קודם תתחדש.

עדיף מאוחר מאשר אף פעם..
לגבי שוק יד שניה - בהחלט מומלץ. אני תמיד בודק מה יש להצעה ביד שניה בארץ או ב Ebay.
לפעמים אפשר למצוא מציאות כמו משחקים וציוד נלווה במחירים טובים.
בארץ, אנשים נוטים לחיות בסרטים לצערי ורוב המוכרים (ביד 2 לדוגמא) מוכרים במחירים מוגזמים ברמות. (לפעמים יותר יקר מחדש).
Ebay.com ו- Ebay.co.uk יכולים לפעמים לתת לך פנינים במחירים מעולים. אז תמיד מומלץ לבדוק.
דיסקים של בלו-ריי נשמרים טוב אם שומרים עליהם. בדיוק כמו דיסקים CD. קניתי כאלו מיד שניה שהגיעו ללא עשירית של שריטה.
לגבי השלט הנוסף - ממליץ לך ללכת על שלט DUALSHOCK 3 מקורי של סוני בלבד. הכי איכותי והכי טוב.
עולה יותר אבל שווה כל שקל וחוסך לך כאב ראש.
(יש כאלו כאן שקנו זיופים והשלטים פשוט הפסיקו לעבוד להם ביום בהיר אחד כשסוני עדכנו את הקושחה של המכשיר..
וגם אם זה לא זיוף אלא פשוט משהו זול ופשוט - הוא יהיה בדיוק זה : משהו זול ופשוט. זול עולה בסוף ביוקר.)
הנה זה מומלץ :
http://cgi.ebay.co.uk/OFFICIAL-SONY-PS3 ... 19b2572263
*נסה לחפש אולי תמצא מחיר טוב יותר.. זה סתם היה בשלוף. אבל עדיין זול משמעותית מהארץ..
לגבי משחקים עצמם או LBP בפרט -
ממליץ לך לארגן למכשיר חיבור אינטרנט ולהגדיר לו USER בהקדם. ככה תוכל להוריד את הדמו של המשחק/ים ולשפוט לבד.
אני אהבתי את LBP אך לצערי אני זאב בודד ואין לי עם מי לשחק. (אף אחד לא יזרום איתי איתו..

) אז ויתרתי עליו.
ממליץ לך לצפות ב YouTube ב REVIEW של משחקים
תמיד לפני שאתה קונה משחק. על תסתכל אפילו ימינה ושמאלה -
לך ישר לביקורת וידאו של IGN או GAMESPOT (ועוד אחד שאם תמצא אז זה ממש נחמד - InecomCompany - מלא הומור וחן)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".