קנפוג מתקדם - SAGETV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tamiral פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

סופסוף התקנתי על ה-HTPC שלי SAGETV.
בינתיים עדיין UNREGISTERED (חשוב להמשך);

כמה בעיות:

1. הקלטת וידאו: באיכות מאוד מאוד גרועה, חיברתי ב-SVIDEO ורואים על הפנים. אני מקוה שה-PVR150 ישפר במשהו, אני היום עובד עם כרטיס טלויזיה די ישן של AVERMEDIA.
מוגדר לאיכות הקלטה הגבוהה ביותר (DVD STANDARD). האם יש מה לעשות? רואים הרבה יותר גרוע מ-COMPOSITE.
קראתי בפורומים שיש אופציות של עיבוד וידאו לשיפור איכות התמונה ב-SAGE, כמו FFDSHOW ו-DSCALER. האם מישהו יכול לעזור בנושא או להפנות ללינק?

2. חיברתי את האודיו לכניסת ה-SPDIF IN על לוח האם. הבעיה היא שאין אפשרות להשתיק אותו. הוא משמיע את הסאונד מהכניסה הדיגיטלית גם אם SAGE לא עובד בכלל! האם יש פתרון חוץ מלחבר אנלוגית לכרטיס הלכידה?

3. VIDEO PLAYBACK: ממש מאוכזב מהנגן של SAGE. אני חושב ש-WMP CLASSIC עם ה-KLITE MEGA PACK נותן את כל האפשרויות בעולם ואני רוצה לעבוד איתו כנגן וידאו חיצוני. אותו הסיפור עם WINAMP. בדקתי המון בפורומים של SAGE וכאן ועדיין לא ברור לי אם מדובר על PLUGIN או על חבילת STV שלמה שתאפשר EXTERNAL PLAYER.
אורן - בזמנו שאלתי אותך על ניגון וידאו בנגן חיצוני כשקובץ ה-STV שלך מותקן (HEBSAGETV3). לא סיפקת תשובה. האם מישהו יודע איך עושים את זה ונשארים עם ממשק העברית של אורן? האם אפשר בכלל בגרסת UNREGISTERED?
יכול להיות שניתן לקנפג את האופציה הזו ישירות מקובץ ה-SAGE.PROPERTIES?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”