Breaking Bad - עונה שלישית
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46359
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
סדרת הדרמה המוצלחת, Breaking Bad, חוזרת לעונה שלישית.
למי שלא מכיר, הסיפור סובב אחר וולטר וויט, מורה לכימיה בתיכון מקומי אשר מגלה שהוא סובל מסרטן ונותרו לו רק חודשים ספורים לחיות. וולטר חושש לגורל משפחתו מכיוון שהוא המפרנס היחיד ולכן חובר לתלמיד לשעבר שלו ויחדיו הוא מייצרים ומוכרים סמים.
למי שלא מכיר, הסיפור סובב אחר וולטר וויט, מורה לכימיה בתיכון מקומי אשר מגלה שהוא סובל מסרטן ונותרו לו רק חודשים ספורים לחיות. וולטר חושש לגורל משפחתו מכיוון שהוא המפרנס היחיד ולכן חובר לתלמיד לשעבר שלו ויחדיו הוא מייצרים ומוכרים סמים.
- ilanamsalem
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 260
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
איפה שודר ?
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
סדרה מעולה אני זוכר שרק גיליתי אותה לפני איזה 3 חודשיים ועשיתי מרתון של שתי העונות ברצף פשוט תענוג
how you doin ?
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

תאמת הפרק הראשון די שיעמם
how you doin ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1. מישהו הבין מה הקטע עם הזחילות, כבוד לשלד ההוא?
2. מה הקטע עם העין שנשכחה מתחת למיטה?
2. מה הקטע עם העין שנשכחה מתחת למיטה?
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

גם לי אין מושגziv_r כתב:1. מישהו הבין מה הקטע עם הזחילות, כבוד לשלד ההוא?
2. מה הקטע עם העין שנשכחה מתחת למיטה?...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
בדיוק. אמונות תפלות/דת שמובילים (כמו תמיד) למעשים מגוכחים. מראים לך שאפילו הגנגסטרים משפילים את עצמם מתוך אמונה בדיוק כמו האיכרים.ziv_r כתב:1. כבוד לשלד ההוא
2. מה הקטע עם העין שנשכחה מתחת למיטה?...
העין? הרי התפוצץ מטוס מעל הבתים שלהם, כל אחד מוצא משהו בחצר (התלמידה בכינוס בית הספר אפילו סיפרה שהיא מכירה מישהו שמצא כיסא שרגליים אנושיות היו עדיין מחוברות אליו), הבחור שלנו מוצא עין (מלאכותית של נוסע? של בובה מהמטען של המטוס?).
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Huber,
1. אז שיזחלו 2 מטר לפני הבקתה, למה מהקצה של הכפר?
2. העין נשכחה מתחת למיטה. זה מעבר למזכרת שהוא מצא עקב ההתרסקות.
1. אז שיזחלו 2 מטר לפני הבקתה, למה מהקצה של הכפר?
2. העין נשכחה מתחת למיטה. זה מעבר למזכרת שהוא מצא עקב ההתרסקות.
- Huber
- חבר במועדון HT

מי מחליט כמה מטר זוחלים? אולי המנהג הוא לזחול 100 מטר? 101 מטר? חצי קילומטר? זו המצאה של יוצרי הסידרה, לא הייתי מחפש בזה יותר מידיי היגיון.
העין למיטב זיכרוני הייתה מתחת למיטת השיזוף בחצר, לא? אם אני זוכר נכון אז עצם העובדה שזה בחצר מוכיחה שזה שריד המטוס שהתפוצץ.
העין למיטב זיכרוני הייתה מתחת למיטת השיזוף בחצר, לא? אם אני זוכר נכון אז עצם העובדה שזה בחצר מוכיחה שזה שריד המטוס שהתפוצץ.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Huber,
1. האנשים שהגיעו ברכב זחלו הרבה פחות לעומת האחרים שזחלו מהקצה של הכפר.
2. אין ספק שזה שריד של המטוס, על זה לא הדיון בכלל. אני דן בנושא עצמו של העין, מה המטרה שלו בסיפור, הרי שכחו אותו "במקרה" מתחת למיטה ובטוח נחזור לזה אח"כ. מעניין באיזה סיטואציה (אולי יש מצלמה בפנים?).
1. האנשים שהגיעו ברכב זחלו הרבה פחות לעומת האחרים שזחלו מהקצה של הכפר.
2. אין ספק שזה שריד של המטוס, על זה לא הדיון בכלל. אני דן בנושא עצמו של העין, מה המטרה שלו בסיפור, הרי שכחו אותו "במקרה" מתחת למיטה ובטוח נחזור לזה אח"כ. מעניין באיזה סיטואציה (אולי יש מצלמה בפנים?).
- Huber
- חבר במועדון HT

לגבי העין, בהחלט אפשרי.Huber כתב:זו המצאה של יוצרי הסידרה, לא הייתי מחפש בזה יותר מידיי היגיון....
אותי מטריד דבר אחר לגמרי. נתנו לבחור גיס סוכן בסוכנות ללוחמה בסמים (ליתר דיוק בסמים, נשק וטבק) מה שמרמז חד משמעית על עימות קרב בנהם, השאלה מתי? כבר 3 עונות ולא מימשו את זה - לדעתכם העונה זה יקרה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Huber
- חבר במועדון HT

ד"א - זה היצור לפניו החברה זחלו:
http://en.wikipedia.org/wiki/Santa_Muerte
ולבחור הזה יש תיאוריה מעניינת לגבי העין:
[left]
And if you're still looking for something to offset The Cousins' portrayal, then I offer up the missing eye from the doll that fell into Walt's pool last year (we saw it in all the opening scenes, but didn't know what it meant until the finale). The eye is a great device, keeping tabs on Walt, looking into his soul. All the stuff he's not able to say, he's definitely feeling inside. And the eye knows it.[/left]
http://www.sfgate.com/cgi-bin/blogs/tgo ... y_id=59646
http://en.wikipedia.org/wiki/Santa_Muerte
ולבחור הזה יש תיאוריה מעניינת לגבי העין:
[left]
And if you're still looking for something to offset The Cousins' portrayal, then I offer up the missing eye from the doll that fell into Walt's pool last year (we saw it in all the opening scenes, but didn't know what it meant until the finale). The eye is a great device, keeping tabs on Walt, looking into his soul. All the stuff he's not able to say, he's definitely feeling inside. And the eye knows it.[/left]
http://www.sfgate.com/cgi-bin/blogs/tgo ... y_id=59646