מחפש מתאם מזהב
שלום
אני מחפש מתאם מוזהב זויתי !!!.
שבצד אחד יהיה RCA נקבה ובצד שני יהיה PL גדול זכר.
עברתי על כמה חנויות ולא מצאתי את זה.
ראיתי משהו דומה כסוף אבל זה לא שאני רוצה.היעוד הוא תיאום בין יציאות של הכרטיס קול שלי לכבלים רגילים
הכרטיס הוא 1212M ויש לו יציאות PL גדולות.
תודה מראש.
אני מחפש מתאם מוזהב זויתי !!!.
שבצד אחד יהיה RCA נקבה ובצד שני יהיה PL גדול זכר.
עברתי על כמה חנויות ולא מצאתי את זה.
ראיתי משהו דומה כסוף אבל זה לא שאני רוצה.היעוד הוא תיאום בין יציאות של הכרטיס קול שלי לכבלים רגילים
הכרטיס הוא 1212M ויש לו יציאות PL גדולות.
תודה מראש.
כרגע בדקתי את המגבר ללא שום דבר מחובר אליו במצב רדיו בלבד - עם אוזניות
הכל מנותק והפעלתי אותו על מצב FM.אני חייב לציין שהופתעתי מכך שפתאום העוצמה קפצה פלאים למה שזכרתי כמו שהוא היה פעם אבל הרעשים קיימים
כרגע בכל מצבי הפעולה שלו.יתכן שחיבור למחשב זה לא כמו CD כמה שיהיה כרטיס קול איכותי ויקר??.
מאיפה יכולים לנבוע רעשים כאלה גם כאשר הכל מנותק???
הכל מנותק והפעלתי אותו על מצב FM.אני חייב לציין שהופתעתי מכך שפתאום העוצמה קפצה פלאים למה שזכרתי כמו שהוא היה פעם אבל הרעשים קיימים
כרגע בכל מצבי הפעולה שלו.יתכן שחיבור למחשב זה לא כמו CD כמה שיהיה כרטיס קול איכותי ויקר??.
מאיפה יכולים לנבוע רעשים כאלה גם כאשר הכל מנותק???
GOVER כרגע שום דבר לא מחובר
לא מחשב
לא רמקולים
לא ציוד אודיו
המגבר מבודד לגמרי מהסביבה
כלומר יש בעיה בהארקה????.מאיפה זה יכול להיות??
הרעש מתחיל 2 שניות אחרי ההדלקה והוא נישמע דרך האוזניות שהן הדבר היחיד שאני מחבר אליו.
הכי מוזר שמצב רדיו הוא נשמע מצויין...
עריכה :
התקנתי כבל מקצר בין המחשב למגבר.כי קראתי מה גורם ל ground loop.והבעיה לא נפתרה.
חיברתי אותו בין החיבור גראונד של הפטיפון במגבר לבין אחד מהברגים במארז של המחשב.
והבעיה עדין בעינה.
לא מחשב
לא רמקולים
לא ציוד אודיו
המגבר מבודד לגמרי מהסביבה
כלומר יש בעיה בהארקה????.מאיפה זה יכול להיות??
הרעש מתחיל 2 שניות אחרי ההדלקה והוא נישמע דרך האוזניות שהן הדבר היחיד שאני מחבר אליו.
הכי מוזר שמצב רדיו הוא נשמע מצויין...
עריכה :
התקנתי כבל מקצר בין המחשב למגבר.כי קראתי מה גורם ל ground loop.והבעיה לא נפתרה.
חיברתי אותו בין החיבור גראונד של הפטיפון במגבר לבין אחד מהברגים במארז של המחשב.
והבעיה עדין בעינה.
לזיגי - כל הדיון פה נסוב על חשש שלי מקונקטור לא איכותי (שככה חשבתי לפחות ) בין הכרטיס קול שלי למגבר.אבל גם אחרי שניתקתי הכל התופעה של הרעשים המשיכה.כרגע התברר לי שיש לי תקלה לא ברורה במגבר ולא בכבלים או בקונקטורים.כי הרעש ממשיך גם האחרי שהכל מנותק
gover - פתחתי דיון על הנושא בפורום וינטאג' כי זה סטה מנושא של חיבורי PL.אני אשמח אם תיקח חלק בדיון שם כי אסור לפתוח דיון באותו נושא לפי חוקי
הפורום.
gover - פתחתי דיון על הנושא בפורום וינטאג' כי זה סטה מנושא של חיבורי PL.אני אשמח אם תיקח חלק בדיון שם כי אסור לפתוח דיון באותו נושא לפי חוקי
הפורום.