תקלה בניגון סרטים ישירות מה-Aeon Skin
יש לי בעיה (שהייתה גם לפני עדכון הקושחא ב-C200):
כשעברתי מה- HEBREW SKIN (לפי המדריך בדביק, מדריך מעולה) אשר עבד ללא בעיות בהפעלת הסרט (חוץ מזה שהתקצירים לא היו ברורים בעברית) ל-Aeon Skin (שהוא סקין מאוד נוח ומסודר עם תקצירים ברורים בעברית) - הסרט לא מתנגן לאחר צפיה בתקציר (אני לוחץ על ENTER)
כדי לנגן את הסרט אני יוצא מהסקין ועובד לספריית הסרטים ומפעיל את הסרט רגיל מהרשימת של הקבצים (עקום אבל עובד)
כשעברתי מה- HEBREW SKIN (לפי המדריך בדביק, מדריך מעולה) אשר עבד ללא בעיות בהפעלת הסרט (חוץ מזה שהתקצירים לא היו ברורים בעברית) ל-Aeon Skin (שהוא סקין מאוד נוח ומסודר עם תקצירים ברורים בעברית) - הסרט לא מתנגן לאחר צפיה בתקציר (אני לוחץ על ENTER)
כדי לנגן את הסרט אני יוצא מהסקין ועובד לספריית הסרטים ומפעיל את הסרט רגיל מהרשימת של הקבצים (עקום אבל עובד)
נערך לאחרונה על ידי zoharsi ב 22/03/2010 0:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אני משתמש בGUI
באותו PATH השתמשתי גם בHEBREW SKIN בפעם הראשונה שהתחלתי לעבוד עם JOKEBOX והכל עבד תקין מבחינת הרצת הסרט.
אני מפנה ישירות לספריית HD, כך שמתחתיה יש תתי ספריות עם שמות הסרטים באנגלית ומתחתם קבצי MKV + SRT
האם יש רעיון נוסף?
באותו PATH השתמשתי גם בHEBREW SKIN בפעם הראשונה שהתחלתי לעבוד עם JOKEBOX והכל עבד תקין מבחינת הרצת הסרט.
אני מפנה ישירות לספריית HD, כך שמתחתיה יש תתי ספריות עם שמות הסרטים באנגלית ומתחתם קבצי MKV + SRT
האם יש רעיון נוסף?
הייתה לי את הבעיה הזו . וזה כמו שאמרו לפני .. זה בעיית PATH ...
כשאתה מפעיל את הGUI תעשיה בתיקיית המקור לא את התיקייה שנימצאת לך במחשב (קרי: c:\movies) אלא
תכניס את התיקייה שברשת (ששיתפת= קרי :pc-name\movies\\) זה יפתור את הבעיה ..
מקווה שעזרתי.
כשאתה מפעיל את הGUI תעשיה בתיקיית המקור לא את התיקייה שנימצאת לך במחשב (קרי: c:\movies) אלא
תכניס את התיקייה שברשת (ששיתפת= קרי :pc-name\movies\\) זה יפתור את הבעיה ..
מקווה שעזרתי.
קודם כל תודה על העזרה.
כמה עדכונים/חידודים:
1. בהתקנה הראשונית לפי הנוהל בדביק עם "קיר סרטים" בעברית - הצלחתי להריץ את הסרטים מהקיר
2. לאחר החלפת הסקין בלבד לAEON בקובץ properties,מחקתי את קובץ הINDEX והספריה שנוצרה (אני חושב ששמה JOKEBOX), והרצת YAMJ בשנית מהGUI - אך אני לא מצליח להריץ סרט מקיר הסרטים
3. מחקתי את קובץ הINDEX והספריה שנוצרה (אני חושב ששמה JOKEBOX), ושיניתי חזרת את הסקין לHEBREWהרצתי שוב את YAMJ - אך גם עכשיו לא ניתן להריץ את הסרטים מהקיר.
מציין שכל הסרטים נמצאים אצלי על דיסק טרה שמותקן ב-C200.
כאשר אני מריץ את הGUI אני מסמן Z:\HD, כאשר Z ממופה לסרטי הקולנוע שבC200.
וSATA_DISK (שורה שלישית)
אני לא יכול להריץ את הYAMJ ללא מיפוי, כלומר להפנותו ישירות ל:
\\192.168.0.10\share\video\סרטי קולנוע\hd (כמובן לקרוא את הנתיב מימין לשמאל)
כי העברית תוקעת את ההרצה בהתחלה.
האם יש רעיון?
תודה
כמה עדכונים/חידודים:
1. בהתקנה הראשונית לפי הנוהל בדביק עם "קיר סרטים" בעברית - הצלחתי להריץ את הסרטים מהקיר
2. לאחר החלפת הסקין בלבד לAEON בקובץ properties,מחקתי את קובץ הINDEX והספריה שנוצרה (אני חושב ששמה JOKEBOX), והרצת YAMJ בשנית מהGUI - אך אני לא מצליח להריץ סרט מקיר הסרטים
3. מחקתי את קובץ הINDEX והספריה שנוצרה (אני חושב ששמה JOKEBOX), ושיניתי חזרת את הסקין לHEBREWהרצתי שוב את YAMJ - אך גם עכשיו לא ניתן להריץ את הסרטים מהקיר.
מציין שכל הסרטים נמצאים אצלי על דיסק טרה שמותקן ב-C200.
כאשר אני מריץ את הGUI אני מסמן Z:\HD, כאשר Z ממופה לסרטי הקולנוע שבC200.
וSATA_DISK (שורה שלישית)
אני לא יכול להריץ את הYAMJ ללא מיפוי, כלומר להפנותו ישירות ל:
\\192.168.0.10\share\video\סרטי קולנוע\hd (כמובן לקרוא את הנתיב מימין לשמאל)
כי העברית תוקעת את ההרצה בהתחלה.
האם יש רעיון?
תודה
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אופס... צודק. משום מה קיבלתי את הרושם.knazi כתב:ארז אני לא רואה בשום מקום שהוא אומר שהניגון מהקיר עובד...
אם כך, הכי פשוט זה להשתמש ב YAMJ GUI. זה לא יכול להיות יותר פשוט מזה ואז
לא מתבלבלים בנתיבים.