חיבור מגבר סנסוי B1000
החלקים נראים דנדשים..
גם לי יש בדיוק מערכת כזו (בארון).
אצלי הכל היה מחובר לפרה וכשאני מדליק את הפרה הכל היה נדלק יחד.
גם לי יש בדיוק מערכת כזו (בארון).
אצלי הכל היה מחובר לפרה וכשאני מדליק את הפרה הכל היה נדלק יחד.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
שאלה מוזרה לאחד שהעביר כמה נקודות חשמל והיה טכנאי אלקטרוניקה... בכל אופן הכוונה היתה להחליף רק את התקע.Dorian כתב:העברתי כמה נקודות חשמל בחיי ובעבודתי הקודמת הייתי טכנאי אלקטרוניקה דרג א' ב'yairf כתב:אם זו פעם ראשונה שלך עדיף שלא תעשה את זה לבד, עניין בטיחותי, אתה יודע......
השאלה אם זה להחליף גם את הכבל או רק את התקע בלבד....
המגבר הזה עושה לי בעיות.... קיבלתי את המגבר הזה, הפרה C-1000 ופטיפון P-1000 מחבר שלי לפני שבועיים בערך, והכול עבד סבבה לגמרי, בלי בעיות בכלל. אבל אחרי כמה ימים הסאונד פשוט אפסיק לעבוד.. :\
ניסיתי לשחק עם החוטים, חשבתי אולי החיבורים לא משהו, ומדי פעם זה עבד, אבל רק למשך כמה דקות ואז שוב פעם הפסיק. עכשיו זה לא עוד בכלל, לא משנה מה אני עושה. הכול היה מחובר כך שכשאני מדליק את הפרה, הכל נדלק. כמו שאמרתי, זה עבד מ-צ-ו-י-ן לכמה ימים... למישהו יש רעיונות? אני חושב שאני פשוט צריך למצוא מגבר חדש, שזה די מבאס....
תודה
ניסיתי לשחק עם החוטים, חשבתי אולי החיבורים לא משהו, ומדי פעם זה עבד, אבל רק למשך כמה דקות ואז שוב פעם הפסיק. עכשיו זה לא עוד בכלל, לא משנה מה אני עושה. הכול היה מחובר כך שכשאני מדליק את הפרה, הכל נדלק. כמו שאמרתי, זה עבד מ-צ-ו-י-ן לכמה ימים... למישהו יש רעיונות? אני חושב שאני פשוט צריך למצוא מגבר חדש, שזה די מבאס....
תודה
א.נסה מקור אחר.
ב.יש בפאוור כפתור של A וB תבדוק ש A לחוץ.
ב.יש בפאוור כפתור של A וB תבדוק ש A לחוץ.