התלבטות 50PS60FR LG או פנסוניק 50X10

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #21 

bhalamis כתב:וכאשר הם דלוקות :D הצבעים של הפנסוניק הרבה יותר חיים ואמיתיים, ה-LG נראת טוב מאוד אבל הפנסוניק נראת מצויינת.
...
אני מקווה שכיילת את שתי הטלוויזיות לפי הטעם שלך. כשאני השוויתי את ה-LG לפנסוניק FHD יקרה (בחנות Future Shop בת"א) התמונה בפנסוניק נראתה בהתחלה הרבה יותר טוב. לאחר שכיילתי את ה-LG הפערים הפכו להיות זניחים מבחינתי. הלכתי על ה-LG ואני לא מתחרט על הבחירה.

goshac
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #22 

MIMZAK כתב:אולי תמתין קצת LG הכניסו 2 דגמים חדשים של פלזמות עם מסגרת דרה של 2.5 ס"מ אתה יכול לראות באתר שלהם
http://www.hye.co.il/catalog/category.aspx?catid=1
סדרות PK ו-PJ
אולי בהם יהיה ממשהו שונה
...
ביקרתי באתר, ומה? מה השתנה? עובי המסגרת? "המוח" נשאר אותו דבר.
אין מה לחשוש מלקנות HDR , אתה לא תנצל את ה FHD. ולמען האמת, רוב האנשים בארץ לא מנצלים את ה FHD, המוכרים בחנויות דוחפים להם את מסכי ה-FHD והלקוחות בביתם לא מנצלים את היכולות של המסכים.
תיקח פנסוניק ותישן בשקט

bhalamis פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #23 

"כיול" האם הכוונה לכיוון הבהירות \ הצבע וכו'? אם כן אכן כיילתי את המסך - העלתי את הבהירות אז השחור נהיה אפרפר ואז העליתי את הצבע והשחור קצת הושחר אבל עור הפנים של הדמויות נהיה אדמדם...
לא הצלחתי לקבל מה- LG איכות צבעים כמו הפנסוניק - הפנסוניק הייתה גם לייד היטאצ'י FHD שהייתה נראת אפילו יותר טוב מהפנסוניק אבל הייתה יקרה יותר בסביבות 2000 ש"ח .....

ה- LG בפני עצמה אתלי בבית ללא מסכים אחרים ליד בטח תהיה נהדרת אבל אם משווים לפני קנייה אכן רואים הבדלים....

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #24 

bhalamis כתב:"כיול" האם הכוונה לכיוון הבהירות \ הצבע וכו'? אם כן אכן כיילתי את המסך - העלתי את הבהירות אז השחור נהיה אפרפר ואז העליתי את הצבע והשחור קצת הושחר אבל עור הפנים של הדמויות נהיה אדמדם...
...
לפי מה שאתה מתאר נראה שהיית צריך להגדיל את הקונטרסט, לא את ריוויון הצבע. הנה ההגדרות שבהן אני משתמש (עם האקסטרימר, ובחדר יחסית חשוך):

Contrast = 70
Brightness = 50
Sharpness = 30
Color = 65
Tint = 0
Color Temperature = Medium
Dynamic Contrast = Off
Dynamic Color = Off
Noise Reduction = Off
Gamma = Medium
Black Level = Low

כמעט כל ההגדרות שונות מברירות המחדל, אבל התוצאה נראית טבעית מאוד ונעימה לעין ושווה לנסות אותה כנקודת התחלה. אם אתה אוהב תמונה קצת יותר "חיה" אז נסה להגדיל את הקונטרסט, ריוויון הצבעים והחידוד.

bhalamis פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #25 

הכיול שעשיתי:
Contrast = 90 ככה היה מכוון
Brightness = 50
Sharpness = 60
Color = 60
כל השאר אין לי מושג...

Tint = 0
Color Temperature = Medium
Dynamic Contrast = Off
Dynamic Color = Off
Noise Reduction = Off
Gamma = Medium
Black Level = Low

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

שאר ההגדרות לא פחות חשובות. לדעתי כדאי לך לחזור לחנות ולבדוק את זה שוב.

בכל מקרה, אני לא חושב שההבדל בין FHD ו-HDR חשוב לרוב האנשים, כך שלדעתי לא תוכל לפספס יותר מדי אם תלך על הפנסוניק. לי היה חשוב מאוד FHD בגלל שאני מתכוון להשתמש בטלוויזיה להצגת תמונות סטילס, ושם ההבדל משמעותי ביותר, כי מדי פעם מתקרבים מאוד למסך כדי לראות יותר פרטים. בסרטים מרחק הצפיה המינימלי תמיד גדול יותר, כך שאין לדעתי בעיה עם HDR.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”