התלבטות 50PS60FR LG או פנסוניק 50X10
ה LG FHD והפנסוניק HDR שניהם "50
מרחק צפייה 3.5 מטר עד 4.2 מטר,
מה עדיפה?
הפנסוניק יקרה ב 1000 ש"ח מה- LG (מחיר משחק גם תפקיד)....
בחנויות ממליצים על הפנסוניק (למה?)
לרוב אנחנו רואים טלויזיה למרות שיש לי במחשב הנייד יציאה למסך (VGA) שאולי אחבר אותו לטלויזיה אם זה אפשרי.
מה באמת עדיף? (בחנויות אני חושש מחוסר אובייקטיביות)
מרחק צפייה 3.5 מטר עד 4.2 מטר,
מה עדיפה?
הפנסוניק יקרה ב 1000 ש"ח מה- LG (מחיר משחק גם תפקיד)....
בחנויות ממליצים על הפנסוניק (למה?)
לרוב אנחנו רואים טלויזיה למרות שיש לי במחשב הנייד יציאה למסך (VGA) שאולי אחבר אותו לטלויזיה אם זה אפשרי.
מה באמת עדיף? (בחנויות אני חושש מחוסר אובייקטיביות)
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אני לא מבין גדול, אבל אני גם מתעניין בשני המסכים הנ"ל.
לפי ביקורות שקראתי, האיכות תמונה של ה X10 צריכה להיות יותר טובה, והמסך נחשב למומלץ ביחס לעלות-תועלת.
הכי חשוב שתראה בעין, כי אני ראיתי את ה LG, והתמונה שלה נראית מעט דהויה (במיוחד אם היא מוצגת ליד LCD).
בנוסף תשקול את ה B550 של סמסונג. יש לו צבעים יפים והוא יותר זול מה-X10.
לפי ביקורות שקראתי, האיכות תמונה של ה X10 צריכה להיות יותר טובה, והמסך נחשב למומלץ ביחס לעלות-תועלת.
הכי חשוב שתראה בעין, כי אני ראיתי את ה LG, והתמונה שלה נראית מעט דהויה (במיוחד אם היא מוצגת ליד LCD).
בנוסף תשקול את ה B550 של סמסונג. יש לו צבעים יפים והוא יותר זול מה-X10.
חשבתי שאתה מתכוון לעבוד עם המחשב והמסך, להצגת סרטים אין בעיה .
מסכי פלזמה עלולים להצרב במקרה של צפייה ממושכת באותה תמונה (לוגו למשל) .
מסכי LG רגישים יותר לתופעה זו .
תקרא פה
http://www.hometheater.co.il/vt70538.%D ... 7%9E%D7%94
מסכי פלזמה עלולים להצרב במקרה של צפייה ממושכת באותה תמונה (לוגו למשל) .
מסכי LG רגישים יותר לתופעה זו .
תקרא פה
http://www.hometheater.co.il/vt70538.%D ... 7%9E%D7%94
- שי-כ
- חבר מביא חבר

אני גר באיזור ירושלים... אבל ראיתי אותה ברשת סנסור וליאור. היא גם נמכרת בשקם אלקטריק, אבל לא תמיד מוצגת.bhalamis כתב:איפה ראית את ה - 50ps60fr של LG - - לא ראיתי אותה ואק שמעתי עליה...
מישהו יודע איפה אפשר לראות אותה?...
הפלזמות של פנסוניק יותר טובות מ LG, אין מה לעשות, הם ותיקים בתחום הפלזמות לעומת ה-LG שנכנסו לא מזמן.
לפי דעתי הפנסוניק בחירה טובה יותר.
עוד שיקול הוא שממרחק צפיה שלך במסך 50" לא תראה שום הבדל בין FHD ל-HDR. אבל במסך FHD תראה שידורים רגילים (SD) פחות טוב. בפנסוניק X10 תראה תמונה חלקה ונעימה יותר.
לכן מהנסיבות הנ"ל פלזמה פנסוניק HDR X10 בגודל 50" מתאימה לך יותר.
לפי דעתי הפנסוניק בחירה טובה יותר.
עוד שיקול הוא שממרחק צפיה שלך במסך 50" לא תראה שום הבדל בין FHD ל-HDR. אבל במסך FHD תראה שידורים רגילים (SD) פחות טוב. בפנסוניק X10 תראה תמונה חלקה ונעימה יותר.
לכן מהנסיבות הנ"ל פלזמה פנסוניק HDR X10 בגודל 50" מתאימה לך יותר.
ומה יהיה עוד שנה שנתיים כאשר רוב השידורים יהיו FHD הפנסוניק לא תתמוך
ממרחק 3.5 מטר בטלויזיה "50 לא רואים איכויות גבוהות?
הבנתי מחברים פה שעומק התמונה בפנסוניק טוב יותר ועומת התמונה ה"דהוייה" של ה LG - - - האמת לא מצאתי אף אחת מהטלויזיות הללו בחנויות שחיפשתי (טרקלין חשמל ואבי סופר) ובטח שיהיה לי קשה לראות אחת ליד השניה - - כך שאין לי כרגע מושג מה זה "דהוייה" ו "תמונה עמוקה".
הבנתי מחברים פה שעומק התמונה בפנסוניק טוב יותר ועומת התמונה ה"דהוייה" של ה LG - - - האמת לא מצאתי אף אחת מהטלויזיות הללו בחנויות שחיפשתי (טרקלין חשמל ואבי סופר) ובטח שיהיה לי קשה לראות אחת ליד השניה - - כך שאין לי כרגע מושג מה זה "דהוייה" ו "תמונה עמוקה".
היא תתמוך, אבל תעשה downscale.bhalamis כתב:ומה יהיה עוד שנה שנתיים כאשר רוב השידורים יהיו FHD הפנסוניק לא תתמוך
הבנתי מחברים פה שעומק התמונה בפנסוניק טוב יותר ועומת התמונה ה"דהוייה" של ה LG - - - האמת לא מצאתי אף אחת מהטלויזיות הללו בחנויות שחיפשתי (טרקלין חשמל ואבי סופר) ובטח שיהיה לי קשה לראות אחת ליד השניה - - כך שאין לי כרגע מושג מה זה "דהוייה" ו "תמונה עמוקה"....
ואם התכוונת שבארץ רוב השידורים יהיו FHD - אתה קצת אופטימי מדי לטעמי.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- שי-כ
- חבר מביא חבר

דבר ראשון, השידורים בארץ לא כל כך מהר יעברו ל HD, על אחת כמה וכמה ל FHD. דבר שני הפנסוניק X10 כן תומכת ב FHD - כלומר היא יודעת לקרוא אות 1080P אבל לא משדרת אותו כ FHD. לא נראה לי שזה ישנה הרבה ממרחק צפיה 3.5 מטר.bhalamis כתב:ומה יהיה עוד שנה שנתיים כאשר רוב השידורים יהיו FHD הפנסוניק לא תתמוך
ממרחק 3.5 מטר בטלויזיה "50 לא רואים איכויות גבוהות?...
התכוונתי ב"דהויה" שהצבעים לא חזקים כל כך.bhalamis כתב:כך שאין לי כרגע מושג מה זה "דהוייה" ו "תמונה עמוקה"....
עדין מומלץ ביותר שתראה לפני קנייה.
נערך לאחרונה על ידי שי-כ ב 22/03/2010 14:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
חוויות - ראיתי והבנתי,
כאשר הטלויזיות כבויות ה LG הרבה יותר יפה
,
וכאשר הם דלוקות
הצבעים של הפנסוניק הרבה יותר חיים ואמיתיים, ה-LG נראת טוב מאוד אבל הפנסוניק נראת מצויינת.
השאלה היא איך אפשר לשלם (מבחינה מצפונית) 1000 ש"ח יותר על HDR (ה-LG FHD, והפנסוניק HDR)....
כאשר הטלויזיות כבויות ה LG הרבה יותר יפה
וכאשר הם דלוקות
השאלה היא איך אפשר לשלם (מבחינה מצפונית) 1000 ש"ח יותר על HDR (ה-LG FHD, והפנסוניק HDR)....
אולי תמתין קצת LG הכניסו 2 דגמים חדשים של פלזמות עם מסגרת דרה של 2.5 ס"מ אתה יכול לראות באתר שלהם
http://www.hye.co.il/catalog/category.aspx?catid=1
סדרות PK ו-PJ
אולי בהם יהיה ממשהו שונה
http://www.hye.co.il/catalog/category.aspx?catid=1
סדרות PK ו-PJ
אולי בהם יהיה ממשהו שונה