שירות לאחר יותר משנתיים ממועד הקנייה
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
רציתי לשתף את חברי הפורום בדוגמא מצויינת לשירות לאחר קנייה, גם כאשר בוצעה יותר משנתיים קודם לכן.
לאחר שראיתי אצל חבר כי הקרנה מגובה נמוך משפרת משמעותית את חווית הצפייה, ניסיתי בעצמי להאריך את מתקן התקרה אך ללא הצלחה.
כמו כן אחד הרמקולים הסטליטיים נפל מהקיר ומשום מה לא הצלחתי לסדר אותו בחזרה בדומה לרמקול השני.
שוחחתי בעניין עם ישראל מאניגמה (ממנו רכשתי את המקרן) שמיד הציע לשלוח מתקין שיתקין מחדש את הרמקול (למרות שרכשתי מחנות אחרת) + יסדר לי את גובה ההקרנה.
הטכנאי התקשר ביום שישי לתאם הגעה, התקין מחדש את הרמקול וסידר את גובה ההקרנה לשביעות רצוני.
כל זאת ללא תשלום.
לאחר שראיתי אצל חבר כי הקרנה מגובה נמוך משפרת משמעותית את חווית הצפייה, ניסיתי בעצמי להאריך את מתקן התקרה אך ללא הצלחה.
כמו כן אחד הרמקולים הסטליטיים נפל מהקיר ומשום מה לא הצלחתי לסדר אותו בחזרה בדומה לרמקול השני.
שוחחתי בעניין עם ישראל מאניגמה (ממנו רכשתי את המקרן) שמיד הציע לשלוח מתקין שיתקין מחדש את הרמקול (למרות שרכשתי מחנות אחרת) + יסדר לי את גובה ההקרנה.
הטכנאי התקשר ביום שישי לתאם הגעה, התקין מחדש את הרמקול וסידר את גובה ההקרנה לשביעות רצוני.
כל זאת ללא תשלום.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אכן, כשמדובר בישראל מאניגמה מדובר בשירות איכותי ויוצא מהכלל, ובמחירים טובים ותחרותיים.
ממליץ גם לתושבי המרכז ולא רק לתושבי הצפון.
ממליץ גם לתושבי המרכז ולא רק לתושבי הצפון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ישראל הוא איש יקר.
אחד מהאנשים היותר סבלניים ומומחים שיש בחנויות מתמחות.
בעל תודעת שירות, התאמת המוצר ללקוח בצורה המיטבית ותמיד עם חיוך ויחס חם ואישי כאילו מדובר במוצר לביתו שלו.
כן ירבו אנשים כמוהו וכמו החנות שלו אניגמה בצ'ק פוסט בחיפה... כיף לשמוע סיפורים כאלה !
בעל תודעת שירות, התאמת המוצר ללקוח בצורה המיטבית ותמיד עם חיוך ויחס חם ואישי כאילו מדובר במוצר לביתו שלו.
כן ירבו אנשים כמוהו וכמו החנות שלו אניגמה בצ'ק פוסט בחיפה... כיף לשמוע סיפורים כאלה !
אחראי תחום הסלולאר והגאדגטים באתר YNET
לי דווקא יש ניסיון רע עם החנות אבל תמיד כיף לשמוע סיפורים כאלועומרי כתב:ישראל הוא איש יקר.
כן ירבו אנשים כמוהו וכמו החנות שלו אניגמה בצ'ק פוסט בחיפה... כיף לשמוע סיפורים כאלה !...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כל הכבוד.
shauli - אתה מוזמן לשתף - אני בטוח שגם ישראל ואלי ישמחו לדעת - גם ביקורת לא טובה היא טובה
shauli - אתה מוזמן לשתף - אני בטוח שגם ישראל ואלי ישמחו לדעת - גם ביקורת לא טובה היא טובה