שליטה על הווליום בהרמוני וואן
אם אני מפעיל activity בשלט אז הסאונד נשלט ברסיבר והכל בסדר.
הבעיה שאני קופץ לdevice, נגיד להפעיל את המאוורר תקרה, אני לא יכול לשלוט יותר על הסאונד (להגביר להחליש).
אני צריך להכנס לרסיבר ואז שולט, הבעיה שצריך לקפוץ למגיק כדי להעביר ערוצים ושוב פעם אני מאבד את השליטה
על הווליום. אם אני לוחץ על activity לראות טלוויזיה עוד פעם אז הכל נכבה.
הקיצר, איך אני גורם לשלט שבאופן גורף ישלוט על הווליום של הרסיבר?
הבעיה שאני קופץ לdevice, נגיד להפעיל את המאוורר תקרה, אני לא יכול לשלוט יותר על הסאונד (להגביר להחליש).
אני צריך להכנס לרסיבר ואז שולט, הבעיה שצריך לקפוץ למגיק כדי להעביר ערוצים ושוב פעם אני מאבד את השליטה
הקיצר, איך אני גורם לשלט שבאופן גורף ישלוט על הווליום של הרסיבר?
שני אפשרויות:orir כתב:אם אני מפעיל activity בשלט אז הסאונד נשלט ברסיבר והכל בסדר.
הקיצר, איך אני גורם לשלט שבאופן גורף ישלוט על הווליום של הרסיבר?...
1. אתה מגדיר כל activity עם שליטה על מאוורר תקרה.
2. אתה מגדיר device למאוורר תקרה ומלמד שליטה על ווליום וזיפזוף בערוצים.
מנהל שרות למוצרי לוגיטק - מעתק מערכות
יש פיתרון יותר פשוט, כשסיימת "לשחק" עם המאוורר, תלחץ על Activities ותחזור לפעילות שהיית בהorir כתב:אם אני מפעיל activity בשלט אז הסאונד נשלט ברסיבר והכל בסדר.
הקיצר, איך אני גורם לשלט שבאופן גורף ישלוט על הווליום של הרסיבר?...
אם אתה לא מקליט שום תוכניות ממיר אז אתה יכול לכבות אותו, חסוך בחשבון חשמלorir כתב:תודה. עזר לי מאד.
דרך אגב מה מומלץ לשים בהגדרות של ה power?
להשאיר דולק תמיד, לכבות או משהוא לא מובן שאומר שאין כפתור power למכשיר?...
מנהל שרות למוצרי לוגיטק - מעתק מערכות