מתלבט בין HTPC לMAC MINI
בתור בעלים מרוצה מאד של מק מיני, אני ממליץ עליו בחום.
מערכת ההפעלה מאד ידידותית ויעילה ויציבה.
החסרונות היחידים שאני מכיר לעומת HTPC מבוסס חלונות: המחיר ופחות יכולות חפירה במערכת ההפעלה (אבל אם זה מעניין אותך - לך על לינוקס).
בן
מערכת ההפעלה מאד ידידותית ויעילה ויציבה.
החסרונות היחידים שאני מכיר לעומת HTPC מבוסס חלונות: המחיר ופחות יכולות חפירה במערכת ההפעלה (אבל אם זה מעניין אותך - לך על לינוקס).
בן
המערכת המובנית חמודה מאוד (בניגוד לדעות הרעות שהיו על גרסא 1) אבל מוגבלת מבחינת התכנים למה שיש לך בitunes
מבחינת מכשיר (wifi תקן N, יציאת HDMI וקומפוננט, המכשיר כולל הכל וגם ספק 110-220 במינימום מקום) ועיצוב.....אפל, אין עליו ובעל מקדם WAF גבוהה. מבחינת הרחבות הוא די מוגבל ליציאת USB אחת. אפשר לשים מפצל, אבל זה מאבד את האפקט הקומפקטי (לדעתי)
יש אפשרות לפרוץ מאוד בקלות ולהתקין XBMC ו BOXEE וכן SSH לצורך חיטוט בקרבים (benler)
וכמובן כמו שאמרו, אפשר גם לינוקס
ואגב לגבי המחיר, בשביל כ 900 ש"ח אני חושב שהוא נותן תמורה טובה...
מצד שני, זה לחובבי הז'אנר וגיקים בנשמתם. אחרת לך על המיינסטרים
מבחינת מכשיר (wifi תקן N, יציאת HDMI וקומפוננט, המכשיר כולל הכל וגם ספק 110-220 במינימום מקום) ועיצוב.....אפל, אין עליו ובעל מקדם WAF גבוהה. מבחינת הרחבות הוא די מוגבל ליציאת USB אחת. אפשר לשים מפצל, אבל זה מאבד את האפקט הקומפקטי (לדעתי)
יש אפשרות לפרוץ מאוד בקלות ולהתקין XBMC ו BOXEE וכן SSH לצורך חיטוט בקרבים (benler)
וכמובן כמו שאמרו, אפשר גם לינוקס
ואגב לגבי המחיר, בשביל כ 900 ש"ח אני חושב שהוא נותן תמורה טובה...
מצד שני, זה לחובבי הז'אנר וגיקים בנשמתם. אחרת לך על המיינסטרים
ברור שאפשר ל"התעסק" עם כל מחשב, כולל מק, אבל אני סבור שהבחור פה מחפש משהו קל לקנפוג והתקנה ולא ממש מחפש מוצר שצריך לפתוח ssh כדי להתקין אותו.mythuser כתב: יש אפשרות לפרוץ מאוד בקלות ולהתקין XBMC ו BOXEE וכן SSH לצורך חיטוט בקרבים (benler)...
אני גם לא חושב שהוא מכוון ל Apple TV, לאור השאלות שלו על הקלטת תכנים.
בן