לפני 22 שנה, אני מתוודה לראשונה בפני חברי הפורום הנכבדים, יצרתי מוסיקה. אפילו הייתה לי להקה, שהתפזרה לארבע כנפות צפון אמריקה, כמו שקורה להרבה צעירים מבאר שבע ושלא ימכרו לכם סיפורים בעיתונים על "מאירים את הנגב" ואיזה עיר בה"דים תמהונית שתקום בנגב.
בבאר שבע היו אולי שני אולפני הקלטה: אחד, ואני מצטט: "מוציא לך מסטר ברמה של קלטת עם דולבי טוב" והשני - "תשלם לי איזה מקדמה, אני ייסדר (SIC) לך הקלטה דרך הבן אדם".
האפשרות היחידה להקליט הייתה אצל איזה בחור קצת יהיר וקצת שחצן שהיה לו ציוד בבית והורים עשירים. סוציאליסט הוא לא היה, כי הוא לקח אז, 25 דולר לשעה. במזומן. והמאסטר נשאר אצלו. יש לי את הקבלות איפה שהוא בבית. הייתה לו מכונת הקלטה כזו בדיוק. היה לו סאמפלר של קאסיו ועוד אי אלו כלים. היחידה הזו הקליטה די טוב. אני זוכר שהוא הוציא לנו מיקס לא רע בכלל, עם מוסיקה שנשמעה כמו תערובת של ג'וי דיווישן ומינימל קומפקט (זה לא שם של נגן CD קטן, כי אם להקה ישראלית-בלגית, שבה היה חבר רמי פורטיס, יחד עם מלכה שפיגל, סמי בירנבך ומקס פרנקן).
---
הכנס כאן קריאת ביניים של ADICT
סיום קריאות הביניים של ADICT
--
אני בספק אם מייצרים קלטות, אם כי אפשר לפנות ליצרן ולנסות את EBAY. ממה שאני זוכר, זו הייתה מכונה מוצלחת, אם כי יקרה רצח.
וידוי נוסף: אחרי שגמרתי לרצוח את ג'וי דיבישן, המשכתי לרצוח מוסיקה אלקטרונית-גותית. 2000 צופים בהיי-וואי בחיפה עשו פרצוף של

כשסבלו סט של שעה שכלל קולג'ים כנסייתיים, מלווים בוידאו קולג'ים עם כל מיני שליטים טוטאליטריים, ניתוחים בשידור חי ושיקופיות מבחן של תחנות טלוויזיה זרות. לידי, נראו DXM, שהופיעו מיד אחריי, כגבעטרון. יום לפני מלחמת המפרץ הראשונה הופעתי במועדון "הגדה השמאלית", ששייך למפלגה הקומוניסטית הישראלית, בערב אלקטרוני יחד עם הראל פרסקי ורפי מזרחי, יבזו לחיים ארוכים וטובים, שכלל כ-500 נרות בוערים על הבמה, וידואים של שליטים אפלים וקולג'ים כנסייתיים בליווי הקשה על חביות. זו הייתה הדרך שלי להוקיר את ורה לין עם WE,LL MEET AGAIN משלי.
בניגוד להרבה חברים מהתקופה, לא נפרדתי מאוסף התקליטים התעשייתיים ואלה שמורים במצב מינט, ומנוגנים מדי פעם בפרצי נוסטלגיה לימי לייבאך וקארנט 93. איפה הם, קובי אור, מיקי קטן, אורי דרומר, רפי מזרחי, יריב אלטר, קרני פוסטל, בטח כולם ברוקרים בוול סטריט או מדריכי רייקי.
אני עדיין שומר על הגחלת הלוחשת.
--
הערה מ-ADICT: שמישהו ישתיק את המבוגר הערירי הזה עם המגברי מנורות הסיניים שלו וההפרעות האובססיביות-קומפולסיביות שלו.
--
בקיצור: אחלה מכונה. מעניין אם מייצרים בעבורה קלטות.