אוקיי אני אנסה כמה שיותר בקצרה...
אני מאוד מעוניין להיכנס לתחום שלHEAD FI
בעיקרון רציתי לקנות נגן mp3 ואיזה אוזניות טובות
אבל מצאתי שאני פשוט לא כל כך נהנה לשמוע ברחוב מוזיקה
זה גם מסוכן,גם לפעמים מעצבן כי אנשים מדברים אילך ולא שומעים כלום חחח
וגם זה פחות מהנה כי לא נהנים ממש מהאיכות.
אז חשבתי להשקיע את כל ה-1500 שקל באוזניות איכותיות ואפילו מגבר
או כרטיס קול אם צריך.
לאט לאט התרגלתי לשמוע מוזיקה בבית עם ה-px100 שלי בגלל שאמא לא סובלת את הרעש חחח וכיום אני ממש לא אוהב לשמוע מוזיקה ברמקולים כי פשוט גרוע לטעמי.
אז אני צריך המלצה לאוזניות טובות וגם הסבר לגבי השימוש במגבר ולמה הוא מיועד..
אני שומע מוזיקה דרך המחשב אז אני צריך שהכל יהיה מחובר אליו כמובן.
אפשר טיפה להיכנס למונחים מסובכים,כי למרות שאני נשמע ממש לא מבין בתחום אני מכיר כל מיני דגמים...
וחשוב אם אפשר המלצה למקום טוב ברמת גן-תל אביב שאפשר לשמוע אוזניות שונות.
תודה!!!!
אוזניות איכותיות עד 1500 ש"ח
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
מכיוון ואתה חדש בתחום, אז אני לא יודע עד כמה אתה סגור על הכיוון בטעם המוזיקילי שלך.
ממליץ לך לעשות מבחני האזנה של החברות העיקריו בתחום והן:
סנהייזר, גרדאו, ביירדינאמיק ו AKG.
בתקציב שלך אני יכול להמליץ על כמה דברים:
גרדאו: ה Sr-225 האוזניה הכי טובה לטעמי בסדרה, תיכנס לך בתקציב. מבחינת הגברה אפשר לשמוע בכיף בלי, אבל אם בעתיד תוסיף הגברה, הרווח כולו שלך.
סנהייזר: אם לא אכפת לך לקנות מחו"ל אז ממליץ על HD-600 אני חושב שתצליח לדחוף בתקציב שלך. אבל קח בחשבון שהן 300 אוהם וצריך מגבר טוב ע"מ לנצל את היכולת שלהן.
ביירדינאמיק: יש את ה DT 880, אוזניה נהדרת, אפשר לאמר שמבחינת אופי הסאונד שלה היא נמצאת במקום טוב בין הגרדאו לבין הסנהייזר, אבל שוב הן בעלות התנגדות של 250 אוהם ומנסיון, הן דורשות הגברה טובה וחזקה ע"מ להוציא מהן את המיטב.
AKG: יצאו לא מזמן 2 דגמים חדשים ומבטיחים, ה 601 וה 701, המחירים בחו"ל כ 250$ ו 310$ בהתאמה, אלו מחירי רחוב + - . מחירי היצרן המוצהרים הם: 300$ ו 400$ בהתאמה.
ההתנגדות שלהן נמוכה יותר אבל בכל זאת אני חשוב שצריך מגבר בריא בשבילהן.
אני אישית לא שמעתי עדיין, יש פה חבר בפורום שקנה אותם ואביעד שמע אותן גם, אם לא יהיה אכפת להם לתת חוות דעת כללית אז הרווחת
הכי חשוב שתלך לשמוע ותקבל כיוון ורושם כללי, אתה יכול ללכת לשמוע במקומות הבאים:
- גרדאו: אצל מולי שרל מסינמה פרידסו בתל-אביב, ירושלים: אצל אורי יפה ואייל פור.
- סנהייזר: תל-אביב: אדר סוכנויות.
- AKG: אני לא יודע, אני בספק אם הן הגיעו לארץ בכלל, אתה יכול לברר אצל היבואן.
- ביירדינאמיק: אורי יפה בירושלים.
פרט לזה אם איזה כרטיס קול אתה עובד ? מקורות נוספים יש ? אם אתה עובד עם O/B ממליץ לך לחפש בעתיד את הכרטיסים הבאים: Emu 0404, את Audigy 2-ZS יש גם את Audiophile 2496. כרטיסי O/B זה מכה, צוואר בקבוק רציני למערכת.
המחירים בארץ קצת יקרים באזור ה 900 ש"ח חדש, בחו"ל אתה יכול לקנות בחצי מחיר, יש גם בארץ כל מיני יד שניה ששווה לבדוק.
או שאתה יכול לחכות ולקנות בעתיד מכשיר שהוא מגבר אוזניות משולב עם DAC, כדוגמאת ה Corda Aria שהוא מכשיר נהדר למחירו, ויש עוד לא מעט בסגנון. אבל זה לא רלוונטי כרגע.
כמו כן לאיזה סוג מוזיקה אתה מאזין, ובגדול מהוא סיגנון הסאונד שאתה מחפש ?
ממליץ לך לעשות מבחני האזנה של החברות העיקריו בתחום והן:
סנהייזר, גרדאו, ביירדינאמיק ו AKG.
בתקציב שלך אני יכול להמליץ על כמה דברים:
גרדאו: ה Sr-225 האוזניה הכי טובה לטעמי בסדרה, תיכנס לך בתקציב. מבחינת הגברה אפשר לשמוע בכיף בלי, אבל אם בעתיד תוסיף הגברה, הרווח כולו שלך.
סנהייזר: אם לא אכפת לך לקנות מחו"ל אז ממליץ על HD-600 אני חושב שתצליח לדחוף בתקציב שלך. אבל קח בחשבון שהן 300 אוהם וצריך מגבר טוב ע"מ לנצל את היכולת שלהן.
ביירדינאמיק: יש את ה DT 880, אוזניה נהדרת, אפשר לאמר שמבחינת אופי הסאונד שלה היא נמצאת במקום טוב בין הגרדאו לבין הסנהייזר, אבל שוב הן בעלות התנגדות של 250 אוהם ומנסיון, הן דורשות הגברה טובה וחזקה ע"מ להוציא מהן את המיטב.
AKG: יצאו לא מזמן 2 דגמים חדשים ומבטיחים, ה 601 וה 701, המחירים בחו"ל כ 250$ ו 310$ בהתאמה, אלו מחירי רחוב + - . מחירי היצרן המוצהרים הם: 300$ ו 400$ בהתאמה.
ההתנגדות שלהן נמוכה יותר אבל בכל זאת אני חשוב שצריך מגבר בריא בשבילהן.
אני אישית לא שמעתי עדיין, יש פה חבר בפורום שקנה אותם ואביעד שמע אותן גם, אם לא יהיה אכפת להם לתת חוות דעת כללית אז הרווחת
הכי חשוב שתלך לשמוע ותקבל כיוון ורושם כללי, אתה יכול ללכת לשמוע במקומות הבאים:
- גרדאו: אצל מולי שרל מסינמה פרידסו בתל-אביב, ירושלים: אצל אורי יפה ואייל פור.
- סנהייזר: תל-אביב: אדר סוכנויות.
- AKG: אני לא יודע, אני בספק אם הן הגיעו לארץ בכלל, אתה יכול לברר אצל היבואן.
- ביירדינאמיק: אורי יפה בירושלים.
פרט לזה אם איזה כרטיס קול אתה עובד ? מקורות נוספים יש ? אם אתה עובד עם O/B ממליץ לך לחפש בעתיד את הכרטיסים הבאים: Emu 0404, את Audigy 2-ZS יש גם את Audiophile 2496. כרטיסי O/B זה מכה, צוואר בקבוק רציני למערכת.
המחירים בארץ קצת יקרים באזור ה 900 ש"ח חדש, בחו"ל אתה יכול לקנות בחצי מחיר, יש גם בארץ כל מיני יד שניה ששווה לבדוק.
או שאתה יכול לחכות ולקנות בעתיד מכשיר שהוא מגבר אוזניות משולב עם DAC, כדוגמאת ה Corda Aria שהוא מכשיר נהדר למחירו, ויש עוד לא מעט בסגנון. אבל זה לא רלוונטי כרגע.
כמו כן לאיזה סוג מוזיקה אתה מאזין, ובגדול מהוא סיגנון הסאונד שאתה מחפש ?