M2TS וקבצי SRT ב C200
אצלי התרגום מוצג אבל מאבד סינכרון. הפתרון הזמני עד שהבעיה תתוקן הוא להשתמש בתוכנה tsmuxer ובאמצעותה להוסיף את התרגום וליצור מהקובץ מבנה בלו ריי סטנדרטי. שיטה זו תאפשר לך לקבל גם את פורמטי הHD שלא נתמכים בניגון קובץ בודד.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
גם כאן תשובה מלאהpsyshush כתב:אצלי התרגום מוצג אבל מאבד סינכרון. הפתרון הזמני עד שהבעיה תתוקן הוא להשתמש בתוכנה tsmuxer ובאמצעותה להוסיף את התרגום וליצור מהקובץ מבנה בלו ריי סטנדרטי. שיטה זו תאפשר לך לקבל גם את פורמטי הHD שלא נתמכים בניגון קובץ בודד....
אופציה נוספת היא ליצור מקובץ ה TS קובץ MKV REMUX (ללא ירידה באיכות הקובץ - רק אריזה בקונטיינר MKV) ע"י MKVMERGE.
משם הכתוביות יעבדו כראוי.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
psyshush כתב:אצלי התרגום מוצג אבל מאבד סינכרון. הפתרון הזמני עד שהבעיה תתוקן הוא להשתמש בתוכנה tsmuxer ובאמצעותה להוסיף את התרגום וליצור מהקובץ מבנה בלו ריי סטנדרטי. שיטה זו תאפשר לך לקבל גם את פורמטי הHD שלא נתמכים בניגון קובץ בודד....
אני דווקא קראתי פה בפורום שגרסת העדכון האחרונה מאפשרת הוספת כתובית חיצונית, כמו שה-TIVX 6500 יודע לעשות.
האם לא כך הדבר?
האופציה הזו של הטמעת התרגום באמצעות tsmuxer, היא לא פתרון כזה מוצלח, כי מאבדים את התפריטים (בגלל שהקידוד יוצר קובץ M2TS אחד)
חוץ מזה, יותר ויותר נתקלתי בסרטים שבהם אין קובץ אחד שמכיל את כל הסרט ואז הקידוד לא תמיד מצליח.
למען האמת, ה- C200 היה אצלי עכשיו חזק על הכוונת בדיוק בגלל הקטע הזה של הוספת כתובית חיצונית ל-BD מלאים.
דרך אגב, האם זה נכון שגם גרסאות העדכון האחרונות של המכשיר ,לא מאפשרות תמיכה בפורמטי האודיו החדשים בקבצי M2TS בדידים?
בריפים מלאים אפשר להוסיף כתוביות חיצוניות ועדיין להנות מהתפריטים המלאים, האופציה הזאת עובדת טוב.
אנחנו דיברנו על ניגון קבצי m2ts בודדים בלי מבנה ספריות הבלו ריי. במקרה הזה עדיין יש בעיה של סנכרון הכתוביות וגם לא ניתן להוציא את פורמטי הסאונד החדשים. הם אמורים לתקן את זה בעדכונים אבל לא ברור עדיין מתי. אולי זיו יודע יותר...
אנחנו דיברנו על ניגון קבצי m2ts בודדים בלי מבנה ספריות הבלו ריי. במקרה הזה עדיין יש בעיה של סנכרון הכתוביות וגם לא ניתן להוציא את פורמטי הסאונד החדשים. הם אמורים לתקן את זה בעדכונים אבל לא ברור עדיין מתי. אולי זיו יודע יותר...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46384
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
החברה יושבת חזק בימים אלו על ה GUI החדש. כל שאר הנושאים קיבלו עדיפות נמוכה יותר.
כן, גם אני איתכם והייתי מעדיף תיקון ושיפור היכולות הקיימות מאשר הוספת יכולות חדשות שיוסיפו עוד בעיות חדשות.
כפתרון ביניים, הפתרון ש psyshush הציע יעבוד טוב.
כפתרון ביניים שלי, השתמשו ב Blu-ray Rip מלא והצמידו את הכתוביות חיצונית, זה מינימום זמן עבודה.
כן, גם אני איתכם והייתי מעדיף תיקון ושיפור היכולות הקיימות מאשר הוספת יכולות חדשות שיוסיפו עוד בעיות חדשות.
כפתרון ביניים, הפתרון ש psyshush הציע יעבוד טוב.
כפתרון ביניים שלי, השתמשו ב Blu-ray Rip מלא והצמידו את הכתוביות חיצונית, זה מינימום זמן עבודה.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Psyshush
ה- HDX1000 שלי עובד מצוין עם קבצי M2TS בדידים. גם מבחינת פורמטי האודיו החדשים, וגם מבחינת כתוביות. כך שאם אשאיר אותי אצלי בנוסף ל C200 ,אזי יהיה לי כיסוי בתחום הזה.
אבל רק כדי לוודא שהבנתי נכון- האם בסרטי בלו ריי מלאים ניתן להוסיף כתובית חיצונית ללא בעיה של סנכרון, וגם אפשר להציג את כל התפריטים של הסרט כמו נגן בלו-ריי ייעודי, וגם פורמטי האודיו החדשים עובדים היטב?
זיו,
לא בדיוק הבנתי את פתרון הביניים שלך
ה- HDX1000 שלי עובד מצוין עם קבצי M2TS בדידים. גם מבחינת פורמטי האודיו החדשים, וגם מבחינת כתוביות. כך שאם אשאיר אותי אצלי בנוסף ל C200 ,אזי יהיה לי כיסוי בתחום הזה.
אבל רק כדי לוודא שהבנתי נכון- האם בסרטי בלו ריי מלאים ניתן להוסיף כתובית חיצונית ללא בעיה של סנכרון, וגם אפשר להציג את כל התפריטים של הסרט כמו נגן בלו-ריי ייעודי, וגם פורמטי האודיו החדשים עובדים היטב?
זיו,
לא בדיוק הבנתי את פתרון הביניים שלך
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46384
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
bariko,
עם ה C-200 ניתן להצמיד כתוביות SRT לריפ של Blu-ray.
זוכר כמה זמן לקח לך להפעיל את Sherlock Holmes? אתה יכול לנחש כמה זמן לקח לבעלי C-200 לראות אותו עם כתוביות בעברית.
עם ה C-200 ניתן להצמיד כתוביות SRT לריפ של Blu-ray.
זוכר כמה זמן לקח לך להפעיל את Sherlock Holmes? אתה יכול לנחש כמה זמן לקח לבעלי C-200 לראות אותו עם כתוביות בעברית.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

זיו,
עד עתה עוד לא ראיתי את "שרלוק הולמס" כי תוצאת הקידוד היה מסך שחור שהתחיל קצת לשעמם אחרי כמה דקות..
גם היום השגתי סרט בעייתי אחר שתיקיית ה-STREAM שלו מכילה עשרות קבצי M2TS שנפח הגדול ביניהם 6GB
במקרה הטוב קידוד באמצעות tsmuxer יאלץ אותי לוותר על התפריטים, ובמקרה הרע הקידוד יהרוס את הסרט לגמרי, כמו במקרה של "שרלוק"
אם C200 אכן יודע להכניס כתובית חיצונית לתוך בלו ריי מלא (ללא בעיה בסנכרון) וגם מנגן חלק את פורמטי האודיו החדשים, אני בהחלט אשקול לרכוש אותו.
בכל אופן, במידה והמפתחים של פופקורן אכן יטפלו גם בנושא של קבצי ה-M2TS הם למעשה יוצרים את מזרים המדיה האולטימטיבי שייתן בראש לכל המתחרים האחרים.
וכשאני אומר לטפל בקבצי M2TS הכוונה בשלושה נושאים:
1. היכולת להצמיד אליהם כתובית חיצונית ללא בעיית סנכרון
2. ניגון חלק של פורמטי האודיו החדשים
3. יכולת להציג כתוביות מובנות PGS
למיטב ידיעתי, גם בתחום המדיה סנטר, אין כיום נגן מושלם שנותן פתרון להכול.
MPC HC מאפשר הוספת כתובית חיצונית, ואף הצגת כתוביות מובנות, אבל אין בו תמיכה ב-BD מלא כולל תפריטים, וגם התחום של פורמטי האודיו החדשים די בעייתי (לפחות אצלי)
TMT3 תומך ב-BD מלא עם תפריטים, אבל לא מאפשר הוספת כתובית חיצונית וכך הלאה...
עד עתה עוד לא ראיתי את "שרלוק הולמס" כי תוצאת הקידוד היה מסך שחור שהתחיל קצת לשעמם אחרי כמה דקות..
גם היום השגתי סרט בעייתי אחר שתיקיית ה-STREAM שלו מכילה עשרות קבצי M2TS שנפח הגדול ביניהם 6GB
במקרה הטוב קידוד באמצעות tsmuxer יאלץ אותי לוותר על התפריטים, ובמקרה הרע הקידוד יהרוס את הסרט לגמרי, כמו במקרה של "שרלוק"
אם C200 אכן יודע להכניס כתובית חיצונית לתוך בלו ריי מלא (ללא בעיה בסנכרון) וגם מנגן חלק את פורמטי האודיו החדשים, אני בהחלט אשקול לרכוש אותו.
בכל אופן, במידה והמפתחים של פופקורן אכן יטפלו גם בנושא של קבצי ה-M2TS הם למעשה יוצרים את מזרים המדיה האולטימטיבי שייתן בראש לכל המתחרים האחרים.
וכשאני אומר לטפל בקבצי M2TS הכוונה בשלושה נושאים:
1. היכולת להצמיד אליהם כתובית חיצונית ללא בעיית סנכרון
2. ניגון חלק של פורמטי האודיו החדשים
3. יכולת להציג כתוביות מובנות PGS
למיטב ידיעתי, גם בתחום המדיה סנטר, אין כיום נגן מושלם שנותן פתרון להכול.
MPC HC מאפשר הוספת כתובית חיצונית, ואף הצגת כתוביות מובנות, אבל אין בו תמיכה ב-BD מלא כולל תפריטים, וגם התחום של פורמטי האודיו החדשים די בעייתי (לפחות אצלי)
TMT3 תומך ב-BD מלא עם תפריטים, אבל לא מאפשר הוספת כתובית חיצונית וכך הלאה...