M2TS וקבצי SRT ב C200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
big27 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2605
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #1 

חברים שבוע טוב ,

יש לי סרטי בלוריי ( רק קבצי הסרט M2TS ) אני לא מצליח להפעיל את הסרט ביחד עם קבצי ה SRT

מישהו מכיר את התופעה יש פיתרון להדבקת תרגום ל קבצי M2TS

המכשיר הוא C200

אשמח לעזרה .

תודה

psyshush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

אצלי התרגום מוצג אבל מאבד סינכרון. הפתרון הזמני עד שהבעיה תתוקן הוא להשתמש בתוכנה tsmuxer ובאמצעותה להוסיף את התרגום וליצור מהקובץ מבנה בלו ריי סטנדרטי. שיטה זו תאפשר לך לקבל גם את פורמטי הHD שלא נתמכים בניגון קובץ בודד.

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #3 

psyshush כתב:אצלי התרגום מוצג אבל מאבד סינכרון. הפתרון הזמני עד שהבעיה תתוקן הוא להשתמש בתוכנה tsmuxer ובאמצעותה להוסיף את התרגום וליצור מהקובץ מבנה בלו ריי סטנדרטי. שיטה זו תאפשר לך לקבל גם את פורמטי הHD שלא נתמכים בניגון קובץ בודד.
...
גם כאן תשובה מלאה (Y)

אופציה נוספת היא ליצור מקובץ ה TS קובץ MKV REMUX (ללא ירידה באיכות הקובץ - רק אריזה בקונטיינר MKV) ע"י MKVMERGE.

משם הכתוביות יעבדו כראוי.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #4 

psyshush כתב:אצלי התרגום מוצג אבל מאבד סינכרון. הפתרון הזמני עד שהבעיה תתוקן הוא להשתמש בתוכנה tsmuxer ובאמצעותה להוסיף את התרגום וליצור מהקובץ מבנה בלו ריי סטנדרטי. שיטה זו תאפשר לך לקבל גם את פורמטי הHD שלא נתמכים בניגון קובץ בודד.
...

אני דווקא קראתי פה בפורום שגרסת העדכון האחרונה מאפשרת הוספת כתובית חיצונית, כמו שה-TIVX 6500 יודע לעשות.
האם לא כך הדבר?
האופציה הזו של הטמעת התרגום באמצעות tsmuxer, היא לא פתרון כזה מוצלח, כי מאבדים את התפריטים (בגלל שהקידוד יוצר קובץ M2TS אחד)
חוץ מזה, יותר ויותר נתקלתי בסרטים שבהם אין קובץ אחד שמכיל את כל הסרט ואז הקידוד לא תמיד מצליח.

למען האמת, ה- C200 היה אצלי עכשיו חזק על הכוונת בדיוק בגלל הקטע הזה של הוספת כתובית חיצונית ל-BD מלאים.

דרך אגב, האם זה נכון שגם גרסאות העדכון האחרונות של המכשיר ,לא מאפשרות תמיכה בפורמטי האודיו החדשים בקבצי M2TS בדידים?

psyshush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #5 

בריפים מלאים אפשר להוסיף כתוביות חיצוניות ועדיין להנות מהתפריטים המלאים, האופציה הזאת עובדת טוב.

אנחנו דיברנו על ניגון קבצי m2ts בודדים בלי מבנה ספריות הבלו ריי. במקרה הזה עדיין יש בעיה של סנכרון הכתוביות וגם לא ניתן להוציא את פורמטי הסאונד החדשים. הם אמורים לתקן את זה בעדכונים אבל לא ברור עדיין מתי. אולי זיו יודע יותר...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46384
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #6 

החברה יושבת חזק בימים אלו על ה GUI החדש. כל שאר הנושאים קיבלו עדיפות נמוכה יותר.
כן, גם אני איתכם והייתי מעדיף תיקון ושיפור היכולות הקיימות מאשר הוספת יכולות חדשות שיוסיפו עוד בעיות חדשות.

כפתרון ביניים, הפתרון ש psyshush הציע יעבוד טוב.
כפתרון ביניים שלי, השתמשו ב Blu-ray Rip מלא והצמידו את הכתוביות חיצונית, זה מינימום זמן עבודה.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

Psyshush
ה- HDX1000 שלי עובד מצוין עם קבצי M2TS בדידים. גם מבחינת פורמטי האודיו החדשים, וגם מבחינת כתוביות. כך שאם אשאיר אותי אצלי בנוסף ל C200 ,אזי יהיה לי כיסוי בתחום הזה.
אבל רק כדי לוודא שהבנתי נכון- האם בסרטי בלו ריי מלאים ניתן להוסיף כתובית חיצונית ללא בעיה של סנכרון, וגם אפשר להציג את כל התפריטים של הסרט כמו נגן בלו-ריי ייעודי, וגם פורמטי האודיו החדשים עובדים היטב?

זיו,
לא בדיוק הבנתי את פתרון הביניים שלך :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46384
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #8 

bariko,
עם ה C-200 ניתן להצמיד כתוביות SRT לריפ של Blu-ray.
זוכר כמה זמן לקח לך להפעיל את Sherlock Holmes? אתה יכול לנחש כמה זמן לקח לבעלי C-200 לראות אותו עם כתוביות בעברית.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

זיו,
עד עתה עוד לא ראיתי את "שרלוק הולמס" כי תוצאת הקידוד היה מסך שחור שהתחיל קצת לשעמם אחרי כמה דקות.. :D
גם היום השגתי סרט בעייתי אחר שתיקיית ה-STREAM שלו מכילה עשרות קבצי M2TS שנפח הגדול ביניהם 6GB
במקרה הטוב קידוד באמצעות tsmuxer יאלץ אותי לוותר על התפריטים, ובמקרה הרע הקידוד יהרוס את הסרט לגמרי, כמו במקרה של "שרלוק"

אם C200 אכן יודע להכניס כתובית חיצונית לתוך בלו ריי מלא (ללא בעיה בסנכרון) וגם מנגן חלק את פורמטי האודיו החדשים, אני בהחלט אשקול לרכוש אותו.

בכל אופן, במידה והמפתחים של פופקורן אכן יטפלו גם בנושא של קבצי ה-M2TS הם למעשה יוצרים את מזרים המדיה האולטימטיבי שייתן בראש לכל המתחרים האחרים.
וכשאני אומר לטפל בקבצי M2TS הכוונה בשלושה נושאים:

1. היכולת להצמיד אליהם כתובית חיצונית ללא בעיית סנכרון
2. ניגון חלק של פורמטי האודיו החדשים
3. יכולת להציג כתוביות מובנות PGS

למיטב ידיעתי, גם בתחום המדיה סנטר, אין כיום נגן מושלם שנותן פתרון להכול.
MPC HC מאפשר הוספת כתובית חיצונית, ואף הצגת כתוביות מובנות, אבל אין בו תמיכה ב-BD מלא כולל תפריטים, וגם התחום של פורמטי האודיו החדשים די בעייתי (לפחות אצלי)
TMT3 תומך ב-BD מלא עם תפריטים, אבל לא מאפשר הוספת כתובית חיצונית וכך הלאה...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”