זה סופו של כל בלון? ה PS3 לא נדלק...
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
טוב, אחרי הת'רד הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt108701.% ... %9F-%D7%91
מסתבר שהבעייה היא כנראה לא במשחק אלא ב PS3. המכשיר נכבה בפעם הרביעית וממאן להידלק. כאשר אני מנסה להדליק אותו הנורית הופכת לירוקה כרגיל ואחרי אחרי שניות בודדות לצהובה, ומייד לאדומה מהבהבת כששלושה ביפים מהירים רצופים נשמעים. כמובן שהמכשיר לא נדלק.
ניסיתי לנתק אותו לגמרי מהחשמל, לא עזר, אני כרגע חורש את גוגל בשביל להבין מה זה בדוק אומר והאם ניתן לפתור את הבעייה ללא מעבדה.
http://www.hometheater.co.il/vt108701.% ... %9F-%D7%91
מסתבר שהבעייה היא כנראה לא במשחק אלא ב PS3. המכשיר נכבה בפעם הרביעית וממאן להידלק. כאשר אני מנסה להדליק אותו הנורית הופכת לירוקה כרגיל ואחרי אחרי שניות בודדות לצהובה, ומייד לאדומה מהבהבת כששלושה ביפים מהירים רצופים נשמעים. כמובן שהמכשיר לא נדלק.
ניסיתי לנתק אותו לגמרי מהחשמל, לא עזר, אני כרגע חורש את גוגל בשביל להבין מה זה בדוק אומר והאם ניתן לפתור את הבעייה ללא מעבדה.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 20/03/2010 19:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא יודע, לא מכיר את התופעה בשביל לקרוא לה בשם. מצאתי ווידאו שמדגים את התופעה:
אני כרגע חורש את גוגל בניסיון למצוא פתרון.
אני כרגע חורש את גוגל בניסיון למצוא פתרון.
-
Huber
- חבר במועדון HT

צפיתי כרגע בווידאו הזה, וכשהילד אומר "בבקשה אל תנסו לתקן את זה לבד, ככה אבא הרס את הטלוויזיה הדקה", פשוט נקרעתי מצחוק:

עדיין מחפש פתרונות ברשת...
עידכון, לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה בשביל לאתחל את המכשיר לא עובד - המנורה הצהובה והשלושה ביפים מגיעים הרבה לפני שמגיעים לאיתחול.
עידכון נוסף - אחרי קריאה ברשת מסתבר שזה כנראה ה YLOD. קורא כרגע על פתרונות אפשריים.
עדיין מחפש פתרונות ברשת...
עידכון, לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה בשביל לאתחל את המכשיר לא עובד - המנורה הצהובה והשלושה ביפים מגיעים הרבה לפני שמגיעים לאיתחול.
עידכון נוסף - אחרי קריאה ברשת מסתבר שזה כנראה ה YLOD. קורא כרגע על פתרונות אפשריים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Dor007 - גירסת ה 40GB, דיסק קשיח שודרג ל 120GB.
צפיתי כרגע בסירטון הזה:
כל הנושא הזה מעבר ליכולות הטכניות שלי, ומכיוון שהבחור בעצמו מציין שהתופעה חזרה פעם שנייה והוא נאלץ לתקן שוב, אני חושב שאוותר ופשוט ארכוש את הקונסולה החדשה הדקה. מחר אני אתקשר למעבדות בארץ לברר מה עלות התיקון ואם נותנים על התיקון אחריות ולפי זה אבצע את ההחלטה.
צפיתי כרגע בסירטון הזה:
כל הנושא הזה מעבר ליכולות הטכניות שלי, ומכיוון שהבחור בעצמו מציין שהתופעה חזרה פעם שנייה והוא נאלץ לתקן שוב, אני חושב שאוותר ופשוט ארכוש את הקונסולה החדשה הדקה. מחר אני אתקשר למעבדות בארץ לברר מה עלות התיקון ואם נותנים על התיקון אחריות ולפי זה אבצע את ההחלטה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Batnun - אין שום אינדיקציה בשום מקום שדיסק קשיח יכול לגרום לתופעה שלעיל, ככה שאני לא חושב שהחלפתו תעזור במאומה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

תסתכל בבקשה בווידאו שקישרתי בתגובה השנייה שלי בת'רד הזה - האם זו התופעה שהייתה קורית אצלך לפני התיקון?theAman כתב:Huber,
תקרא בשרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
על אחריותך....
את המדריכים אני מכיר, הבעייה שאין לי את המכשיר שמחמם את האיזור הבעייתי, ואפילו מברגים מתאימים אין לי (שלא לדבר על חוש טכני
בסרטון הראשון יש בתגובות מספר אנשים שטוענים שהבעיה נפתרה כשהם החליפו את הדיסק הקשיח.Huber כתב:Batnun - אין שום אינדיקציה בשום מקום שדיסק קשיח יכול לגרום לתופעה שלעיל, ככה שאני לא חושב שהחלפתו תעזור במאומה....
כיוון שזו פעולה יחסית פשוטה ומהירה, שאינה מצריכה ידע טכני רב או פירוק ה-PS3, אני הייתי מנסה, גם אם רוב הסיכויים שזה לא יעזור.
ברור שאתה לא חייב להסכים איתי...
Batnun
.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Batnun - צודק, זה בהחלט למ"למ טיפוסי, אני אנסה מחר בבוקר 
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 20/03/2010 21:53, נערך פעם 1 בסך הכל.