מעוניין לרכוש מסך דק 37-40 לפי...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ran_c פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב.

הטלוויזיה של סבתי הלכה לעולמה(CRT, נכון?).

כרגע היא מעוניינת לרכוש מסד דק, וכאחד שיש לו פאטיש למוצרי אלקטרוניקה, אני חלק ממשימת בחירת המסך.
מרחק הצפייה בין קיר לקיר הוא 329(אם נדייק....), הספה הגדולה והמסך יהיו צמודים לקירות זו מול זה. כמובן שיש ספה שבה המרחק צפייה נטו הוא 1.9 מטר בערך(ספת יחיד), אבל כמו כן מהפינת אוכל זה כמעט 4 מטר.
תוכן צפייה, בעיקר טלוויזיה, גם נשיונאל גאוגרפיק והיסטוריה. יש לה עדיין את הממיר האנלוגי. מן הסתם נחליף לה לדיגיטלי, וכנראה גם HD.
מבחינת תאורה, תאורה די סטנדרטית ממוצעת.
עריכה: שכחתי את עניין התקציב. הוא התחיל במקורו ב-5000, אך הגיע ל-8000 (אחרי מאמצים בילתי נילאים) רק אם המסך משתלם.

בהתחלה רצינו לקנות לה LCD 37 אבל ב-2 חנויות קיבלתי מידע סותר.
בטרקלין חשמל נאמר לי שדגם EX402 של סוני הוא מהסידרה החדשה, ובאבי סופר נאמר לי שדגם P5600 הוא מהסידרה החדשה.
למי מהם להאמין?
אני ממש לא נעול על סוני, זה פשוט מה שהוצע לי.
ב-א.ל.מ. ראיתי את הLED B6000 וממש אהבתי, אבל באבי סופר אמרו לי שהתאורה היא מסגרתית, וגם אין טעם למסך כזה כי יכולותיו לא ינוצלו. וכו', לא הבנתי מה האינטרס שלו לומר לי את זה, מה שקצת ערער לי את הקנייה.
בכל חנות מזהירים מפני עניין האחריות אצל המתחרה. די מציק.

שורה תחתונה:
איזה מסך לקנות? או איזה לא לקנות? ולמה....
40 גדול מידי לדעתכם? שווה רק בגלל הספת יחיד לוותר על 40, או שגם בלי קשר עדיף 37?

כמו כן אני צריך לחבר למסך DVD שארכוש גם כן:
צריך שיהיה לו יכולת לקרוא MP3, תמונות, סרטים בכל הפורמטים הנפוצים, והכי חשוב תפריט בעברית(סבתא....).
יש איזה דגם מומלץ?
איזה כניסה צריכה להיות במסך כדי לחבר אליה DVD כזה?

תודה מראש, רן.
(ותודה רבה למרטין.....)

ran_c פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מישהו?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”