kaparoni כתב:שלום לכולם . לאחר ששאלתי , כאן בפורום , האם ללכת על פלזמה LG 42PQ300R ונהנתי כי זוהי בהחלט פלזמה טובה החלטתי לקנות אותה ועד כה אני מרוצה . הפלזמה נקנתה כמתנה להוריי . יש לי מספר שאלות :
אבי לא ממש יכל לחכות והחליט להשתמש בה לפני שביצעתי כל מיני פעולות כיול וו"שלג " שנהוג לבצע בקניית פלזמה חדשה. השאלות שלי הן :
1.האם באמת מדובר בפעולה נחוצה?
2. ישנם דברים שעליי לדעת בכדי להוציא את המקסימום מהמכשיר? (הגדרות תצוגה או קונפיגורציה אחרת )
3. שמתי לב כי אופציית היו אס בי מאפשרת לשמוע מוסיקה ולראות תמונות דרך זיכרון נייד אך האם ישנה אפשרות גם לראות סרטים מזיכרון נייד?
4. לפי הבנתי ישנן פלזמות שמאפשרות הצגת כתוביות שאינן מובנות בסרט . האם אני צודק/טועה? האם בדגם שלי יש את האופציה ?
5. כימד אני יכול לחסוך באנרגיה ? שכן ידוע שפלזמות צורכות הכי הרבה חשמל (גם כאשר אינן דולקות ) . שיחקתי קצת בהגדרות המכשיר וראיתי מצב של חיזכון באנרגיה אך עדיין לא השתמשתי בו . האם תוכלו לומר לי כיצד האופציה באה לידי ביטוי בפועל ?
זה הכל לבנתיים
תודה רבה

...
היי kaparoni,
ראשית תתחדש על הרכישה, אני שמח לשמוע כי אתה מרוצה מהמסך.
לגבי שאלותייך:
1. אין כל חובה לבצע את פעולת ההרצה אלא לבצע פעולה זו כתחזוקה של המכשיר. הרצת השלג אחת לשבוע לפרק זמן של חצי שעה תמנע תופעות צריבה במידה וצופים בעיקר בערוץ ספציפי אחד.
2. הגדרות התמונה הינן אינדיבידואליות והאופציות המובנות במצבי התמונה הן לבחירת המשתמש. התמונה הדינאמית ביותר תתקבל במצב VIVID.
3. בדגם זה אופציית DIVX אינה פתוחה ולכן ניתן לקרוא רק תמונות ולהשמיע שירים. מעבר לכך עליך לבדוק עם מעבדות היבואן.
4. בדגמים מתוצרת LG התומכים ב DIVX יש אפשרות לטעון כתוביות SRT בעברית - זוהי פונקציה ייחודית.
5. מסך זה צורך בדיוק כמו מסך LCD שאינו דולק. פחות מ 1WATT , בזמן הפעלה ניתן להפעיל את פונקציית POWER SAVING , כלומר חסכון באנרגיה .כפתור ירוק בשלט , ובכך להפחית משמעותית את צריכת החשמל.
נשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת במייל
[email protected]
בברכה,
אורי, נציג קבוצת ח.י