מה דעתכם על אוזניות גראדו SR-60
לפי מה שקראתי האוזניות האלו מומלצות ביותר וזכו בכל השבחים והפרסים באירופה
מה דעתכם עליהם -האם יש המלצות נוספות במחיר של עד 500 שח
איפה ניתן לשמוע אותן באיזור חיפה-או שאסע לעיר הקודש לאורי יפה לשמוע....
בתודה לעזרתכם
ישראל
מה דעתכם עליהם -האם יש המלצות נוספות במחיר של עד 500 שח
איפה ניתן לשמוע אותן באיזור חיפה-או שאסע לעיר הקודש לאורי יפה לשמוע....
בתודה לעזרתכם
ישראל
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ישראל, יש לי בדיוק את אלו.
בוא לשמוע.
בוא לשמוע.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
ישראל היקר,
בתקתציב של עד 500 אתה יכול כבר להכניס את ה SR-80 שלדעתי שטובות יותר.
אני חושב שלמתחילים ובמיוחד בארץ אלו אוזניות נהדרות, מכיוון והן לא דורשות הגברה יעודית ע"מ לנצל את רוב היכולת שלהן, והן מאד כיפיות להאזנה.
במחיר שלהן בארץ אני לא חושב שאפשר למצוא משהו טוב יותר. וזה לא שהן לא טובות.
הן אוזניות פנטסטיות למחירן יחס עלות/ביצועים פנומנלי. שוב לדעתי.
כל זאת כמובן במידה ותאהב את הסאונד שלהן, הוא מאד ייחודי נאמר את זה ככה, יחסית בהירות ופתוחות, אבל הבאס באמת פנטסטי, הדוק בצורה ממש טובה, אין שני לבאס של הגראדו לדעתי.
האופציות היחידות שיש לך זה כמה מדגמי סנהייזר אבל במחיר הזה בארץ הדגמים הללו אפילו לא מהווים תחרות. ממליץ לך לתת קפיצה ל LoganKungfu, לא תתאכזב.
בתקתציב של עד 500 אתה יכול כבר להכניס את ה SR-80 שלדעתי שטובות יותר.
אני חושב שלמתחילים ובמיוחד בארץ אלו אוזניות נהדרות, מכיוון והן לא דורשות הגברה יעודית ע"מ לנצל את רוב היכולת שלהן, והן מאד כיפיות להאזנה.
במחיר שלהן בארץ אני לא חושב שאפשר למצוא משהו טוב יותר. וזה לא שהן לא טובות.
הן אוזניות פנטסטיות למחירן יחס עלות/ביצועים פנומנלי. שוב לדעתי.
כל זאת כמובן במידה ותאהב את הסאונד שלהן, הוא מאד ייחודי נאמר את זה ככה, יחסית בהירות ופתוחות, אבל הבאס באמת פנטסטי, הדוק בצורה ממש טובה, אין שני לבאס של הגראדו לדעתי.
האופציות היחידות שיש לך זה כמה מדגמי סנהייזר אבל במחיר הזה בארץ הדגמים הללו אפילו לא מהווים תחרות. ממליץ לך לתת קפיצה ל LoganKungfu, לא תתאכזב.
תודה!!
logankungfu תודה על ההזמנה -ראה מסר אישי
The-Fox תודה אכן ההפרש לא גדול ומאחר ואיני מתכוון להשתמש במגבר אוזניות הצעתך נשמעת גם כן טוב ותודה גם לך..
רק שעד מוצאי שבת לא אמצא את עצמי עם הGrado RS-1

ראיתי שאתה מוכר את המגבר המשולב שיכול להתאים לlogankungfu
ואני שמח שהשידוך כבר בוצע ואני בטוח שהוא יתאים לו כי הוא מעולה
בהצלחה
ותודה
ישראל
The-Fox תודה אכן ההפרש לא גדול ומאחר ואיני מתכוון להשתמש במגבר אוזניות הצעתך נשמעת גם כן טוב ותודה גם לך..
רק שעד מוצאי שבת לא אמצא את עצמי עם הGrado RS-1
ראיתי שאתה מוכר את המגבר המשולב שיכול להתאים לlogankungfu
ואני שמח שהשידוך כבר בוצע ואני בטוח שהוא יתאים לו כי הוא מעולה
בהצלחה
ותודה
ישראל
מה כל כך מיוחד בסאונד של הגראדו ???
כולם פה כותבים שצריך לאהוב אותו ז"א שיש רבים שלא אוהבים אותו?
לא הבנתי את הקטע הזה?
אשמח אם מישהו יסביר-והמוזר הוא שמי שיש לו כאלו אוזניות דוקא כותב את זה?
לא הבנתי את הקטע הזה?
אשמח אם מישהו יסביר-והמוזר הוא שמי שיש לו כאלו אוזניות דוקא כותב את זה?
- The-Fox
- חבר ותיק

אמרתי לך כבר ישראל, יש להן חתימת סאונד מאד ייחודית, יש יאמרו קיצונית, יש יאמרו עוד 1001 דימויים אחרים.
הן מאד בהירות, מאד מפורטות/פתוחות, יש הרבה אנשים שזה מפריע להם. יש אנשים שאוהבים את זה, כמוני, כמו רוי ועוד לא מעט אנשים.
וזה לא שהן רעות, הן פשוט בעלות סאונד ייחודי, זה עניין של טעם, הרי אתה ואני יודעים את זה.
בשורה התחתונה, תשמע ואז תבין אני מבטיח לך
הן מאד בהירות, מאד מפורטות/פתוחות, יש הרבה אנשים שזה מפריע להם. יש אנשים שאוהבים את זה, כמוני, כמו רוי ועוד לא מעט אנשים.
וזה לא שהן רעות, הן פשוט בעלות סאונד ייחודי, זה עניין של טעם, הרי אתה ואני יודעים את זה.
בשורה התחתונה, תשמע ואז תבין אני מבטיח לך
- The-Fox
- חבר ותיק

הכל מוצדק, אוזניות נהדרות, אבל עד 300 פאונד ? נראה לי מוגזם/מוזר, בתקציב הזה אפשר להכניס את ה SR 225 שהוא הדגם המועדף עליי מכל הסדרה וגם על רבים אחרים.
בכל מקרה ישראל, אתה כבר יודע שביקורות זה על הנייר, לא תמיד הכל נכון/מדויק בהם, תשמע ואז תחליט.
בכל מקרה ישראל, אתה כבר יודע שביקורות זה על הנייר, לא תמיד הכל נכון/מדויק בהם, תשמע ואז תחליט.
ישראל- ה SR 60 קיבלו תשבוחות שכאלו בגלל התמורה לכסף המטורף שלהם .
גראדו יצרו אוזניה במחיר "באג'ט" בתמורה אודיופילית שאף יצרן לא הצליח עדיין לעשות כנראה .
את הסאונד של גראדו "חייבים" לאהוב : יש להם סאונד מאד אופיני להם ואפשר להרגיש מיד שאתה שומע עם אוזניות שלהם .
אם תרצה בגלל שאני תושב חיפה כבר
תוכל לבוא לביקור לשמוע כמה וכמה אוזניות מכמה חברות ולהתרשם מחתימת הסאונד של כל אחת מהחברות
סינהייזר
גראדו
ביירדינאמיקס
AKG
אמנם כל האוזניות שברשותי עברו את ה 100 פאונד אבל לפחות תבין באופן ישיר למה הכוונה לסאונד גראדו או כל סאונד של חברה אחת שמדובר באוזניות
אביעד
גראדו יצרו אוזניה במחיר "באג'ט" בתמורה אודיופילית שאף יצרן לא הצליח עדיין לעשות כנראה .
את הסאונד של גראדו "חייבים" לאהוב : יש להם סאונד מאד אופיני להם ואפשר להרגיש מיד שאתה שומע עם אוזניות שלהם .
אם תרצה בגלל שאני תושב חיפה כבר
סינהייזר
גראדו
ביירדינאמיקס
AKG
אמנם כל האוזניות שברשותי עברו את ה 100 פאונד אבל לפחות תבין באופן ישיר למה הכוונה לסאונד גראדו או כל סאונד של חברה אחת שמדובר באוזניות
אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
Re: מה כל כך מיוחד בסאונד של הגראדו ???
בעקבות הפורום בחנתי את ה 80 ומאוד לא מצא חן בעיני בלשון המעטה הסאונד לטעמי חסר אופי כלל וללא פאנציות אז החלטתי לבדוק סנהייזר ולבסוף קניתי סנהייזר .il62 כתב:כולם פה כותבים שצריך לאהוב אותו ז"א שיש רבים שלא אוהבים אותו?
לא הבנתי את הקטע הזה?
אשמח אם מישהו יסביר-והמוזר הוא שמי שיש לו כאלו אוזניות דוקא כותב את זה?...
תוכל לקנות דגמים רבים של סנהייזר בתווך ה 500 ש"ח .
בחנתי גם מספר דגמים של סנהייזר ובסוף הלכתי על הזול דגם 201 הוא ניפלא ויש עליו מבצע בארץ בעלות של 145 תנסה יכול להיות שהם ימצאו חן בעינך ויחסכו לך כסף כך תוכל לקנות דיסק טוב.
בהצלחה בהמשך.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
Re: Metheny-איפה קנית את האוזניות?
קילומבו בהדר מוכרת את רוב הדגמים של סנהייזרil62 כתב:האם יש מקום באיזור הצפון?...
אבל לא ניתן להאזין שם.
רק לפני כמה ימים עברתי את אותו התהליך שאתה עובר עכשיו...
Re: Metheny-איפה קנית את האוזניות?
דווקא ממה שאני זוכר כן ניתן לשמוע שם ואפילו מבחר האוזניות הפתוחות די גדול, אני זוכר שהיו שם להאזנה 212,215,EH350,280,205,25SP ואולי עוד כמה ששכחתי.A10 כתב:קילומבו בהדר מוכרת את רוב הדגמים של סנהייזרil62 כתב:האם יש מקום באיזור הצפון?...
אבל לא ניתן להאזין שם.
רק לפני כמה ימים עברתי את אותו התהליך שאתה עובר עכשיו......