שאלה | בקשר למסך LCD של LG ועוד.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
YaNN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם!

לא מזמן התחדשתי בטלויזיה LCD מדגם 32SL80YR עם אני לא טועה של LG,עכשיו כרגע יש לי ממיר של YES (רגיל) והשאלה הראשית שלי היא איך אני משנה את התמונה ל-Just Scan אשר באופן עקרוני על-פי הידוע לי אמורה לשנות את התמונה שלא תהיה מעוחה והפנים לא יהיו לאורך (מה זאמרו לי) ואפשרות זו מאוד חשובה לי כרגע אז מי שיודע שיגיד, אני מתלבט בין אולי זה קשור לחיבור אולי צריך חיבור HDMI למרות שאני לא יודע מה זה ואני ישמח עם תסבירו לי,או בגלל הממיר.
שאלה נוספת היא האם אני ירכוש/ישדרג ל-ממיר של YESHDMAX זה יתן לי תמונה טובה יותר באופן משמעותי או- באיזה ערוצים עם כן? והאם זה שווה בכלל? (את המחיר/ו-בכלל האיכות וכו').
שאלה אחרונה היא שאני מעוניין לרכשו עם כך מערכת קולנוע ביתיית זאת אומרת רמקולים ואני לא מבין בתחום הזה ולא מתמצאה בשוק המוצרים בתחום, אז אני ישמח לעזרה בכל השאלות ששאלתי, ואגב עם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטלויזיה שרכשתי וציינתי את דגמה למעלה (^UP^) אשמח גם עם תציגו לי יתרונות חסרונות ועוד, תודה.



נ"ב: אל תשכחו להסביר לי מה הוא חיבור ה-HDMI כי אנשים אומרים לי את זה המון,אבל השאלה המרכזית והכי חשובה לי כרגע היא ה-JUST SCAN.


תודה שוב מראש.

YaNN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אין תגובה אחת לאף-אחת מן השאלות? בבקשה! :(

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
הצטרף: יולי 2008
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

טלוויזיה ממש טובה לפי הסקירות שקראתי, זה אחד הדגמים הכי טובים של LG

JUST SCAN תחפש בתפריט של יחס תמונה (ASPECT), זה לא ישפר בהרבה את המתיחה.

בממיר HD השיפור מתבטא בערוצי HD, אם אתה לא מתחבר לחבילת HD אין שינוי משמעותי. יש גם פונקציית הקלטה

YaNN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אני יודע איפה לשנות, הבעיה היא שזה בצבע אפור ואיפשר לבחור בזה.


כרגע הטלויזיה מחוברת על ידי בננות (אדום לבן או- צהוב / RIGHT SPEAKER , LEFT SPEAKER, VIDEO INPUT) לטלויזיה לממיר רגיל של YES, חיבור AVI עם זה רלונטי או כמו שציינתי האפשרות JUST SCAN מופיע אך בצבע אפור ואי-אפשר לבחור בה, אז מה אני עושה?


אשמח גם לתגובות לגבי שאר השאלות,ולחוות דעת כאחד.


תודה,יאן.

YaNN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

אין עוד תגובות?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”