אני כעת במהלך בדיקת ה Cyrus של The Fox!
-
logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עקב אותו מקרה עליו סיפרתי כאן (המעכר), נותרתי ללא אינטגרייטד.
האזנתי לרסיבר כמה ימים, אך לא יכולתי לעשות "DownGrade" לאוזניים שלי.. בעסה.
לכן הקצבתי כ- 3000 ש"ח למצוא משהו אחר, כאשר לא פסלתי חדש הפעם.
האזנתי בינתיים לנ"ל:
Nad 320
Nad T743 (רסיבר)
Rotel RA02 - שלושת אלו על רמקולים של קליפש, אם כי לא מהדגם שלי, ושני הNAD גם על פולק אודיו בנוסף. לא נפלתי בלשון המעטה. הרוטל, אולם, היה מוצלח יותר אם כי לא בהרבה. בכללי, התחושה שלי היתה של תמורה די נמוכה לכסף, ושלא אקבל הרבה מעבר לרסיבר שלי אם בכלל, במיוחד ב NAD. בטח לא בסכום הזה.
Roxan Kandy- יקר מידי. מתצוגה (עם אחריות, אצל שרגי מלגאסי) ב 4.5K. לא יכול לעמוד בזה תקציבית. אבל האזנתי בכ"ז, על שתי גרסאות של המורל אוקטאב- האדומה עם נצילות של 83 דציבל והשחורה עם 91. הנצילה נשמעה לי הרבה יותר טוב (אחרי התאמת ווליומים). שוב, לא נפלתי, אבל יתכן מאוד שאלו הרמקולים שאינם ה Cup of Tea שלי.
על אף המחיר, יש ב"אחוזת הסטריאו" בחיפה רוקסאן קאנדי קצת ישן יותר, גם מתצוגה, ב- 1000 ש"ח פחות. אבל מלהתיעץ עם כמה אנשים, נראה לי כי בהתחשב בכך שזו חנות, המחיר קצת "פישי". הוא סביר ליד שניה, אבל מחנות זה קצת נמוך מידיי. ואני נזהר מאוד, לאור ניסיון העבר מדברים פישיים. אבל זו אפשרות.
כעת אני בוחן את הסיירוס 7 של The Fox, אותו הוא מוכר אם כי בחריגה תקציבית קלה מבחינתי. בינתיים אני מתרשם מאוד לטובה. פרטים בהמשך, אבל כעת אני רק יכול לומר שהוא מדוייק ונקי, וכיף להאזין לו. אבל אין לו את החום של האודיולאב אליו התרגלתי. מאידך, הפרדת כלים, פירוט, בס הדוק מאוד (ולכן פחות "חם")- כל אלו נוכחים בענק. מזכיר לי את אוזניות הגראדו שלי. So Far הוא המנצח, אבל יש לו יתרון ברור של מגרש ביתי שצריך לנסות ולנטרל, אם כי קשה. מה שלא יהיה, זה מכשיר ברמה גבוהה במובהק מה NAD והרוטל.
לגבי הרוקסאן אני ממש לא יודע.
אופציות שטרם נבדקו:
Arcam אצל טסלר מ"אודיופיל" בכרמל. אממה, כנראה יהיה מאוד יקר, מה גם שאני בספק אם יש לו ביד שניה. גם ממה שהבנתי מהתייעצות עם אייל פור ועוד יודעי דבר, ישנה קפיצה משמעותית מה A65 ל A85, אבל קפיצה של יותר מפי שניים במחיר (לאיזור ה 7-8 K!!).. ויש לי הרגשה שאם אשמע אותם זה מול זה אני לא ארצה את ה Entry Level. אבל שווה בדיקה.
Cambridge Audio שיש גם לטסלר שמעתי בעבר ולא כ"כ אהבתי. לא נראה לי גם שהם ברמה שאני מכוון אליה. אם כי בהחלט בתקציב.
אפשרות מעניינת: הכיעור הזה- http://www.aufi.co.il/ser/moth.jpg
מאיל פור. 3000 ש"ח, אמור להיות טוב. אבל, אני מתלבט אם לבדוק אותו בכלל. אייל בירושליים ואני בחיפה, אז זה הובלה לכל כיוון, ומדובר במכשיר בן 8 שנים, שלדברי אייל, אינו נקי לחלוטין מדפיקות (חיצוניות), ושייך לחברה שכבר לא כ"כ קיימת.. The Fox האזין לו כשחיפש הגברה, ואמר שהוא לא רע, אבל לא כמו הסיירוס. זה עניין של טעם כמובן, אבל כל האמור לעיל גורם לי להתלבט אם בכלל להטריח את אייל.
בסטריאו צביקה בקריות הציעו לי פאואר של ARCAM, דגם 280, ב 3K. אבל לא ישאר לי כסף לפרה, ומלבד זאת אני מעדיף אינטגרייטד.
דיברתי עם עוד כל מיני סוחרים. בתקציב, כל מה שהציעו לי תמיד היה Rotel, Nad, AMC.
שום דבר ממש מעניין. כולם אמרו שצריך להתחיל להשקיע יותר בכיוון ה 5- 6 K כדי לעלות ברמה, וזה ממש לא מקובל עלי.
דיברתי גם עם פיוז בגבעתיים, ואין להם שום דבר ממש מרגש בתקציב, מה גם שממש אין לי זמן או כוח לעשות נסיעות בשביל זה. אני נותר בגדרי חיפה/קריות לכל היותר (התחלתי לעבוד במשרד עו"ד, מה לעשות).
וזהו. נגמרו לי האופציות. בחיפה, בלוחות, אין שום דבר מעניין, ואני בודק כבר חודשיים (מאז שהאודיולאב בתיקון). הכל מלא רק בזבל של ה *** הזה שמכר לי את האודיולאב, או ברסיברים, שלא כ"כ מעניינים אותי.
בינתיים הסיירוס נראה לי אטרקטיבי מאוד, במיוחד לאור מיעוט האופציות. נראה לי שגם המחיר, אף היותו קצת מחוץ לתקציב, אטרקטיבי ביחס למכשיר.
מחשבות, מישהו?
האזנתי לרסיבר כמה ימים, אך לא יכולתי לעשות "DownGrade" לאוזניים שלי.. בעסה.
לכן הקצבתי כ- 3000 ש"ח למצוא משהו אחר, כאשר לא פסלתי חדש הפעם.
האזנתי בינתיים לנ"ל:
Nad 320
Nad T743 (רסיבר)
Rotel RA02 - שלושת אלו על רמקולים של קליפש, אם כי לא מהדגם שלי, ושני הNAD גם על פולק אודיו בנוסף. לא נפלתי בלשון המעטה. הרוטל, אולם, היה מוצלח יותר אם כי לא בהרבה. בכללי, התחושה שלי היתה של תמורה די נמוכה לכסף, ושלא אקבל הרבה מעבר לרסיבר שלי אם בכלל, במיוחד ב NAD. בטח לא בסכום הזה.
Roxan Kandy- יקר מידי. מתצוגה (עם אחריות, אצל שרגי מלגאסי) ב 4.5K. לא יכול לעמוד בזה תקציבית. אבל האזנתי בכ"ז, על שתי גרסאות של המורל אוקטאב- האדומה עם נצילות של 83 דציבל והשחורה עם 91. הנצילה נשמעה לי הרבה יותר טוב (אחרי התאמת ווליומים). שוב, לא נפלתי, אבל יתכן מאוד שאלו הרמקולים שאינם ה Cup of Tea שלי.
על אף המחיר, יש ב"אחוזת הסטריאו" בחיפה רוקסאן קאנדי קצת ישן יותר, גם מתצוגה, ב- 1000 ש"ח פחות. אבל מלהתיעץ עם כמה אנשים, נראה לי כי בהתחשב בכך שזו חנות, המחיר קצת "פישי". הוא סביר ליד שניה, אבל מחנות זה קצת נמוך מידיי. ואני נזהר מאוד, לאור ניסיון העבר מדברים פישיים. אבל זו אפשרות.
כעת אני בוחן את הסיירוס 7 של The Fox, אותו הוא מוכר אם כי בחריגה תקציבית קלה מבחינתי. בינתיים אני מתרשם מאוד לטובה. פרטים בהמשך, אבל כעת אני רק יכול לומר שהוא מדוייק ונקי, וכיף להאזין לו. אבל אין לו את החום של האודיולאב אליו התרגלתי. מאידך, הפרדת כלים, פירוט, בס הדוק מאוד (ולכן פחות "חם")- כל אלו נוכחים בענק. מזכיר לי את אוזניות הגראדו שלי. So Far הוא המנצח, אבל יש לו יתרון ברור של מגרש ביתי שצריך לנסות ולנטרל, אם כי קשה. מה שלא יהיה, זה מכשיר ברמה גבוהה במובהק מה NAD והרוטל.
לגבי הרוקסאן אני ממש לא יודע.
אופציות שטרם נבדקו:
Arcam אצל טסלר מ"אודיופיל" בכרמל. אממה, כנראה יהיה מאוד יקר, מה גם שאני בספק אם יש לו ביד שניה. גם ממה שהבנתי מהתייעצות עם אייל פור ועוד יודעי דבר, ישנה קפיצה משמעותית מה A65 ל A85, אבל קפיצה של יותר מפי שניים במחיר (לאיזור ה 7-8 K!!).. ויש לי הרגשה שאם אשמע אותם זה מול זה אני לא ארצה את ה Entry Level. אבל שווה בדיקה.
Cambridge Audio שיש גם לטסלר שמעתי בעבר ולא כ"כ אהבתי. לא נראה לי גם שהם ברמה שאני מכוון אליה. אם כי בהחלט בתקציב.
אפשרות מעניינת: הכיעור הזה- http://www.aufi.co.il/ser/moth.jpg
מאיל פור. 3000 ש"ח, אמור להיות טוב. אבל, אני מתלבט אם לבדוק אותו בכלל. אייל בירושליים ואני בחיפה, אז זה הובלה לכל כיוון, ומדובר במכשיר בן 8 שנים, שלדברי אייל, אינו נקי לחלוטין מדפיקות (חיצוניות), ושייך לחברה שכבר לא כ"כ קיימת.. The Fox האזין לו כשחיפש הגברה, ואמר שהוא לא רע, אבל לא כמו הסיירוס. זה עניין של טעם כמובן, אבל כל האמור לעיל גורם לי להתלבט אם בכלל להטריח את אייל.
בסטריאו צביקה בקריות הציעו לי פאואר של ARCAM, דגם 280, ב 3K. אבל לא ישאר לי כסף לפרה, ומלבד זאת אני מעדיף אינטגרייטד.
דיברתי עם עוד כל מיני סוחרים. בתקציב, כל מה שהציעו לי תמיד היה Rotel, Nad, AMC.
שום דבר ממש מעניין. כולם אמרו שצריך להתחיל להשקיע יותר בכיוון ה 5- 6 K כדי לעלות ברמה, וזה ממש לא מקובל עלי.
דיברתי גם עם פיוז בגבעתיים, ואין להם שום דבר ממש מרגש בתקציב, מה גם שממש אין לי זמן או כוח לעשות נסיעות בשביל זה. אני נותר בגדרי חיפה/קריות לכל היותר (התחלתי לעבוד במשרד עו"ד, מה לעשות).
וזהו. נגמרו לי האופציות. בחיפה, בלוחות, אין שום דבר מעניין, ואני בודק כבר חודשיים (מאז שהאודיולאב בתיקון). הכל מלא רק בזבל של ה *** הזה שמכר לי את האודיולאב, או ברסיברים, שלא כ"כ מעניינים אותי.
בינתיים הסיירוס נראה לי אטרקטיבי מאוד, במיוחד לאור מיעוט האופציות. נראה לי שגם המחיר, אף היותו קצת מחוץ לתקציב, אטרקטיבי ביחס למכשיר.
מחשבות, מישהו?
-
logankungfu
- חבר ותיק

הנצילה יותר גם זולה יותר (לא יודע בכמה).
לי גרסה לו גם היתה הרבה יותר נעימה לאוזן. מיד יותר מודגש, שהיה חסר לי בגרסה האדומה.
לי גרסה לו גם היתה הרבה יותר נעימה לאוזן. מיד יותר מודגש, שהיה חסר לי בגרסה האדומה.
-
logankungfu
- חבר ותיק

כמה סיבות:
המבחר ביד שניה של מנורתיים מצומצם עד לא קיים. פשוט אין, בוודאי לא בחיפה.
מחיריהם, חדשים, אינם נכנסים בתקציב למשהו שהוא יותר מ Entry Level .
אני סומך יותר על Solid State ברמת האמינות. אני רוצה מכשיר שהסיכוי שיטוגן לו איזה רכיב (כמו מנורה) קטן מאוד.
מהקצת ששמעתי במנורות (ג'וליידה ווינסנט, בעיקר ב"אחוזת הסטריאו") לא נפלתי, אבל כן נפלתי מהמחיר.
ומדוע משולב ולא פרה ופאואר- כמעט אותן סיבות- אין מבחר, ובתקציב שלי לפחות, רוב הסיכויים שאינטגרייטד ב 3K יתן תוצאות טובות מאשר פרה + פאואר שמתחלקים ב 3 K.
ואני גם אוהב קומפקטיות, אבל זו באמת סיבה שולית למדי.
המבחר ביד שניה של מנורתיים מצומצם עד לא קיים. פשוט אין, בוודאי לא בחיפה.
מחיריהם, חדשים, אינם נכנסים בתקציב למשהו שהוא יותר מ Entry Level .
אני סומך יותר על Solid State ברמת האמינות. אני רוצה מכשיר שהסיכוי שיטוגן לו איזה רכיב (כמו מנורה) קטן מאוד.
מהקצת ששמעתי במנורות (ג'וליידה ווינסנט, בעיקר ב"אחוזת הסטריאו") לא נפלתי, אבל כן נפלתי מהמחיר.
ומדוע משולב ולא פרה ופאואר- כמעט אותן סיבות- אין מבחר, ובתקציב שלי לפחות, רוב הסיכויים שאינטגרייטד ב 3K יתן תוצאות טובות מאשר פרה + פאואר שמתחלקים ב 3 K.
ואני גם אוהב קומפקטיות, אבל זו באמת סיבה שולית למדי.
-
logankungfu
- חבר ותיק

הושמעו עד כה: ז'אק לוסייה מנגן באך (ג'אז על בסיס מוזיקה קלאסית)
Biological Madness (ג'אז מודרני, ללא שירה)
East on Fire (פורטיס וסחרוף בדיסק הכי שטותי וגם הכי טוב שלהם, לדעתי)
Brand-X: Manifest Destiny (ג'אז רוק)
Time Stands Still (קנטטות אנגליות. לזה היתה לי סבלנות רק לשני מקטעים)
בינתיים, במילה אחת: כיף!
Biological Madness (ג'אז מודרני, ללא שירה)
East on Fire (פורטיס וסחרוף בדיסק הכי שטותי וגם הכי טוב שלהם, לדעתי)
Brand-X: Manifest Destiny (ג'אז רוק)
Time Stands Still (קנטטות אנגליות. לזה היתה לי סבלנות רק לשני מקטעים)
בינתיים, במילה אחת: כיף!
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני רואה שהאודיולאב -ילווה אותך, לעוד הרבה זמן...
אתה צריך הרבה סבלנות בשביל "ליפול" על משהו איכותי,בתקציב הנ"ל,שהוא נמוך מדי...
אבל אין מה לעשות, זה מה שיש לך להקצות.
מציעה לך להמשיך להאזין לעוד מספר של רסיברים/חברות,יכול להיות שתופתע?
לא הבנתי משהו -אין לך כרגע, שום רסיבר/מגבר להאזנה?
עופר.
==============================
אתה צריך הרבה סבלנות בשביל "ליפול" על משהו איכותי,בתקציב הנ"ל,שהוא נמוך מדי...
אבל אין מה לעשות, זה מה שיש לך להקצות.
מציעה לך להמשיך להאזין לעוד מספר של רסיברים/חברות,יכול להיות שתופתע?
לא הבנתי משהו -אין לך כרגע, שום רסיבר/מגבר להאזנה?
עופר.
==============================
-
logankungfu
- חבר ותיק

צ'מע, עופר, בינתיים הסיירוס מסב לי הנאה רבה.
והייתי רוצה לבדוק גם את הקאנדי והארקאם אולי, עד כמה שיהיו בתקציב (בתקווה).
לא נראה לי שאחכה כדי להגדיל את התקציב בכל מקרה. לא כ"כ בא לי להוציא יותר מזה, גם הסכום הזה כבר מוגזם.
כרגע יש לי רסיבר וטי- אמפ, אבל הם לא מספקים אותי, למרות ששניהם נחמדים מאוד.
אבל אני מחפש משהו יותר מ"נחמד מאוד".
והייתי רוצה לבדוק גם את הקאנדי והארקאם אולי, עד כמה שיהיו בתקציב (בתקווה).
לא נראה לי שאחכה כדי להגדיל את התקציב בכל מקרה. לא כ"כ בא לי להוציא יותר מזה, גם הסכום הזה כבר מוגזם.
כרגע יש לי רסיבר וטי- אמפ, אבל הם לא מספקים אותי, למרות ששניהם נחמדים מאוד.
אבל אני מחפש משהו יותר מ"נחמד מאוד".
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

נו... אז לך על הסיירוס! אני כמעט בטוח, שתגיעו לעמק השווה.
עופר.
===============================
עופר.
===============================
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
עדיין לא הבנתי מה קרה ל-AUDIOLAB שלך...
בקשר למגברים, גם אני שמעתי את הסט של MOTH (זה כמובן PRE+POWER, לא אינטגרייטד) ולא התלהבתי במיוחד.
אני חושב שיש לך המון אופציות ביד שניה.
מפתיע לשמוע שלא אהבת את ה-NAD. לא הייתי שולל דגמים אחרים, יש ל-NAD שוק מפותח יחסית בארץ.
דבר אחרון - הייתי מתעקש לשמוע כל הגברה אצלי בבית עם הרמקולים שלי, לא משנה ממי זה וכמה המגבר עולה.
בקשר למגברים, גם אני שמעתי את הסט של MOTH (זה כמובן PRE+POWER, לא אינטגרייטד) ולא התלהבתי במיוחד.
אני חושב שיש לך המון אופציות ביד שניה.
מפתיע לשמוע שלא אהבת את ה-NAD. לא הייתי שולל דגמים אחרים, יש ל-NAD שוק מפותח יחסית בארץ.
דבר אחרון - הייתי מתעקש לשמוע כל הגברה אצלי בבית עם הרמקולים שלי, לא משנה ממי זה וכמה המגבר עולה.
Good advise $5, me shut up $10
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

מה קורה לכם ח'ברה?
אתם לא מעודכנים במה שקורה בפורום הפורה הזה...
תקראו כמה שורות למטה -שם יש לכם את כל הסיפור..תחת הכותרת:"סיפור עם מוסר השכל שאזהרה בצידו"
עופר.
=================================
תקראו כמה שורות למטה -שם יש לכם את כל הסיפור..תחת הכותרת:"סיפור עם מוסר השכל שאזהרה בצידו"
עופר.
=================================
-
logankungfu
- חבר ותיק

לגבי מה קרה לאודיולאב- ראו תשובתו של עופר!
ילדיעפים, המקור שלי- CD של ארקאם, דגם CD-72T.
ועופר- אני בהחלט נוטה לכיוון של לקנות את הסיירוס. בתקציב שלי, לצערי, ברמה הזו אין הרבה מבחר. אין הרבה אנשים עם ציוד ברמה כזו שממש בא להם למכור ביד שניה. במקביל, סבלנותי והזמן שיש לי אינם רבים. אני רק רוצה לתת צ'אנס לרוקסאן ואולי (לא בטוח שיש ביד שניה) לארקאם.
נראה לי שמה Moth של אייל אני ארד בינתיים.
ילדיעפים, המקור שלי- CD של ארקאם, דגם CD-72T.
ועופר- אני בהחלט נוטה לכיוון של לקנות את הסיירוס. בתקציב שלי, לצערי, ברמה הזו אין הרבה מבחר. אין הרבה אנשים עם ציוד ברמה כזו שממש בא להם למכור ביד שניה. במקביל, סבלנותי והזמן שיש לי אינם רבים. אני רק רוצה לתת צ'אנס לרוקסאן ואולי (לא בטוח שיש ביד שניה) לארקאם.
נראה לי שמה Moth של אייל אני ארד בינתיים.
-
logankungfu
- חבר ותיק

ילדיעפים, כאן מדובר בסיירוס 7, שהוחלף בינתיים בסיירוס 8 וב 8VS. המכשיר בן 3 שנים.
-
logankungfu
- חבר ותיק

הוחלף- הכוונה מבחינת הדגמים העדכניים של החברה
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
לא הבנת
אז אומר לך מה התכוונתי, אם אתה שומע ממקור אחד כלומר מדיסק בלבד
או שאתה יכול לעשות את זה לזמן מה,אציע לך לחפש פאואר עם בקרת ווליום
ולחבר את הדיסק ישירות לפאואר ואז לחפש בסבלנות פרה מתאים,או לחכות
למצב כספי משופר,אם יש לך ווליום בקומפקט עצמו אז אתה יכול לחבר
ישירות לפאואר בלי בקרת ווליום,כי לפי דעתי פרה פאואר גם מבחינת שידרוג
עדיפים על מרבית האינטגרייטד
או שאתה יכול לעשות את זה לזמן מה,אציע לך לחפש פאואר עם בקרת ווליום
ולחבר את הדיסק ישירות לפאואר ואז לחפש בסבלנות פרה מתאים,או לחכות
למצב כספי משופר,אם יש לך ווליום בקומפקט עצמו אז אתה יכול לחבר
ישירות לפאואר בלי בקרת ווליום,כי לפי דעתי פרה פאואר גם מבחינת שידרוג
עדיפים על מרבית האינטגרייטד
אמן מייסר
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
לצערי אני חולק עליך אבל ממש בגדול ילדיעפים.
אינטרגרייטדים היום זה לא מה שהיה פעם. היו היצרנים מצליחים להוציא את מירב היתרונות ממגבר אינטרגרייטד. ולא היתרונות שלו זה לא רק מחיר לכל מי שחשב.
לאינטרגרייטד יש יתרונות נוספים כמו תאימות מושלמת בין ה PRE ל POWER, התאמת עכבות, סינרגיה ועוד, שלא קל למצוא בשילובים של PRE ו POWER. לא במחירים הללו.
לצורך העניין: שמעתי PRE ו POWER של אודיולאב מהסדרה שהייתה ל LOGANKONGFU.
המחיר שלהם היה כ 6000 ש"ח מתצוגה לא התרשמתי ליותר מידי לטובה, בטח שלא יותר מה CYRUS 7. אחרת כבר הייתי קונה אותם. מבין ?
מה שאתה אומר כן זאת הכללה ואני לא מסכים איתה, לדעתי במחירים של מתחת ל 10K עדיין עדיף אינטרגרייטד טוב, ודגש על טוב ! הוא יעשה את העבודה טוב יותר.
אבל שוב, זאת רק דעתי אתה ואחרים יכול/ים לקבל אותה ואתה ואחרים יכול/ים שלא.
אינטרגרייטדים היום זה לא מה שהיה פעם. היו היצרנים מצליחים להוציא את מירב היתרונות ממגבר אינטרגרייטד. ולא היתרונות שלו זה לא רק מחיר לכל מי שחשב.
לאינטרגרייטד יש יתרונות נוספים כמו תאימות מושלמת בין ה PRE ל POWER, התאמת עכבות, סינרגיה ועוד, שלא קל למצוא בשילובים של PRE ו POWER. לא במחירים הללו.
לצורך העניין: שמעתי PRE ו POWER של אודיולאב מהסדרה שהייתה ל LOGANKONGFU.
המחיר שלהם היה כ 6000 ש"ח מתצוגה לא התרשמתי ליותר מידי לטובה, בטח שלא יותר מה CYRUS 7. אחרת כבר הייתי קונה אותם. מבין ?
מה שאתה אומר כן זאת הכללה ואני לא מסכים איתה, לדעתי במחירים של מתחת ל 10K עדיין עדיף אינטרגרייטד טוב, ודגש על טוב ! הוא יעשה את העבודה טוב יותר.
אבל שוב, זאת רק דעתי אתה ואחרים יכול/ים לקבל אותה ואתה ואחרים יכול/ים שלא.