זקוק להמלצה לטלויזיה חדשה לסלון
שלום, בחודש הקרוב אנחנו מתכוונים לקנות טלויזיה חדשה לסלון, חשבנו בכיוון של LED בגודל 42 אינץ', אלה הפרטים:
תכנים:
70% צפייה ב-HOT SD, יכול להיות שבעתיד הקרוב נעבור ל-HOT HD.
הטלויזיה תהיה מחוברת למחשב ולכן 25% צפייה בסרטי HD דרך המחשב ו-5% משחקים.
מרחק צפייה: 2.8 עד 3 מטר.
תקציב: עד 10K ש"ח.
כפי שכבר כתבתי, חשבנו על LED בגודל 42 אינץ' אך כמובן שמעדיפים קודם להתייעץ עם מומחים, מה דעתכם?
תודה מראש.
תכנים:
כפי שכבר כתבתי, חשבנו על LED בגודל 42 אינץ' אך כמובן שמעדיפים קודם להתייעץ עם מומחים, מה דעתכם?
תודה מראש.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
DvichDvich כתב:שלום, בחודש הקרוב אנחנו מתכוונים לקנות טלויזיה חדשה לסלון, חשבנו בכיוון של LED בגודל 42 אינץ', אלה הפרטים:
תכנים:
תודה מראש....
אם כבר אתם בכיוון של מסך הליד . אז המלצתי היא מסך ליד של סמסונג דגם B-7000 גודל 46 אינצ' .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
DvichDvich כתב:B-7000 נראה מסך מצוין, אבל הוא עולה כ-50% יותר מהתקציב שלי... אני לא נעול דווקא על LED, אני פשוט רוצה לדעת מה תהיה הטלויזיה הכי טובה לשימושים ולמרחק הצפייה שלי בתקציב שיש לי (10K ש"ח)....
תבדוק טוב טוב את המחירים . ניתן להשיג אותו בסביבות ה 11k . לדעתי חבל לך לפספס אותו בשביל 1000 שקלים .
רק לצורך העניין הסמסונג ליד 7000 גודל 55 נמכר כיום הסביביות ה 13k .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
יש לך בתקציב(אפילו יישאר עודף) את מסך הלד של פיליפס PHILIPS 40PFL8664H ובפחות מ-9K !
http://legacy.pionet.com/default.asp?ca ... F937821D4F}
http://legacy.pionet.com/default.asp?ca ... F937821D4F}
שלום לכולם, תודה על התגובות קודם כל!
ולעיינינו, יש לי כמה "טענות" על המסכים שמקווה שתוכלו להפריך לי אותן:
סאמסונג B7000 - ראשית, למרחק צפייה שלי הייתי הולך על הדגם של ה-40 אינץ' במקום ה-46, שנית, קראתי שלמרות שהמסך הוא בטכנולוגית EDGE LED הנחותה יותר מה-LED "הרגיל", הטלויזיה עדיין נחשבת לאחת הטובות, למרות זאת, בביקורות ציינו את העובדה שהמסך הוא 100Hz (ולא 120Hz) מה שגורם לארטיפקטים ושיש Trailing חמור מאוד של צבעים כהים.
פיליפס 40PFL8664H - פחות או יותר כמעט אותן טענות נגד כמו על הסאמסונג, בעיקר על העניין של ה-100Hz, כמו כן קראתי שבכלליות נחשבת לטלויזיה פחות טובה משמעותית מהסאמסונג.
הדגמים של פאנאסוניק - הדגמים האלה מעט ישנים אך על הנייר שניהם מציעים מפרט מעולה, למרות זאת אתה בטוח שאין דגמים חדשים יותר (בטכ' LED?) שעדיפים עליהם?
לאור כל זה, האם לא עדיף לחכות פרק זמן מסויים שטכנולוגיית ה-LED תבשיל קצת יותר?
ושוב, תודה רבה על העזרה.
ולעיינינו, יש לי כמה "טענות" על המסכים שמקווה שתוכלו להפריך לי אותן:
סאמסונג B7000 - ראשית, למרחק צפייה שלי הייתי הולך על הדגם של ה-40 אינץ' במקום ה-46, שנית, קראתי שלמרות שהמסך הוא בטכנולוגית EDGE LED הנחותה יותר מה-LED "הרגיל", הטלויזיה עדיין נחשבת לאחת הטובות, למרות זאת, בביקורות ציינו את העובדה שהמסך הוא 100Hz (ולא 120Hz) מה שגורם לארטיפקטים ושיש Trailing חמור מאוד של צבעים כהים.
פיליפס 40PFL8664H - פחות או יותר כמעט אותן טענות נגד כמו על הסאמסונג, בעיקר על העניין של ה-100Hz, כמו כן קראתי שבכלליות נחשבת לטלויזיה פחות טובה משמעותית מהסאמסונג.
הדגמים של פאנאסוניק - הדגמים האלה מעט ישנים אך על הנייר שניהם מציעים מפרט מעולה, למרות זאת אתה בטוח שאין דגמים חדשים יותר (בטכ' LED?) שעדיפים עליהם?
לאור כל זה, האם לא עדיף לחכות פרק זמן מסויים שטכנולוגיית ה-LED תבשיל קצת יותר?
ושוב, תודה רבה על העזרה.