מתלבט בין PLAYONHD ל POPCORN
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איזה דגם בPOPCORN HOUR אתה מדבר - יש שניים יחסית חדשים ועוד אחד ישן יותר אבל נמכר עדיין בארץ.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
בלי לחשוב פעמיים, פופקורן A200 או C200.
הצ'יפ של הפופקורן מתקדם יותר, תומר ביותר פורמטים, הוא מבוסס NMT שזה אומר קהילת מפתחים גדולה עם עשרות תוספים שניתן להתקין וליהנות מהם כבר היום (כמו ג'וקבוקס פנימי ליצירת קיר סרטים וסדרות ששואב מידע מהרשת ללא כל צורך במחשב), הפופקורן מזרים טוב יותר, הפופקורנים החדשים יקבלו בקרוב ממשק חדש ומהפכני אשר ישלב ג'וקבוקס מובנה גם לסרטים, סדרות ומוזיקה (כבר היום הממשק של הפופקורנים החדשים עולה על ה-POHD בכמה דרגות).
כמובן שאת ה-A200 ניתן להזמין מהיצרן ישירות לארץ בכ-1,100 ש"ח (כולל מיסים ושליח עד הבית), ומדובר על מחיר אטרקטיבי ביותר.
הצ'יפ של הפופקורן מתקדם יותר, תומר ביותר פורמטים, הוא מבוסס NMT שזה אומר קהילת מפתחים גדולה עם עשרות תוספים שניתן להתקין וליהנות מהם כבר היום (כמו ג'וקבוקס פנימי ליצירת קיר סרטים וסדרות ששואב מידע מהרשת ללא כל צורך במחשב), הפופקורן מזרים טוב יותר, הפופקורנים החדשים יקבלו בקרוב ממשק חדש ומהפכני אשר ישלב ג'וקבוקס מובנה גם לסרטים, סדרות ומוזיקה (כבר היום הממשק של הפופקורנים החדשים עולה על ה-POHD בכמה דרגות).
כמובן שאת ה-A200 ניתן להזמין מהיצרן ישירות לארץ בכ-1,100 ש"ח (כולל מיסים ושליח עד הבית), ומדובר על מחיר אטרקטיבי ביותר.
Itay_Pollak
תודה על תגובתך, בעיקרון כל דגם של ה POPCORN בהנחה שאנחנו לא עוברים את ה 1300 ש"ח ~
Irus
תודה על הפירוט:
1. מה זה קיר סרטים?
2. נתקלי במושג ג'וקבוקס אבל לא הבנתי מה זה אומר
3. בהנחה שהזרמה לא חשובה לי איזה עוד יתרונות יש ל POPCORN על POHD? במה הממשק יותר טוב ?
בברכה,
תודה על תגובתך, בעיקרון כל דגם של ה POPCORN בהנחה שאנחנו לא עוברים את ה 1300 ש"ח ~
Irus
תודה על הפירוט:
1. מה זה קיר סרטים?
2. נתקלי במושג ג'וקבוקס אבל לא הבנתי מה זה אומר
3. בהנחה שהזרמה לא חשובה לי איזה עוד יתרונות יש ל POPCORN על POHD? במה הממשק יותר טוב ?
בברכה,
- Irus
- חבר מביא חבר

קודם כל, לפי מה שרשמת ה-A200 מתאים לך מבחינת התקציב.
לגבי הג׳וקבוקס, במידה ויש לך דיסק פנימי או חיצוני עם תוכן, תוכל להתקין תוסף שיוצר לך ״קיר סרטים וסדרות״, כלומר לוקח את המידע מהקבצים של הסרטים והסדרות שלך ולפי השמות שלהם שואב מידע מהאינטרנט, לאחר קבלת המידע תקבל פוסטרים של כל סרט וסדרה, כולל ציונים, תקצירים ומידע נוסף. אתה בעצם מנגן את התוכן ישירות משם, מבלי להיכנס לרשימות הקבצים.
לגבי הממשק, הוא פשוט יותר יפה ויזואלית ויותר אינטואיטיבי בשימוש, וכל זאת לפני שיוצא ממשק חדש וייחודי למוצרים החדשים של פופקורן.
לגבי הג׳וקבוקס, במידה ויש לך דיסק פנימי או חיצוני עם תוכן, תוכל להתקין תוסף שיוצר לך ״קיר סרטים וסדרות״, כלומר לוקח את המידע מהקבצים של הסרטים והסדרות שלך ולפי השמות שלהם שואב מידע מהאינטרנט, לאחר קבלת המידע תקבל פוסטרים של כל סרט וסדרה, כולל ציונים, תקצירים ומידע נוסף. אתה בעצם מנגן את התוכן ישירות משם, מבלי להיכנס לרשימות הקבצים.
לגבי הממשק, הוא פשוט יותר יפה ויזואלית ויותר אינטואיטיבי בשימוש, וכל זאת לפני שיוצא ממשק חדש וייחודי למוצרים החדשים של פופקורן.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בPLAYON יש גם מוביג'וקבוקס
אחריות מקומית לשנתיים.
מה השימושים שלך?
הבעיה העיקרית של ה-PLAYON ושאר הנגנים מבוססים REALTEK (6600 אקסטרימר) זה תמיכה בפורמטי אודיו HD שרלוונטי לגביך אם אתה מוריד תכנים במשקל של 25GB ומעלה - כלומר בלוריי מלאים
אחריות מקומית לשנתיים.
מה השימושים שלך?
הבעיה העיקרית של ה-PLAYON ושאר הנגנים מבוססים REALTEK (6600 אקסטרימר) זה תמיכה בפורמטי אודיו HD שרלוונטי לגביך אם אתה מוריד תכנים במשקל של 25GB ומעלה - כלומר בלוריי מלאים
- Irus
- חבר מביא חבר

בפעם האחרונה שבדקתי, שני חברים שיש להם POHD טענו שצריך להיות מדען טילים בשביל להפעיל את הג'וקבוקס בצורה יעילה... (בכל אופן זה שוחרר לאחרונה ועדיין יש הרבה באגים).
בנוסף, קיימים עוד מספר יתרונות והם לא נוגעים רק למי שעושה שימוש בקבצים גדולים, אלא גם למשתמשים שמנגנים קבצי MKV קטנים, או ריפים של בלו-ריי ב-AVI.
בנוסף, קיימים עוד מספר יתרונות והם לא נוגעים רק למי שעושה שימוש בקבצים גדולים, אלא גם למשתמשים שמנגנים קבצי MKV קטנים, או ריפים של בלו-ריי ב-AVI.
IRUS & GUY תודה על הנקודות החשובות אבל כמו שציינתם אני לא צופה בתכני בלו ריי ( או ריפים שלהם ) וגם לא בקבצי MKV קטנים ( רק סרטים שלמים )
לגבי הג'וקבוקס זה פיצ'ר נחמד אך גם לא רלוונטי מבחינתי כי אני לא צריך מידע על תוכן שכבר יש לי...
ד"א POPCORN נכנס לקטגורית מחירים עד 1300 ש"ח ?
לגבי הג'וקבוקס זה פיצ'ר נחמד אך גם לא רלוונטי מבחינתי כי אני לא צריך מידע על תוכן שכבר יש לי...
ד"א POPCORN נכנס לקטגורית מחירים עד 1300 ש"ח ?
עד עכשיו בעיקר DVD RIP וקצת HD מעכשיו אני מתכוון להגדיל את נפח הצפיה ב HD אבל לא בלו רייIrus כתב:ה-A200 בהזמנה ישירות מהיצרן יעלה כ-1,100 ש"ח (כולל מיסים ושליח עד הבית).
ד"א, כשדיברתי על קבצי MKV קטנים התכוונתי לסרטים שלמים...באיזה תוכן אתה צופה?...
גם סדרות בשביל האישה אבל שם לא חשוב הפורמט ( אפשרי בהחלט גם SD )
נקודה טובה, מי נותן אחריות ל POHD בארץ ?guyezra כתב:pa900,
אם אלו התכנים שלך, והיות ולא ממש תהנה מהיתרונות שיש ל-A200 אז לדעתי שנתיים אחריות מקומית זה שיקול חשוב....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אל תדאג - מהר מאוד עוברים להכל בHD.
אם אין רסיבר תומך - אז אין טעם של ממש בבלוריי מלא.
אם אין רסיבר תומך - אז אין טעם של ממש בבלוריי מלא.