Bethesda מכריזה על Hunted: The Demon Forge
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
http://www.bit-tech.net/news/gaming/201 ... on-forge/1
Bethesda מכריזה על Hunted: The Demon Forge, משחק co-op hack and slash חדש. המשחק יפותח ע"י Brian Fargo מ inXile Studios. למי שלא מכיר, הבחור היה מעורב בשיחרורם של משחקי RPG מאוד מפורסמים ואיכותיים (ard's Tale, Baldur's Gate ו Fallout).
השחקן יכל לבחור אחת משני דמויות, לוחם עם חרב בשם Caddoc או אלפית עם קשת בשם Elara. את השחקן השני במשחק יוכל לשחק אדם נוסף או ה AI של המחשב. במהלך המשחק יפתחו לשחקן מהלכים וקסמים חדשים.
המשחק ישוחרר ל PC, PS3 ול Xbox 360, כרגע אין עדיין תאריך שיחרור.
Bethesda מכריזה על Hunted: The Demon Forge, משחק co-op hack and slash חדש. המשחק יפותח ע"י Brian Fargo מ inXile Studios. למי שלא מכיר, הבחור היה מעורב בשיחרורם של משחקי RPG מאוד מפורסמים ואיכותיים (ard's Tale, Baldur's Gate ו Fallout).
השחקן יכל לבחור אחת משני דמויות, לוחם עם חרב בשם Caddoc או אלפית עם קשת בשם Elara. את השחקן השני במשחק יוכל לשחק אדם נוסף או ה AI של המחשב. במהלך המשחק יפתחו לשחקן מהלכים וקסמים חדשים.
המשחק ישוחרר ל PC, PS3 ול Xbox 360, כרגע אין עדיין תאריך שיחרור.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מגניב, אישתי ואני מתים על משחקים כאלה, ולרוב הם די מעפנים. זה נראה הרבה יותר מבטיח. אני רק מקווה שנמצא זמן לשחק בזה ביחד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אז אני מניח ששיחקת ב Dark Messiah of Might and Magic? אם לא - מומלץ.
ד"א - יכול להיות מדליק אם ישלבו את ה MOVE במשחק הזה, למרות שלא נראה לי אם לא הכריזו על זה.
ד"א - יכול להיות מדליק אם ישלבו את ה MOVE במשחק הזה, למרות שלא נראה לי אם לא הכריזו על זה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא יודע, אנחנו לא שחקני PC, ובגרסת האקסבוקס הוא קיבל ציון ממוצע 52. זה אפילו יותר גרוע (אם כי לא בהרבה) מ Dark Kingdom: Untold Legends שבו שיחקנו כשרק קיבלנו את ה PS3, והוא היה ממש גרוע.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מודה, לא שיחקתי בו בקונסולה (כשהוא יצא עוד לא היה לי PS3), אבל בגירסת ה PC מאוד נהניתי ממנו והציון הממוצע הוא כ 70. בכל מקרה, שנינו יודעים שציונים בביקורות לא תמיד עולים בקנה מידה אחת עם ההנאה מהמשחק.
-
Huber
- חבר במועדון HT