ההפצה באתר הרישמי של בלו ריי היא ב6 לאפריל.
הגירסאות שיש כעת ברשת הן RIP ממקור לא ידוע. (גירסת CBGB שיצאה היום, השד יודע מאיפה הם השיגו את המקור הראשוני)
יש גם הפצת BD שמקורה באסיה שמגיע בד"כ שבועיים לפני זו של ארה"ב אך נראה שהפעם הRETAIL כלל עולמי
נערך לאחרונה על ידי sheva23 ב 18/03/2010 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
נראה לי שזה אחד הסרטים היותר מרתקים לצפייה בבלו ריי מבחינת צילומים ופסקול, בעיקר בחלק השלישי כשמסות של צבאות צועדים...
אני זוכר את הצפייה בקולנוע כחווייה מדהימה של סאונד ותמונה.
הנה עוד דוגמא לכך ששיקולים מסחריים מקולקלים גורמים ל"עבריינים" להנות בעוד שומרי החוק האדוקים נאלצים לנשוך שפתיים. נכון שברשת אין גרסאות שישתוו לאיכות המלאה של בלו ריי אבל אין סיבה מלבד ציניות לשחרר את הגרסאות החלקיות עכשיו ואת המלאות רק עוד שנתיים.
אני לא אתפלא אם שנה שנתיים אחרי שהגרסאות המורחבות כבר יצאו תצא גרסא נוספת - גרסאת הבמאי עם קטעים שלא הופיעו אף פעם וכפי שהבמאי התכוון מלכתחילה וכו' וכו'.
קראתי שבעקבות הצלחת אואטר יש כוונה להוציא גירסת 3D של טרילוגית שר הטבעות. אני לא מבין איך זה אפשרי אם הסרט לא צולם במקור בטכנולוגיה הזאת, אבל זה מה שקראתי.
amir073 כתב:קראתי שבעקבות הצלחת אואטר יש כוונה להוציא גירסת 3D של טרילוגית שר הטבעות. אני לא מבין איך זה אפשרי אם הסרט לא צולם במקור בטכנולוגיה הזאת, אבל זה מה שקראתי.
...
רב הסרט רונדר במחשב, אפילו את השחקנים ברב הסרט שיפצו במחשב (הוביטים וגימלי נמוכים וגנדלף הגבוה).
לכן אין בעיה לרנדר אותו שוב בתלת מימד, בהנחה שחומר המקור שמור איפהשהו. כמובן שהפנים של השחקנים לא יהיו באיכות של אווטר, אבל כל היתר ממש לא בעיה.