xtreamer עם Western Digital My Passport Essential 500GB WDBAAA5000ABK
היי חברים תותחים.
רציתי לדעת מנסיונכם, האם ה XTREAMER יעבור עם כונן קשיח חיצוני מסוג Western Digital My Passport Essential 500GB WDBAAA5000ABK שהוא כמובן ללא חיבור חיצוני לחשמל?
אפשר לראות את ההארד דיסק למשל פה :
http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pi ... ap&lang=he
אני שוקל לקנות את שניהם ורוצה לדעת האם הם יעבדו אחד עם השני.
חיפשתי פה בפורום והאנשים שכתבו לא כתבו את הדגם המדוייק.
ואם כן - האם זה יקרא בקלות גם סרטי HD? (בגלל שאולי החוסר בחיבור לחשמל הופך את הדיסק לחלש לקריאה)?
ואם לא - האם יש בכלל דיסק קשיח שלא מחובר לחשמל שעובד עם האקסטרימר? ואיזה למשל?
תודה!!!
רציתי לדעת מנסיונכם, האם ה XTREAMER יעבור עם כונן קשיח חיצוני מסוג Western Digital My Passport Essential 500GB WDBAAA5000ABK שהוא כמובן ללא חיבור חיצוני לחשמל?
אפשר לראות את ההארד דיסק למשל פה :
http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pi ... ap&lang=he
אני שוקל לקנות את שניהם ורוצה לדעת האם הם יעבדו אחד עם השני.
חיפשתי פה בפורום והאנשים שכתבו לא כתבו את הדגם המדוייק.
ואם כן - האם זה יקרא בקלות גם סרטי HD? (בגלל שאולי החוסר בחיבור לחשמל הופך את הדיסק לחלש לקריאה)?
ואם לא - האם יש בכלל דיסק קשיח שלא מחובר לחשמל שעובד עם האקסטרימר? ואיזה למשל?
תודה!!!
וואו, איזו מהירות תגובה...!!!Irus כתב:אני לא יודע לגבי הדגם המדוייק, אבל אני חיברתי ללא כל בעיה פספורט 500GB לאקסטרימר.
אין שום בעיה לצפות בקבצי HD ו-FHD דרכו....
האם ההארד דיסק שלך מחובר לחשמל עם כבל נפרד או שהוא מקבל אותו מה- USB?
תודה גבר.Irus כתב:לא, הכוננים מסדרת הפספורט של WD מקבלים חשמל דרך חיבור ה-USB ואין עם זה שום בעיה (מניסיון עם 4 סטרימרים...)....
יש מצב שאתה עוזר לי בעוד משהו קטן?
מאחורי ההארד דיסק רשום בדרך מספר P/N - תוכל לומר לי מה מספר ה- P/N שרשום לך - אם זה מה שכתבתי למעלה, זה אמור להיות WDBAAA5000ABK ואז אני יכול לקנות בלב שקט...
תודה רבה על הסבלנות אבל...
חשוב לי לוודא שהדגם הספציפי שאני מדבר עליו עובד.
יש בכל זאת מישהו שיש לו דיסק Western Digital My Passport Essential 500GB WDBAAA5000ABK שיכול לומר שהאקסטרימר עובד לו איתו? אני לא רוצה לקנות סתם....
יש בכל זאת מישהו שיש לו דיסק Western Digital My Passport Essential 500GB WDBAAA5000ABK שיכול לומר שהאקסטרימר עובד לו איתו? אני לא רוצה לקנות סתם....
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תראה, בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה עם חיבור של כל דיסק חיצוני לאקסטרימר.
לפני 3 חודשים נתקלתי פה בפורום במקרה שאקסטרימר לא זיהה דיסק חיצוני כלשהו (סמסונג אם אני לא טועה), בגדול זאת בעיה נקודתית וכנראה הייתה בעיה עם המכשיר.
במקרה שלך, האקסטרימר הוא מכשיר מאוד קטן וקומפקטי, קח אותו איתך לחנות המחשבים, יחד עם כבל פשוט, ותדרוש לחבר את הדיסק החיצוני ולבדוק שהוא מזהה אותו...
לפני 3 חודשים נתקלתי פה בפורום במקרה שאקסטרימר לא זיהה דיסק חיצוני כלשהו (סמסונג אם אני לא טועה), בגדול זאת בעיה נקודתית וכנראה הייתה בעיה עם המכשיר.
במקרה שלך, האקסטרימר הוא מכשיר מאוד קטן וקומפקטי, קח אותו איתך לחנות המחשבים, יחד עם כבל פשוט, ותדרוש לחבר את הדיסק החיצוני ולבדוק שהוא מזהה אותו...
לא ממש מבין, אתה רוכש אקסטרימר ואז רוכש בנוסף דיסק חיצוני שמבוסס על דיסק בגודל 2.5 (אינטש) ?
פשוט תקנה את הדסיק ותתקין בתוך האקסטירמר, היתרון שיחיד שאני יכול לחשוב עליו למה שאתה מציע זה שאם תקח את הדיסק למחשבים ומקומות אחרים לא תצטרך חיבור לחשמל.
כשתצטרך "דיסק חיצוני" פשוט תקח האקסטרימר איתך ואפילו תוכל לחבר אותו לטלווזיה במקמות אחרים (תחשוב על צימר למשל), לא עדיף ?
הרי האקסטרימר יכול להתנהג כדסיק חיצוני לכל דבר
פשוט תקנה את הדסיק ותתקין בתוך האקסטירמר, היתרון שיחיד שאני יכול לחשוב עליו למה שאתה מציע זה שאם תקח את הדיסק למחשבים ומקומות אחרים לא תצטרך חיבור לחשמל.
כשתצטרך "דיסק חיצוני" פשוט תקח האקסטרימר איתך ואפילו תוכל לחבר אותו לטלווזיה במקמות אחרים (תחשוב על צימר למשל), לא עדיף ?
הרי האקסטרימר יכול להתנהג כדסיק חיצוני לכל דבר
אני יודע וציינתי את זה, ועדיין, אם אני עושה השוואה מהירה של אקסטרימר עם דיסק פנימי מול דיסק חיצוני 2.5
יתרונות לדיסק החיצוני:
1. לא זקוק לחיבור לחשמל
יתרונות לאקסטרימר בשימוש כדיסק חיצוני:
1. יותר זול (בהנחה כמובן שכבר יש אקסטימר או שגם ככה קונים אחד)
2. אפשר לחבר גם עם כבל קשת במקום USB
3. אפשר לקחת את הדונגל לחבר גם WIFI
4. אפשר לנגן סרטים מוסיקה וכו'
5. אפשר להתחבר עם FTP , NFS וכו'
6. מכשיר אחד במקום 2
אני מניח שיש כאלה שהחיבור לחשמל זה הנושא הכי חשוב, אני לא ממש מבין אותם
יתרונות לדיסק החיצוני:
1. לא זקוק לחיבור לחשמל
יתרונות לאקסטרימר בשימוש כדיסק חיצוני:
1. יותר זול (בהנחה כמובן שכבר יש אקסטימר או שגם ככה קונים אחד)
2. אפשר לחבר גם עם כבל קשת במקום USB
3. אפשר לקחת את הדונגל לחבר גם WIFI
4. אפשר לנגן סרטים מוסיקה וכו'
5. אפשר להתחבר עם FTP , NFS וכו'
6. מכשיר אחד במקום 2
אני מניח שיש כאלה שהחיבור לחשמל זה הנושא הכי חשוב, אני לא ממש מבין אותם