מחפש אוזניות מארה"ב
קרוב משפחה שלי טס לארצות הברית היום,
נגן אני לא צריך, יש לי אייפון 16GB (אומנם חצי מסך מגע לא עובד, אבל אני מסתדר עם זה בתור אייפוד),
אני צריך אוזניות, כרגע יש לי AKG K414P ללא הפדים, זה די כואב באוזניים והאוזניות לא משהו.
חשבתי לבקש SkullCandy אבל נזכרתי שאמרו כאן שזה סה"כ אוזניות יפות ומעוצבות, אבל לא יותר מזה.
אין לי תקציב קבוע, לא משהו מוגזם, אני מחפש אוזניות On-Ear שנוחות לריצה ואיכות מוסיקה מעולה וסאונד נקי.
לגבי החיבור לאייפון זה לא חשוב כי יש לי מתאם.
אני מעדיף On-Ear על פני In-Ear לריצות, העדפה אישית.
האם אפשר המלצה? נוחות חשובה, שיישב טוב על האוזן, ושוב אני חוזר סאונד נקי וטוב.
לדעתי באיזור שהוא יבקר יש BestBuy, אבל אני לא בטוח במאה אחוז.
תודה רבה לכל העוזרים.
נגן אני לא צריך, יש לי אייפון 16GB (אומנם חצי מסך מגע לא עובד, אבל אני מסתדר עם זה בתור אייפוד),
אני צריך אוזניות, כרגע יש לי AKG K414P ללא הפדים, זה די כואב באוזניים והאוזניות לא משהו.
חשבתי לבקש SkullCandy אבל נזכרתי שאמרו כאן שזה סה"כ אוזניות יפות ומעוצבות, אבל לא יותר מזה.
אין לי תקציב קבוע, לא משהו מוגזם, אני מחפש אוזניות On-Ear שנוחות לריצה ואיכות מוסיקה מעולה וסאונד נקי.
לגבי החיבור לאייפון זה לא חשוב כי יש לי מתאם.
אני מעדיף On-Ear על פני In-Ear לריצות, העדפה אישית.
האם אפשר המלצה? נוחות חשובה, שיישב טוב על האוזן, ושוב אני חוזר סאונד נקי וטוב.
לדעתי באיזור שהוא יבקר יש BestBuy, אבל אני לא בטוח במאה אחוז.
תודה רבה לכל העוזרים.
אני מחפש אוזניות On-Ear כאלה שעל האוזן ולא יותר גדולות מהאוזן כמו סטודיו או דיג'יי, כאלה שנוחות לריצה.
התקציב הוא בערך 200-300 ש"ח (אני יודע שזה לא המון, אבל אני מניח שאפשר להשיג משהו טוב במחיר כזה בארה"ב).
אפשר קצת יותר, אבל זה הטווח.
מסתבר לבסוף שהוא ישהה באיזור סן אנטוניו.
תודה רבה.
התקציב הוא בערך 200-300 ש"ח (אני יודע שזה לא המון, אבל אני מניח שאפשר להשיג משהו טוב במחיר כזה בארה"ב).
אפשר קצת יותר, אבל זה הטווח.
מסתבר לבסוף שהוא ישהה באיזור סן אנטוניו.
תודה רבה.