קישור לשירשור מעניין בפורום אנגלי שטוען כי טכנית אין צורך במסך 3d
-
המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אז מה הבעייה,גולשי האתר לא קוראים אנגלית או
לא מעניין אותם שאולי עובדים עלינו בגדול בהקשר
למסכי 3d ?
למסכי 3d ?
Re: אז מה הבעייה,גולשי האתר לא קוראים אנגלית או
אני בטוח שהנושא מרתק מאוד את כולם,המהנדס כתב:לא מעניין אותם שאולי עובדים עלינו בגדול בהקשר
למסכי 3d ?...
אבל אני יכול להעיד את עצמי שאני לא בקיא בדברים להגיב בנושא.
אני גם די מסכים שמדובר באיזה שהוא גימיק של חברות המסכים בשביל לפצות על ירידת המחירים התמידית.
-
המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

מהיכן הבטחון שאין אינטרס ? אם זה ישים טכנית ,בטוח שאפשר
להרויח מזה הרבה וישנן חברות מעולות, שאינן מיצרות מסכיםBalance כתב:האם זה ישים טכנית ע"י שימוש בקופסא חיצונית או אחר אני לא יודע להגיד, מה שכן, כשאין לאף אחד אינטרס אז גם אם טכנית זה ישים זה לא יקרה...
כמו פיוניר או אופו שבודאי ימצאו עניין במוצר כזה.
-
המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

מענינת ההתעלמות המוחלטת של מנהלי האתר והגורויים הטכנולוגים
למיניהם מהתיחסות לשירשור זה.נקווה שזה מאחר והם בודקים
בצורה יסודית את הנושא לפני שהם מתיחסים אליו.
בצורה יסודית את הנושא לפני שהם מתיחסים אליו.
עם HDMI 1.3 כנראה שלא נקבל 1080P לכל עין (כמו עם HDMI 1.4 ) אלא 1080I ,זה כנראה מה שיוציא ה-PS3 .
כמו כן יש את נושא זליגת התוכן של עין אחת לעין השנייה , האם זמן התגובה של המסכים ה"רגילים של היום" מספיק מהיר כדי למנוע את זליגת התוכן?
כמו כן יש את נושא זליגת התוכן של עין אחת לעין השנייה , האם זמן התגובה של המסכים ה"רגילים של היום" מספיק מהיר כדי למנוע את זליגת התוכן?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אתה מסכים שזה גימיק בלי שיש לך צל של מושג אם זה המצב או לא.עומרי כתב:guyezra כתב:עומרי,
תגובה מעניינת בשביל אחד שלא בקי ולא קרא....
לא הבנתי את פשר התגובה.......
כמו שנרשם, ככל הנראה 240 הרץ לא מספיק למניעת זליגה של התמונה מעין לעין, מה שפוגע ב-3D.
וגם רזולוצייה נמוכה בהרבה.
להבא תנעלו את הפורום לתגובות של אנשים לא חכמים כמוני. רק לכאלה עם פניני חוכמה כדוגמתך.guyezra כתב:אתה מסכים שזה גימיק בלי שיש לך צל של מושג אם זה המצב או לא.עומרי כתב:guyezra כתב:עומרי,
כמו שנרשם, ככל הנראה 240 הרץ לא מספיק למניעת זליגה של התמונה מעין לעין, מה שפוגע ב-3D.
וגם רזולוצייה נמוכה בהרבה....
-
המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

כן,עד שיתנו פתרון ללא משקפיים עם תכנים
בכמות ואיכות,זה גימיק יפה.האמת היא שהרבהguyezra כתב:אתה מסכים שזה גימיק בלי שיש לך צל של מושג אם זה המצב או לא.עומרי כתב:guyezra כתב:עומרי,
וגם רזולוצייה נמוכה בהרבה....
זמן לא צפיתי בסרטי ילדים,אולי ארכוש מערכת 3d ?
אבל רגע,עדיין לא הספקתי לצפות בכל סרטי בלוריי
שמונחים מאובקים במדף הקטן בספריית בלוקבסטר,אז
נמתין עם ה 3d...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
לא קראתי את המאמר הספציפי אבל הדרישות ממסכי תלת מימד הם די פשוטים - 60 הרץ לכל עין בלי עיבוד תמונה (fi) אחיד ועם מינימום cross talk.
הוזכר כאן קורו. עד כמה שאני יודע הוא עומד רק בתנאי ה׳ fi ולא מסוגל לקבל 120 הרץ.
כך שאם מישהו היה בונה מפענח hdmi 1.4 שמוציא את התמונות בנפרד הוא היה צריך להתפשר על 30 הרץ לכל עין. זה יעבוד מצויין במצב כזה אבל ההבהוב יהיה קשה ביותר.
המהנדס,
מספיק כבר עם תאוריות קונספירציה. לא תמיד אנחנו יכולים לענות בקצב שאתה חושב שאנחנו צריכים לענות. פעם אחרונה שבדקתי החתימה שלך לא נמצאת על הצ׳קים של המשכורת שלי.
הוזכר כאן קורו. עד כמה שאני יודע הוא עומד רק בתנאי ה׳ fi ולא מסוגל לקבל 120 הרץ.
כך שאם מישהו היה בונה מפענח hdmi 1.4 שמוציא את התמונות בנפרד הוא היה צריך להתפשר על 30 הרץ לכל עין. זה יעבוד מצויין במצב כזה אבל ההבהוב יהיה קשה ביותר.
המהנדס,
מספיק כבר עם תאוריות קונספירציה. לא תמיד אנחנו יכולים לענות בקצב שאתה חושב שאנחנו צריכים לענות. פעם אחרונה שבדקתי החתימה שלך לא נמצאת על הצ׳קים של המשכורת שלי.
-
המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

למה העוינות הזאת ? בסה"כ נתתי לכם
מחמאה שאתם יסודיים.oferlaor כתב:לא קראתי את המאמר הספציפי אבל הדרישות ממסכי תלת מימד הם די פשוטים - 60 הרץ לכל עין בלי עיבוד תמונה (fi) אחיד ועם מינימום cross talk.
המהנדס,
מספיק כבר עם תאוריות קונספירציה. לא תמיד אנחנו יכולים לענות בקצב שאתה חושב שאנחנו צריכים לענות. פעם אחרונה שבדקתי החתימה שלך לא נמצאת על הצ׳קים של המשכורת שלי....
באשר ל 30 הרץ,נדמה לי שאין אף מסך שמקרין 24p בקצב המקורי,תמיד
יש כפולה של 3,4,5 ויותר.אין לי ספק שימצא לזה פתרון.
אני פשוט מופתע שנושא כזה איננו זוכה לשום תשומת לב למרות חשיבותו,אבל
שירשורים של "איזה מסך אפשר לקנות ב 4.5k גג" כן.
נ.ב.
אני לא משלם משכורת לאף אחד ולא מקבל מאף אחד
אז לא לבנות על זה...