התלבטות בין אוזניות in ear

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
itamsh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות באמזון,חשוב לי שהקניה תהיה משתלמת אילו חברות ודגמים מומלצים,בינתיים בדקתי שם Shure Se210 שעולות בארץ-800 ושם 350!
ואת הSe115 שיותר מתאים לתקציבי.
חברות אחרות שבדקתי(Sennheiser ו-etymotic) לא היו בהפרש כ"כ משמעותי (אז אין טעם לקנותם בחו"ל-אין אחריות ויותר מסובך לקנות),
הבעיה היא שהתחום תדרים בסנהייזר מתאים הרבה יותר(נמוך מ22 הרץ) מבShure,אבל הם הרבה פחות משתלמים לקנייה בחו"ל, למשל אם משווים את הSe 210 של שור (25Hz – 18.5kHz) לie 6 של סנהייזר(10 – 18000 Hz)
(בארץ מחירם די זהה ובאמזון הם בהבדל שקרוב ל50$!),האם יש משהו אם תחום תדרים נמוך מ22 אבל יותר משלם?והאם זה באמת הבדל משמעותי?
האם אני בכלל צודק בכך שאני מחפש אוזניות עם תחום תדרים מתחת ל-22HZ כמה שיותר למוזיקה שאני שומע(אני שומע בעיקר מטאל כדוגמת: Nightwish,Sirenia,Epica,Orphand Land ועוד..)?
בעצם אני מחפש את האוזניות הטובות ביותר עד 80$(או יותר אם ההבדל מאוד משמעותי) שיתאימו למוזיקה הנ"ל ושקנייתם בחו"ל תהיה משתלמת.
http://www.giveon.co.il/catalog.asp?category=355_481_
http://www.sennheiser.com/sennheiser/ho ... s_portable

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

דבר ראשון - אף פעם אל תשווה ציוד אודיו על בסיס נתון הטווח תדרים שהיצרן מפרסם. חסר משמעות לחלוטין
ולא אומר שום דבר על הסאונד שתקבל. דבר שני תזכור שכשאתה מזמין אוזניות (או כל ציוד אחר) מחו"ל אתה
צריך לשלם משלוח ועל זה להוסיף מיסים ככה שהמחיר לא תמיד משתלם. לבדוק טוב לפני רכישה.

itamsh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

טוב לגבי משלוח ומס אין לי כי יש לי מישהו בחו"ל.
אם אני לא מסתכל על הטווח איך אפשר לדעת אילו אוזניות יתאימו לי?
האם אתה חושב שהSe 210 או Se 115 יתאימו לי?

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #4 

אתה לא יכול לדעת. במקרה הזה מדובר ברכישה עיוורת והדרך היחידה שלך להתרשם מדגם כזה או אחר זה על ידי
קריאה של ביקורות ברשת ו/או בדיקה של דגם כלשהו אצל חברים/מכרים. את האוזניות שציינת אני לא ניסיתי, אבל
כן ניסיתי אחרות (ישנה ביקורת בנושא).

itamsh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אז איפה אני יכול לקרוא על אוזניות אלו ועל התאמתם לסגנון המוזיקה שאני שומע?

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”