שאלה על משחקי רשת
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה לא תמיד, רק ב99.9% מהמקרים.
יש משחקים בודדים שבהם יש אינטראקציה בין שחקני אקסבוקס ושחקני PC. היחיד שאני מכיר מהתחום הוא Shadowrun.
יכול להיות שיהיו עוד כאלה בעתיד, באמת שאין לי מושג.
הבעיה היא שלרוב, הדינמיקה של המשחק שונה בין המחשב והקונסולה. אם ניקח את אחד המשחקים היותר פסיכיים שיש - שחקן אנריל ב PC שיסתכל על אנריל של קונסולות, יחשוב שמשחקים בהילוך איטי, למרות ששחקן של בערך כל שוּטר אחר בקונסולות שיסתכל על משחק אנריל עלול להקיא על השטיח.
יש משחקים בודדים שבהם יש אינטראקציה בין שחקני אקסבוקס ושחקני PC. היחיד שאני מכיר מהתחום הוא Shadowrun.
יכול להיות שיהיו עוד כאלה בעתיד, באמת שאין לי מושג.
הבעיה היא שלרוב, הדינמיקה של המשחק שונה בין המחשב והקונסולה. אם ניקח את אחד המשחקים היותר פסיכיים שיש - שחקן אנריל ב PC שיסתכל על אנריל של קונסולות, יחשוב שמשחקים בהילוך איטי, למרות ששחקן של בערך כל שוּטר אחר בקונסולות שיסתכל על משחק אנריל עלול להקיא על השטיח.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש גם איזה סוג של בעייה בשיטות השליטה
בPC יש לך עכבר בעוד בקונסולות בד"כ משתמשים בשיטות כיוון אחרות - ולכן בקונסולות למשל יש איזה AID של הקונסולה בכיוון. כלומר המשחק יהיה לא ממש פיירי.
בPC יש לך עכבר בעוד בקונסולות בד"כ משתמשים בשיטות כיוון אחרות - ולכן בקונסולות למשל יש איזה AID של הקונסולה בכיוון. כלומר המשחק יהיה לא ממש פיירי.
לא כל המשחקים בעולם הם FPSיםItay_Pollak כתב:יש גם איזה סוג של בעייה בשיטות השליטה
בPC יש לך עכבר בעוד בקונסולות בד"כ משתמשים בשיטות כיוון אחרות - ולכן בקונסולות למשל יש איזה AID של הקונסולה בכיוון. כלומר המשחק יהיה לא ממש פיירי....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
באיזה סוג משחק לא יהיה יתרון למקלדת+עכבר?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73285
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
משחקי פלטפורמה (LBP וכו).