כבל רמקול Audioquest Gibraltar
-
jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
האם גם במערכת לא HI END,קרי אונקיו 607 ורמקולים ג'אמו C407 יש חשיבות לכבלים מאוד איכותיים?
ויותר ספציפית,האם עם הכבלים הנ"ל יורגש שינוי?
(לא נראה לי שהייתי קונה כבל בסכום כזה,אני פשוט יכול לקבל אותם במתנה מחבר בחו"ל ומענין אותי כמה טעם יש בזה...הם אמורים להיות יקרים...לא?)
(לא נראה לי שהייתי קונה כבל בסכום כזה,אני פשוט יכול לקבל אותם במתנה מחבר בחו"ל ומענין אותי כמה טעם יש בזה...הם אמורים להיות יקרים...לא?)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
jukin,
אם זה מתנה שלא עולה לך כלום, קח. לא יהיה טוב, תחפש כבלים אחרים.
אם זה מתנה שלא עולה לך כלום, קח. לא יהיה טוב, תחפש כבלים אחרים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אני אחדש לך דבר מה מנסיוני האישי כמובן.jukin כתב:האם גם במערכת לא HI END,קרי אונקיו 607 ורמקולים ג'אמו C407 יש חשיבות לכבלים מאוד איכותיים?
(לא נראה לי שהייתי קונה כבל בסכום כזה,אני פשוט יכול לקבל אותם במתנה מחבר בחו"ל ומענין אותי כמה טעם יש בזה...הם אמורים להיות יקרים...לא?)...
גם במערכת HI END אין חשיבות לרכישת כבלים מאוד איכותיים אבל ברגע שנותנים לך מתנה מה יש לך להפסיד?
בהצלחה
-
jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני אחדד טיפה
אני רואה שכבל כזה עולה מעל 1000$ בחו"ל. האם יש טעם במערכת כמו שלי להשתמש בזה או שכדאי לי לימכור בחצי מחיר נגיד למישהו עם מערכת אודיופילית שיפיק מזה יותר...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Re: אני אחדד טיפה
תמכור ביותר מחצי מחיר . עולה 1000 תמכור ב 750 ,כי הרי איזה בלאי יש כבר על כבל, שואף ל- 0.jukin כתב:אני רואה שכבל כזה עולה מעל 1000$ בחו"ל. האם יש טעם במערכת כמו שלי להשתמש בזה או שכדאי לי לימכור בחצי מחיר נגיד למישהו עם מערכת אודיופילית שיפיק מזה יותר......
תקנה לעצמך כבלים חתך 2.5 במחיר של כ 10-12 ש"ח למטר ואתה מסודר ,גם מבחינת חשבון הבנק וגם מבחינת איכות השמע במערכת.
בהצלחה
Re: אני אחדד טיפה
יש לי את הפורום המושלם בשבילך:istarmini כתב:תמכור ביותר מחצי מחיר . עולה 1000 תמכור ב 750 ,כי הרי איזה בלאי יש כבר על כבל, שואף ל- 0.jukin כתב:אני רואה שכבל כזה עולה מעל 1000$ בחו"ל. האם יש טעם במערכת כמו שלי להשתמש בזה או שכדאי לי לימכור בחצי מחיר נגיד למישהו עם מערכת אודיופילית שיפיק מזה יותר......
תקנה לעצמך כבלים חתך 2.5 במחיר של כ 10-12 ש"ח למטר ואתה מסודר ,גם מבחינת חשבון הבנק וגם מבחינת איכות השמע במערכת.
בהצלחה...
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forum ... orumId=124
ממליץ לך בחום להפיץ את משנתך שם. תתקבל באהדה רבה.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
האם נחזור לשרשורי מלחמת ה"יש או אין הבדל בין כבלים"?
יש הנשבעים שההבדל נשמע, ויש שאומרים שכל כבל סביר ונטול פגמים יהיה מספיק טוב.
רק דבר אחד בטוח: כבלים "איכותיים" יותר יפים ויותר יקרים.
אם אתה יכול לקבל כבל כזה במתנה, חבר אותו לרסיבר. אם תשמע הבדל, אשריך. אם לא, מקסימום תמכור אותו.
יש הנשבעים שההבדל נשמע, ויש שאומרים שכל כבל סביר ונטול פגמים יהיה מספיק טוב.
רק דבר אחד בטוח: כבלים "איכותיים" יותר יפים ויותר יקרים.
אם אתה יכול לקבל כבל כזה במתנה, חבר אותו לרסיבר. אם תשמע הבדל, אשריך. אם לא, מקסימום תמכור אותו.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא