משקפי תלת-מימד אוניברסליות - קבלו את ה-XpanD X103
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
משקפי ה-X103 של XpanD יעבדו גם בבתי קולנוע המבוססים על הטכנולוגיה של החברה וגם עם כל מסכי הטלויזיה והמחשב שעובדים בתצורה של Active Shutters.
המשקפיים מגיעים ב-12 צבעים שונים.
ע"י משקפיים כאלו תוכלו להשאיל משקפיים מחברים וכשאתם הולכים לשחק על הקונסולה או מחשב 3D אצל חברים, אתם פשוט יכולים לקחת את המשקפיים שלכם מהבית...
"למרות שהחברה מייצרת משקפיים עבור יצרני טלויזיה ספציפיים, הדרישה למשקפיים אוניברסליות מגיע גם מהם, גם מחברות הכבלים/לויין, חנויות אלקטרוניקה וחברות להשכרת ציוד AV", אומר עמי דרור, מנהל האסטרטגי של החברה.
התאימות לבתי הקולנוע גם היא נותנת יתרון, כך שאפשר לבוא לקולנוע עם המשקפיים הפרטיות שלנו וכך לדעת שלא תקבל משקפיים שרוטות או מלוכלכות. יתרה מזאת, זה חוסך כסף לבתי הקולנוע ואף יכול להפוך אותם לנקודת מכירה של משקפיים כאלו ולייצר מודל הכנסה נוסף.
המשקפיים צפויים לצאת לחנויות כבר ביוני הקרוב והמחיר צפוי להיות בין 125-150$.
מקור: today3d
המשקפיים מגיעים ב-12 צבעים שונים.
ע"י משקפיים כאלו תוכלו להשאיל משקפיים מחברים וכשאתם הולכים לשחק על הקונסולה או מחשב 3D אצל חברים, אתם פשוט יכולים לקחת את המשקפיים שלכם מהבית...
"למרות שהחברה מייצרת משקפיים עבור יצרני טלויזיה ספציפיים, הדרישה למשקפיים אוניברסליות מגיע גם מהם, גם מחברות הכבלים/לויין, חנויות אלקטרוניקה וחברות להשכרת ציוד AV", אומר עמי דרור, מנהל האסטרטגי של החברה.
התאימות לבתי הקולנוע גם היא נותנת יתרון, כך שאפשר לבוא לקולנוע עם המשקפיים הפרטיות שלנו וכך לדעת שלא תקבל משקפיים שרוטות או מלוכלכות. יתרה מזאת, זה חוסך כסף לבתי הקולנוע ואף יכול להפוך אותם לנקודת מכירה של משקפיים כאלו ולייצר מודל הכנסה נוסף.
המשקפיים צפויים לצאת לחנויות כבר ביוני הקרוב והמחיר צפוי להיות בין 125-150$.
מקור: today3d
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מצוין, זה בהחלט יכול לפתח עוד יותר את העולם (אנשים לא יחששו משדרוג מסכים, ביקור אצל חבר לא יהיה מוגבל לכמות המשקפיים שיש לו וכו').
מה שכן - אני מחכה שנתחיל לראות ירידת מחירים של המשקפיים.
מה שכן - אני מחכה שנתחיל לראות ירידת מחירים של המשקפיים.
אני הייתי רוצה לראות מוצרים שמתחברים למשקפיים הרגילות בצורה אחרת, כמו משקפי ראייה שאתה יכול לבקש clip-on שהופך אותם למשקפי שמש שיהיה גם פתרון כזה ל 3D. אני מתכוון למשהו שיבוצע ברמת החברות שמייצרות את המסגרות ויקוסטם (מלשון custom) ספיצפית למסגרת.
כל המשקפי 3D שקיבלתי עד היום בקולנועים שונים אמנם עבדו באופן סביר עם המשקפי ראייה אבל לא הייתי רוצה משהו דומה בבית לצפייה ממושכת בטלווזיה
כל המשקפי 3D שקיבלתי עד היום בקולנועים שונים אמנם עבדו באופן סביר עם המשקפי ראייה אבל לא הייתי רוצה משהו דומה בבית לצפייה ממושכת בטלווזיה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מרטין כבר רשם שככל הנראה יהיו חברות שתוכל להזמין אצלן משקפיים תלת מימדיות לפי המרשם שלך.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

שבלול - זה לא רשום כאן - מרטין רשם את זה באחד השרשורים
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
מוזר שה-C9000 לא ברשימה, לדעתי הם שכחו אותה.
כמה הערות:
1. הן נוחות למדי
2. הן ניוטרליות בצבע שלהן (זה עלול להיות טיפה בעיה עם מסכים שמשנים את הגוון, כדאי לבדוק בביקורות שלנו איזה מסכים משנים את הגוון כשהם עוברים לתלת מימד).
כמה הערות:
1. הן נוחות למדי
2. הן ניוטרליות בצבע שלהן (זה עלול להיות טיפה בעיה עם מסכים שמשנים את הגוון, כדאי לבדוק בביקורות שלנו איזה מסכים משנים את הגוון כשהם עוברים לתלת מימד).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
תחשבו שאתם מרכיבים משקפי תלת מימד מעל משקפי הראייה שלכם, ביד מחזיקים שני Move ומעל הכל יש לכם אוזניות כי אתם משחקים באמצע הלילה. מראה Nerdy מאין כמוהו.
- frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
משהו מוזר באתר של xpand אומרים שיש מכירה מוקדמת באמזון ואין מלאי עדיין ובאתר אחר
http://www.tru3d.com/products/view_product.php?id=30391. הם אומרים שיש כבר למכירה
http://www.tru3d.com/products/view_product.php?id=30391. הם אומרים שיש כבר למכירה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

באבי - אלה שלות לXPAND - לא נראה לי שלמישהו כאן תהיה תשובה