http://benchmarkreviews.com/index.php?o ... &Itemid=47
למי שלא יודע HTML5 הוא תקן עתידי עבור HTML, שיתמוך בשיתוף קל של מדיה, ללא צורך בתוסף דמוי Flash.
כמה חברות מתארגנות כדי למנוע את המונופול של Adobe: כמו Google, Apple, Firefox, Opera.
אתר YouTube מנסה לעבור ל-HTML5, ויש לו גרסת ניסיון שכרגע רצה רק ב-Chrome, בגלל שפיירפוקס ואופרה מתנגדות לתקן H264 של וידאו ותומכות בתקנים פתוחים, חופשיים מתמלוגים.
נראה שמיקרוסופט מצטרפים לחגיגה.
NVIDIA GPU's Accelerate HTML5 in Internet Explorer 9
אז עכשיו לאקספלורר ייקח אפילו יותר זמן לעלות ?
בכל אופן, הניסוח שלך מציק לי, זה לא חברות שמתארגנון למנוע מונופול , HTML הוא תקן ובאיגוד התקינה אכן יושבים אנשים מכל חברות אבל ההתקדמות אל עבר HTML5 זה משהו שבכל אופן היה קורה אם או בלי קשר לאדובי
לגבי היוזמה של מיקרוספט, אמנם אני בעד הרעיון אבל עדיין נשמע לי שדברים ישתבשו כשרינדורHTML יהיה קרוב מאוד לחומרה... ההסטוריה של בעיות האבטחה
באקספלורר מפוארת מידי גם עכשיו
בכל אופן, הניסוח שלך מציק לי, זה לא חברות שמתארגנון למנוע מונופול , HTML הוא תקן ובאיגוד התקינה אכן יושבים אנשים מכל חברות אבל ההתקדמות אל עבר HTML5 זה משהו שבכל אופן היה קורה אם או בלי קשר לאדובי
לגבי היוזמה של מיקרוספט, אמנם אני בעד הרעיון אבל עדיין נשמע לי שדברים ישתבשו כשרינדורHTML יהיה קרוב מאוד לחומרה... ההסטוריה של בעיות האבטחה
באקספלורר מפוארת מידי גם עכשיו
יש הרבה יוזמות של חברות עולמיות שלא מתקדמות לשום מקום. עתיד של HTML5 אינו מובטח בכלל, אבל כרגע נראה מבטיח, כי כל דפדפן שמכבד את עצמו כבר הוציא תמיכה בו. הבעיה הכי גדולה היא אי הסכמה על פורמטי מדיה. גוגל ואפל רוצות H264, כי הן כבר שילמו תמלוגים, לעומתם פיירפוקס ואופרה יצתרכו לשלם סכומים עצומים אם יתמכו ב-H264 בנגן המובנה בדפדפן. מקווה שהאי-הסכמה הזו לא תהרוג את יוזמה.
בקשר לניסוח, זה לא שלי.
אפל הכריזו על זה בפה מלא ולא תומכים בפלאש, לא ב-Mac, לא ב-iPhone, לא ב-iPad.
גוגל הכריזו במפורש שזה לא טוב שכל המולטימדיה באינטרנט תתרכז בידי חברה מסחרית אחת ועושים מאמצים גדולים להעביר Youtube ל-HTML5.
פיירפוקס הוציאו פלאש לתהליך נפרד בגירסה 3.6, כי פלאש זה דבר העיקרי שגם לנפילות של דפדפן.
גם נשמעות לא מעט תלונות ש90% מהמעבד מוקצות לפלאש בזמן הגלישה.
בקשר לניסוח, זה לא שלי.
אפל הכריזו על זה בפה מלא ולא תומכים בפלאש, לא ב-Mac, לא ב-iPhone, לא ב-iPad.
גוגל הכריזו במפורש שזה לא טוב שכל המולטימדיה באינטרנט תתרכז בידי חברה מסחרית אחת ועושים מאמצים גדולים להעביר Youtube ל-HTML5.
פיירפוקס הוציאו פלאש לתהליך נפרד בגירסה 3.6, כי פלאש זה דבר העיקרי שגם לנפילות של דפדפן.
גם נשמעות לא מעט תלונות ש90% מהמעבד מוקצות לפלאש בזמן הגלישה.