LCD 37 מתלבט בין Samsung B530 (+סקר מחירים) ל- LG LH50
בעקבות הפוסט הקודם שלי, החלטתי בהתאם להמלצתכם ללכת על Samsung B530.
תזכורת קצרה: מרחק צפיה 1.8 מ', תקציב עד 3.5K. תכנים: ערוצי HOT בממיר HD, סרטי DVD ובלו ריי בחיבור למחשב.
קראתי באינטרנט הרבה ביקורות טובות על Samsung B530, והיום עשיתי סבב חנויות בראשל"צ כדי לבדוק מחירים. למי שסקרן:
טרקלין חשמל, החשמל הסיטונאי, שופרסל דיל - אין במלאי ואי אפשר להזמין.
מחסני חשמל - 3999 ש"ח (מוכנים לרדת עד 3650)
א.ל.מ - 4400 ש"ח
שקם אלקטריק - 4400 ש"ח
עולם הקולנוע - 3200 ש"ח (שאלו כמה הכי זול שמצאתי באינטרנט, והורידו מייד עוד 100 בלי לבדוק בכלל)
זאפ - 3380 ש"ח
המסקנה שלי מכל הסקר הזה היא לנסות להוציא אותה באולסייל בכמה שפחות, עם משלוח חינם זה נראה לי יהיה עדיף על כל חנות.
בעולם הקולנוע דיברתי עם מוכר שהציע לי במקום את הדגם של LG LH50 ב-3500 ש"ח, שבתצוגה היה עם תג מחיר של 5200 ש"ח (!). על הנייר זו עיסקה משתלמת - המסך הוא 2ms לעומת 5ms בסמסונג, ויש לו מנגנון של 200hz לעומת רק 50hz בסמסונג. בנוסף, המחיר הכי זול בזאפ הוא 4000 ש"ח וכאן הוא מציע לי אותו ב-3500 ש"ח. זה לא קצת חשוד?
בדקתי איתו ויש קאצ' - האחריות היא רק לשנה ולא של היבואן הרשמי. אם אני רוצה 3 שנים של היבואן הרשמי המחיר מטפס ל-3850 ש"ח שכבר נמצא מעבר לתקציב שלי.
גם המקום והמוכר לא עשה עלי רושם, הוא ניסה בכוח לשכנע אותי ללכת על מותג מדבקה sansui ב-2500 ש"ח ואמר לי ש"היום זה לא מה שהיה פעם שחייבים חברה מוכרת". בנוסף, ב"חשמל הסיטונאי" ממש לכלכו עליהם ואמרו שהם מוכרים מכשירים מחודשים. יש מצב שזה נכון?
בקיצור - אודה לעזרתכם בהתפקסות על הדגם, האם כדאי ללכת על ה-LG או על הסמסונג? בשקם אלקטריק ראיתי אותם בתצוגה זה ליד זה ולא מצאתי הבדלים במיוחד...
תודה מראש לעזרתכם.
תזכורת קצרה: מרחק צפיה 1.8 מ', תקציב עד 3.5K. תכנים: ערוצי HOT בממיר HD, סרטי DVD ובלו ריי בחיבור למחשב.
קראתי באינטרנט הרבה ביקורות טובות על Samsung B530, והיום עשיתי סבב חנויות בראשל"צ כדי לבדוק מחירים. למי שסקרן:
טרקלין חשמל, החשמל הסיטונאי, שופרסל דיל - אין במלאי ואי אפשר להזמין.
מחסני חשמל - 3999 ש"ח (מוכנים לרדת עד 3650)
א.ל.מ - 4400 ש"ח
שקם אלקטריק - 4400 ש"ח
עולם הקולנוע - 3200 ש"ח (שאלו כמה הכי זול שמצאתי באינטרנט, והורידו מייד עוד 100 בלי לבדוק בכלל)
זאפ - 3380 ש"ח
המסקנה שלי מכל הסקר הזה היא לנסות להוציא אותה באולסייל בכמה שפחות, עם משלוח חינם זה נראה לי יהיה עדיף על כל חנות.
בעולם הקולנוע דיברתי עם מוכר שהציע לי במקום את הדגם של LG LH50 ב-3500 ש"ח, שבתצוגה היה עם תג מחיר של 5200 ש"ח (!). על הנייר זו עיסקה משתלמת - המסך הוא 2ms לעומת 5ms בסמסונג, ויש לו מנגנון של 200hz לעומת רק 50hz בסמסונג. בנוסף, המחיר הכי זול בזאפ הוא 4000 ש"ח וכאן הוא מציע לי אותו ב-3500 ש"ח. זה לא קצת חשוד?
בדקתי איתו ויש קאצ' - האחריות היא רק לשנה ולא של היבואן הרשמי. אם אני רוצה 3 שנים של היבואן הרשמי המחיר מטפס ל-3850 ש"ח שכבר נמצא מעבר לתקציב שלי.
גם המקום והמוכר לא עשה עלי רושם, הוא ניסה בכוח לשכנע אותי ללכת על מותג מדבקה sansui ב-2500 ש"ח ואמר לי ש"היום זה לא מה שהיה פעם שחייבים חברה מוכרת". בנוסף, ב"חשמל הסיטונאי" ממש לכלכו עליהם ואמרו שהם מוכרים מכשירים מחודשים. יש מצב שזה נכון?
בקיצור - אודה לעזרתכם בהתפקסות על הדגם, האם כדאי ללכת על ה-LG או על הסמסונג? בשקם אלקטריק ראיתי אותם בתצוגה זה ליד זה ולא מצאתי הבדלים במיוחד...
תודה מראש לעזרתכם.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לדעתי מבחינת תכני HD אין הבדל ממשי בין הדגמים של סמסונג ל-LG אבל לא כך הדבר לגבי תכני SD. להורי בביתם יש את הסמסונג 37B530 ורואים תכני SD בצורה מעולה גם ממרחק 1.5 מטרים (!) ולפי מיטב זכרוני ה-LG לא מצליחה באותה מידה עם אותם התכנים.
אז בעצם אתה אומר שאין חשיבות ל-2ms לעומת 5ms, ולמנגנון 200Hz שיש ל-LG ?
אגב, חלק נכבד מהצפיה שלי יהיה בסרטי DVD שיש לי (אני אספן) ולא רק בבלו ריי, ואני צריך מכשיר שיציג תמונה טובה שלהם ביחס למרחק צפיה שלי (1.8 מטר). איך הסמסונג מסתדרת עם DVD ?
אגב, חלק נכבד מהצפיה שלי יהיה בסרטי DVD שיש לי (אני אספן) ולא רק בבלו ריי, ואני צריך מכשיר שיציג תמונה טובה שלהם ביחס למרחק צפיה שלי (1.8 מטר). איך הסמסונג מסתדרת עם DVD ?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
"אולי" יש הבדל ממשי בין 2ms ל-12ms אבל ממש לא בין 5ms. לדעתי מנגנון ה-200hz במסך הנ"ל הוא לא יותר מגימיק.ההוגה כתב:אז בעצם אתה אומר שאין חשיבות ל-2ms לעומת 5ms, ולמנגנון 200Hz שיש ל-LG ?
אגב, חלק נכבד מהצפיה שלי יהיה בסרטי DVD שיש לי (אני אספן) ולא רק בבלו ריי, ואני צריך מכשיר שיציג תמונה טובה שלהם ביחס למרחק צפיה שלי (1.8 מטר). איך הסמסונג מסתדרת עם DVD ?...
אם תחבר נגן DVD באמצעות HDMI או מחבר component video איכותי אז איכות התמונה תהיה טובה מאוד במידה האפשרית.
משהו קטן לגבי עולם הקונלנוע ,הוא ניסה לשכנע אותך ללכת על הסנסוי בגלל שהם היבואנים של החברה בארץ לפי מה שהבנתי,אני הצלחתי להוציא ממנו panasonic s10 ב4000 ,אני רק מחכה שהטלוויזיה תגיע לחנות כיוון שהיבואן נמצא בחוסרים וכך גם הרשת...
המוכר בעולם הקולנוע הודה בזה בפה מלא, ואמר שכל החנויות היו מתות למכור את Sansui אבל רק הם היבואנים הרשמיים... כן, זה אמין.
הוא הציע לי לקנות את אותה טלוויזיה שעכשיו קניתי ב-3200, ואני העדפתי לשלם טיפה יותר יקר ולא לקנות אצלו. מה זה אומר לך על הרושם שהוא עשה עלי?
הוא הציע לי לקנות את אותה טלוויזיה שעכשיו קניתי ב-3200, ואני העדפתי לשלם טיפה יותר יקר ולא לקנות אצלו. מה זה אומר לך על הרושם שהוא עשה עלי?