מבקש חוות דעת לנתב TP-Link WR1043N
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הנתב הוא חדש יחסית ותומך כמובן בתקן N, יש לו יציאות קוויות 10/100/1000 וגם USB לחיבור דיסק נייד.
המחיר שלו הוא כ-370 ש"ח (מאד זול יחסית למקבילים).
לי אין ניסיון עם החברה הזו, למרות שראיתי לא מעט מוצרים שלה, ואני גם לא מכיר את הנתב הזה, אשמח לשמוע המלצות, בעד/נגד או מה שלא יהיה.
מבחינתי עדיף לרכוש נתב ולא לקחת נתב N מבזק בהתחייבות ל-3 שנים.
הנה לינק לדף המוצר:
http://www.tp-link.com/products/product ... 2DWR1043ND
תודה מראש.
המחיר שלו הוא כ-370 ש"ח (מאד זול יחסית למקבילים).
לי אין ניסיון עם החברה הזו, למרות שראיתי לא מעט מוצרים שלה, ואני גם לא מכיר את הנתב הזה, אשמח לשמוע המלצות, בעד/נגד או מה שלא יהיה.
מבחינתי עדיף לרכוש נתב ולא לקחת נתב N מבזק בהתחייבות ל-3 שנים.
הנה לינק לדף המוצר:
http://www.tp-link.com/products/product ... 2DWR1043ND
תודה מראש.
- esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
חשבתי שזה שרשור לפני חודש,theAman כתב:שמת לב שזה שירשור מלפני שנה....esaly כתב:מצטרף לבקשת חוות הדעת.......
בכל אופן, הנתב כבר נרכש (מזמן), עובד מעולה, קליטה ושידור טובים, אני שוקל עכשיו לעבור לקושחה של DD-WRT...
לא שמתי לב לשנה
אתה עובד איתו על תקן N?
יצא לך לנסות לראות סרט בהתחברות למחשב אחר ברשת הפנימית?
תודה על התגובה!
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני מחובר איתו לסטרימר PH C200 (למרות מה שמצויין, אין לו תמיכה בג'יגה), ל-Yes MAX HD עם VOD דרך הרשת, לשני סלולרים (אחד מהם ב-N), למחשב נייח בג'יגה ולשני לפטופים (בד"כ ב-Wifi).
כך שסרטים, אני תמיד רואה ברשת פנימית כולל BD מלאים, ב-Wifi תהיה לך בעיה עם סרטי HD כבדים, לא מומלץ עם אף נתב.
כך שסרטים, אני תמיד רואה ברשת פנימית כולל BD מלאים, ב-Wifi תהיה לך בעיה עם סרטי HD כבדים, לא מומלץ עם אף נתב.
- esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
theAman כתב:אני מחובר איתו לסטרימר PH C200 (למרות מה שמצויין, אין לו תמיכה בג'יגה), ל-Yes MAX HD עם VOD דרך הרשת, לשני סלולרים (אחד מהם ב-N), למחשב נייח בג'יגה ולשני לפטופים (בד"כ ב-Wifi).
כך שסרטים, אני תמיד רואה ברשת פנימית כולל BD מלאים, ב-Wifi תהיה לך בעיה עם סרטי HD כבדים, לא מומלץ עם אף נתב....
תודה,
בWIFI אתה מחובר בN?