חיבור דיבורת BT לרדיו ברכב

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
lexossar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
יש לי פג'ו 307 עם הרדיו-דיסק המקורי שלה, של CLARION.
התקינו לי דיבורית BT ברכב, אבל היא עובדת עם רמקול משלה, אני מעוניין שהיא תעבוד עם הרמקולים של האוטו.
איך אפשר לעשות את זה?
פתחתי את הרדיו-דיסק, והוצאתי את הדיבורית וראיתי שם בדיבורית, שהספיקר מחובר במין פלסטיק לבן כזה עם 2 כבלים.
וראיתי שיש שם יציאה נוספת של (PL) של 3.5mm (מהדיבורית BT), הוצאתי את הרדיו-דיסק גם-כן וחיפשתי איך אני יכול לחבר את זה אחד לשני, ולא מצאתי :)
אז איך אני יכול לחבר את הדיבורית BT לרמקולים של הרכב? אני רוצה לבטל את הרמקול שבא עם הדיבורית, הוא נוראי, ואני רוצה לחבר גם דרך הדיבורית את האיפון שלי, שאני אוכל להפעיל בו מוזיקה ולשמוע כמו שצריך (זה עובד כבר, פשוט באיכות נוראית בגלל הרמקול המעפן, לכן אני מעוניין לחבר את הדיבורית לרדיו-דיסק =]
האם יש איזושהי קומבינה שאפשר לעשות?
אין לי בעיה גם לעשות את זה לבד, יש לי כבלי שאני יכול לחתוך וכו', פשוט צריך לדעת לאן לחבר שם מאחורה.

shayjis
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 173

יחידת מיתוג

שליחה #2 

סירטטתי לך סכימה איך לבנות את המעגל.
מה שאתה צריך זה לרכוש 2 יחידות של מיני ריליי 12VDC שעלות כל אחד נע בין 12 ל 20 ש"ח
היחידה מבצעת העברת השיחה רק לרמקולים הקידמיים.רמקולים האחוריים ממשיכים לעבוד בהתאם
לווליום שהיו.אם ברצונך לבנות יחידה שתנחית את הווליום לרמקולים האחוריים תצטרך לבנות יחידה
יותר מורכבת,לכן לדעתי עדיף לך להנמיך את הווליום ע"י המכשיר.יתכן שברדיו שלך יש חוט המבצע
Mute ולא תצטרך את לבנות את היחידה המורכבת.
בהצלחה
All-AV מערכות לרכב.רשתות מחשבים ומצלמות במעגל סגור.0505318881
התיסכול מביצוע גרוע,נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו הטוב
של המחיר הנמוך.

themask87
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #3 

אחי קניתי והכנתי את זה בדיוק איך שאמרתה פשוט לא המוח של הדיבורית לא הוציא לי מיוט אז נתתי מינוס בגוף(זמני ביד) והוא השתיק לי את הרמקולים של הרכב אבל את הקול של הדיבורית ואת השיחה לא נתן לי בשום רמקול ולאחר איזה דקה הוא שרף לי את הדיבורית.
עכשיו הא לא נדלקת בכלל!!!
שמעתי שיש דרך אחרת לעשות זאת דרך 2 מיני ריליי רגילים אם אתה מכיר אז תודה ממך.

תודה מראש.
פרדי.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”