זמזום ממסך פלזמה קורו
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
גם ב 42 וגם ב 50 שומעים היטב את הזמזום,
תכנס לניטרול הרעש נקרא mosquito תגדיר High ההבדל נשמע היטב...
תכנס לניטרול הרעש נקרא mosquito תגדיר High ההבדל נשמע היטב...
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
- דור-Future
- עוסק בתחום

- תגובות: 123
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
גם אצלי.. ב KRP 600, זמזום פלזמה טיפוסי..לא להתרגש.
נערך לאחרונה על ידי דור-Future ב 16/03/2010 22:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
מה הקשר למוסקיטו? זה נטרול רעש של כיווץ וידאו...
יש קורו שזמזמים טיפה. לרוב זה טרנספורמטורים קטנים שרועדים ולעיתים הם מהדהדים כנגד המסגרת. התקנות מסויימות יכולות להחריף את ההדהוד (לעיתים זה המבנה של הבית שמהדהד בתדר הזמזום).
זה קיים במסכים רבים (לא רק פלזמה, אך בפלזמה זה יותר נפוץ).
פתרון אפשרי הוא לזהות נקודות חלשות או רוטטות במסגרת, במעמד או בחיבור לקיר ושימוש בלחץ להפחית את החופש לרטוט.
יש קורו שזמזמים טיפה. לרוב זה טרנספורמטורים קטנים שרועדים ולעיתים הם מהדהדים כנגד המסגרת. התקנות מסויימות יכולות להחריף את ההדהוד (לעיתים זה המבנה של הבית שמהדהד בתדר הזמזום).
זה קיים במסכים רבים (לא רק פלזמה, אך בפלזמה זה יותר נפוץ).
פתרון אפשרי הוא לזהות נקודות חלשות או רוטטות במסגרת, במעמד או בחיבור לקיר ושימוש בלחץ להפחית את החופש לרטוט.
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אצלי בכל מקור ניתן להבחין בהבדל בזמזום כאשר מוגדר ON/OFFoferlaor כתב:מה הקשר למוסקיטו? זה נטרול רעש של כיווץ וידאו......
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
לי יש את הקורו 5090,
שומעים את הזמזום, אבל רק בלילה שממש ממש שקט!! (היא לא בסלון אלא בחדר שינה של 10 מ"ר)
ברגע כתיבת ההודעה הזאת אני יושב כחצי מטר לידה ולא שומע את זה, בלילה, כשאני אהיה במיטה, ואשתיק את הסאוונד
אני כן אשמע את הזמזום.
שומעים את הזמזום, אבל רק בלילה שממש ממש שקט!! (היא לא בסלון אלא בחדר שינה של 10 מ"ר)
ברגע כתיבת ההודעה הזאת אני יושב כחצי מטר לידה ולא שומע את זה, בלילה, כשאני אהיה במיטה, ואשתיק את הסאוונד
אני כן אשמע את הזמזום.
לרגע נלחצתי כשחשבתי שרק אצלי יש את התופעה.
ממש לא היה לי חשק להזמין טכנאי שיתקן/יחליף את המסך.
כשהבית "פעיל" כמעט ולא ניתן לשמוע את הזמזום אלא אם כן אני ממש נצמד עם האוזן למסך.
בלילה כשהבית שקט, ניתן לשמוע את הזמזום ממרחק של כחצי מטר, ממרחק של מטר וחצי קשה מאוד לשמוע (אלא אם מתאמצים ומחפשים את הרעש).
כשהבית "פעיל" כמעט ולא ניתן לשמוע את הזמזום אלא אם כן אני ממש נצמד עם האוזן למסך.
בלילה כשהבית שקט, ניתן לשמוע את הזמזום ממרחק של כחצי מטר, ממרחק של מטר וחצי קשה מאוד לשמוע (אלא אם מתאמצים ומחפשים את הרעש).
- nadavrut
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 281
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
תעשה מה שאני עושה ב-500M שלי: תגביר את הווליום למקסימום....sufgi123 כתב:לרגע נלחצתי כשחשבתי שרק אצלי יש את התופעה.
בלילה כשהבית שקט, ניתן לשמוע את הזמזום ממרחק של כחצי מטר, ממרחק של מטר וחצי קשה מאוד לשמוע (אלא אם מתאמצים ומחפשים את הרעש)....
YNWA
ולמה שתשב חצי מטר ממסך "60sufgi123 כתב:לרגע נלחצתי כשחשבתי שרק אצלי יש את התופעה.
בלילה כשהבית שקט, ניתן לשמוע את הזמזום ממרחק של כחצי מטר, ממרחק של מטר וחצי קשה מאוד לשמוע (אלא אם מתאמצים ומחפשים את הרעש)....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אני לא יושב חצי מטר מהמסך (אני צופה ממרחק של כ 6 מטר), אבל זה עדיין לא אומר שאני לא צריך לוודא שהמסך תקין (במיוחד לאור הסכום שהושקע בו).pa900 כתב:ולמה שתשב חצי מטר ממסך "60sufgi123 כתב:לרגע נלחצתי כשחשבתי שרק אצלי יש את התופעה.
בלילה כשהבית שקט, ניתן לשמוע את הזמזום ממרחק של כחצי מטר, ממרחק של מטר וחצי קשה מאוד לשמוע (אלא אם מתאמצים ומחפשים את הרעש).......
לפי דבריך, אם מחר ישרפו 2-3 פיקסלים (חו"ח , חמסה חמסה שום בצל