דחוף דחוף עזרה בבחירה פלזמה
מאיר
בסופו של דבר ההבדלים הרציניים בין כל מסכי הפלזמה הם מעבדי הוידאו שלהם חלק מכריע בתוצאה הסופית איך התמונה נראית ( כמובן שיש תוספות כגון : פילטרים חיישנים וכו ) אם לי למשל הפנסוניק נראית יותר טוב אז אפשר לומר שבאופן כללי מעבד הוידאו של הפנסוניק נראה לי יותר טוב ויש כאלו שיטענו ההפך, יש הבדלים נוספים שלא צריך להיות מומחה בהם כגון : חיבורים, שמספיק להביט במפרט ולראות שה LG משופעת ביותר חיבורים אבל בסיכומו של דבר אני לא חושב שזהו שיקול מכריע בקניית מסך.
בסופו של דבר ההבדלים הרציניים בין כל מסכי הפלזמה הם מעבדי הוידאו שלהם חלק מכריע בתוצאה הסופית איך התמונה נראית ( כמובן שיש תוספות כגון : פילטרים חיישנים וכו ) אם לי למשל הפנסוניק נראית יותר טוב אז אפשר לומר שבאופן כללי מעבד הוידאו של הפנסוניק נראה לי יותר טוב ויש כאלו שיטענו ההפך, יש הבדלים נוספים שלא צריך להיות מומחה בהם כגון : חיבורים, שמספיק להביט במפרט ולראות שה LG משופעת ביותר חיבורים אבל בסיכומו של דבר אני לא חושב שזהו שיקול מכריע בקניית מסך.
קח את הLG אתה לא תתחרט רואים בה הרבה יותר טוב כל מי שמסביר לך על הפנסוניק לא בדק אף פעם את הPX4 אני בדקתי את שניהם היתה לי את הפנסוניק כחודשיים ואחר כך החלפתי אותה לLG PX4 רואים הרבה יותר טוב יש יותר כניסות מהפנסוניק בקיצור לפי דעתי פלאזמה הרבה יותר טובה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
קודם כל תרגע ! תנשום עמוק. תחזור הביתה.מאיר_אזמה כתב:צריך עזרה דחופה בבחירה בין PWD8 לבי LG-PX4
דיי דחוף אני בחנות
כוונתי בתחילה היתה ללכת על הפנסוניק אבל ראיתי את הLG ןדיי התרשמתי אז אני עזרה בהחלטה...
ככה לא קונים. ( מניסיון לא מהתנשאות )
ליאור
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
בעבודתי הקודמת היו לי את 2 הדגמים האלה בדיוק זה ליד זה, וראיתי אותם חודשיים וחצי זה ליד זה בערך 2-3 שעות ביום ברוטו.
לדעתי הפנסוניק טובה יותר, בטח ובטח שבשידורי טלויזיה.
לדעתי הפנסוניק טובה יותר, בטח ובטח שבשידורי טלויזיה.
חברה תודה רבה לכם על כל התגובות .
לבסוף החלטתי וקניתי את הפנסוניק , מה גם קיבליתי אותה במחיר ממש טוב ואם מישהו מעוניין אני יכול להשיג לו את אותו המחיר .
המסך מחובר אצלי יומיים והתמונה מדהימה , לאחר בדיקות התגלה לי כי המסך של LG הוא מוצר מדבקה ,אני מתכוונן שרק המסך והמעבד של פרוג'ה הם לא של LG ,המסך והמעבד נקנים מחברה אחרת ומורכבים במפעלי LG וכן מצאתי את אותו המסך והמעבד עם אותם הנתונים בדיוק גם המסכים אחרים כדוגמת פלזמה מרנץ M4 אז כך שהעדפתי את הפנסוניק שמייצרים בעצם את המסכים ואת הטכנולוגיה שלהם.
לכל בעלי הפנסוניק שאלתי היא לאיזה ערכים כיוונתם את המסך וכן איזה סטנד שולחני קיבלתם עם המסך ( מקורי או חלופי שיבואן מספק)
בתודה מאיר .
לבסוף החלטתי וקניתי את הפנסוניק , מה גם קיבליתי אותה במחיר ממש טוב ואם מישהו מעוניין אני יכול להשיג לו את אותו המחיר .
המסך מחובר אצלי יומיים והתמונה מדהימה , לאחר בדיקות התגלה לי כי המסך של LG הוא מוצר מדבקה ,אני מתכוונן שרק המסך והמעבד של פרוג'ה הם לא של LG ,המסך והמעבד נקנים מחברה אחרת ומורכבים במפעלי LG וכן מצאתי את אותו המסך והמעבד עם אותם הנתונים בדיוק גם המסכים אחרים כדוגמת פלזמה מרנץ M4 אז כך שהעדפתי את הפנסוניק שמייצרים בעצם את המסכים ואת הטכנולוגיה שלהם.
לכל בעלי הפנסוניק שאלתי היא לאיזה ערכים כיוונתם את המסך וכן איזה סטנד שולחני קיבלתם עם המסך ( מקורי או חלופי שיבואן מספק)
בתודה מאיר .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מאיר,
אתה טועה. המסך בהחלט של LG, והם מוכרים אותו לחברות רבות (הם המדבקה של LG ולא ההיפך...)
לגבי כיוון ערכים במסך, הייתי ממליץ שתחפש מהעמוד הראשי באתר את המאמרים על כיול, ועל YES IMPACT (אם יש לך יס).
אתה טועה. המסך בהחלט של LG, והם מוכרים אותו לחברות רבות (הם המדבקה של LG ולא ההיפך...)
לגבי כיוון ערכים במסך, הייתי ממליץ שתחפש מהעמוד הראשי באתר את המאמרים על כיול, ועל YES IMPACT (אם יש לך יס).
אפשר לדעת מה זה מחיר ממש טוב ? ומה זה כולל ?מאיר_אזמה כתב:לבסוף החלטתי וקניתי את הפנסוניק , מה גם קיבליתי אותה במחיר ממש טוב ואם מישהו מעוניין אני יכול להשיג לו את אותו המחיר .
בתודה מאיר ....
אני באותה התלבטות כמוך (רק שבנוסף גם הטושיבה אצלי במשוואה ) .
למרות מה שנאמר כאן בפורום , אותי ה PX4 הכי הרשימה.