Nvidia מוסיפה מימד חדש למשחקי מחשב עם NVIDIA® 3DTV Play™

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

Nvidia שיחררה אתמול חבילת תוכנה המאפשרת לכל מי שיש לו כרטיס מסך מבוסס מעבד גרפי של NVIDIA GeForce (מחשב שולחני או נייד) לחבר את המחשב למסך טלויזיה תומך ב-3D ולהנות ממשחקים ותכנים ב-3D !

חברת Nvidia משתפת פעולה עם פנסוניק בסיבובה-Panasonic Touch the Future Tour מחוף לחוף בארה"ב בה הן נותנות לאנשים את היכולת לשחק בתלת מימד ממחשב הכולל כרטיס מסך של NVIDIA מחובר למסכי 3D החדשים של פנסוניק, כמו אלו שהוצגו השבוע בישראל.

ע"י חיבור המחשב עם כל כרטיס העל GPU של GEFORCE, למעשה הופכים את המחשב למקור 3D מלא הנותן להנות מחווית משחקים שלא היתה קודם.
גם משחקים ישנים הופכים לתלת מימד כמו World of Warcraft - Wrath of the Lich King, Battlefield Bad Company 2, and James Cameron's Avatar™: The Game..
כמו כן, ניתן יהיה לצפות בכותרי בלוריי 3D, תמונות ב-3D ואפילו סטרימינג של תכני 3D מהאינטרנט.

המשקפיים המסופקות עם מסכי התלת מימד של פנסוניק, יעבדו בתאימות מלאה עם הכרטיסים NVIDIA.

כמה עובדות על NVIDIA 3DTV Play:

[left]
Can be run on GeForce GPU-based desktop or notebook PCs equipped with an HDMI or DVI connector
Full support for all HDMI 1.4-compatible 3D TVs, including Panasonic VIERA Plasma full HD 3D TVs
Enables 1080p24, 720p60, and 720p50 3D formats
Supports any type of 3D TV including active-shutter TV glasses or passive polarized glasses
Advanced NVIDIA software and graphics drivers automatically convert more than 400 games to stereoscopic 3D in real time, without the need for special patches.
Enjoy full HD Blu-ray 3D playback with real-time GPU accelerated decoding and playback on GeForce GPUs(1)
Watch streaming 3D movies
View 3D photographs directly on the 3D TV
NVIDIA 3DTV Play software will be available later this spring and sold separately with an anticipated U.S. MSRP of $39.99. It will also be available for free for current NVIDIA 3D Vision™ customers.
[/left]

מקור: today3d
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

בקיצור - לשם שינוי - בעלי מחשבים יוכלו להתקדם בלי לקנות כרטיס חדש... מעולה!

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73367
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #3 

לא הבנתי מה החדשה פה, אנשים בעלי ג'יפורס ומסך נתמך (120HZ) יכולים להשתמש בזה כבר מעל שנה:

http://www.nvidia.com/object/3D_Vision_Overview.html

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #4 

באמת לא הבנת?
הרי היה לי כבר ב-95 כרטיס מסך עם משקפיים אקטיביות כאלו שמחוברות בכבל, אבל החידוש פה הוא:
1. מחשבים קיימים ללא צורך בחומרה חדשה.
2. שימוש בטלויזיות ולא מסכי מחשב קטנים.....
3. שימוש בחומרה לא שלהם - טלויזיה תומכת 3D עם המשקפיים האקטיביות של הטלויזיה ולא שלהם....
About.me

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

MartinHSabag כתב:באמת לא הבנת?
הרי היה לי כבר ב-95 כרטיס מסך עם משקפיים אקטיביות כאלו שמחוברות בכבל, אבל החידוש פה הוא:
1. מחשבים קיימים ללא צורך בחומרה חדשה.

גם בלינק למה שנתתי לך כל מחשב קיים (שיש לו גיפורס כמובן) יבצע את זה.

2. שימוש בטלויזיות ולא מסכי מחשב קטנים.....

גם בלינק למה שנתתי לך כל מסך (מחשב או טלוויזיה) שתומך ב 120HZ יבצע את זה.

3. שימוש בחומרה לא שלהם - טלויזיה תומכת 3D עם המשקפיים האקטיביות של הטלויזיה ולא שלהם....

זה השינוי היחיד לדעתי, התמיכה במשקפיים של חברה אחרת, אבל זה די מובן מאליו כי זו אותה טכנולוגיה בסופו של היום. אני די בטוח שזה יעבוד עם כל משקפיים של כל טלוויזית תלת מימד "תיקנית".
...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #6 

הרעיון הוא להשתמש במשקפיים ובטכנולוגיה של המסך ולא של כרטיס המסך.

מן הסתם כאשר משתמשים במסכים גדולים, ה-FI יפריע, וגם (כפי שהסברתי באירוע ה-3D לרן נחמני), זמן התגובה של מסכי ק"ב כיום הוא כזה שיש בהכרח עדיין CROSS TALK בין העיניים (זליגה של תוכן).

ברגע שעוברים לתקן הסטנדרטי ונותנים למסך לעשות את העבודה, בעצם הכל נהיה יותר פשוט (וגם נראה טוב יותר).

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #7 

זה השינוי היחיד לדעתי, התמיכה במשקפיים של חברה אחרת, אבל זה די מובן מאליו כי זו אותה טכנולוגיה בסופו של היום. אני די בטוח שזה יעבוד עם כל משקפיים של כל טלוויזית תלת מימד "תיקנית".
...
כמה שזה לא מובן מאליו....

כבר דובר על זה ויש פה הגיון בשפע...
אם חברה X מוכרת מסך 3D היא תיתן לך 2 זוגות משקפיים מתנה ותמכור כל זוג בכעוד 150$.
נגיד וקנית 2...
יש לך כעת 4 משקפים ששווים 1000 דולר.

ברכישה הבאה אתה תקנה את אותו המסך בכדי שהמשקפיים יתאימו כי כל מהסך והטכנולוגיה שלו...

ואני מבטיח לך שבגלל ההגיון הזה כל חברה תייצר את המשקפיים כך שזה יתאים באופן יחודי למסך שלה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

אז כרגע זו חדשה רק ללקוחות פנסוניק. אני אתרגש כשזה יותאם למבחר רחב יותר של מסכים.

Adix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

אני מניח שבקרוב נראה מבול של מסכי מחשב מתאימים ל 3D

שליחה #9 

ובנוסף גרסאות תלת ממד לכל המשחקים החדשים ואפליציות נוספות

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #10 

Huber,

למה רק לפנסוניק?

כרגע אי אפשר עדיין להשיג מסכי פנסוניק תלת מימד - אבל בחודשים הקרובים מודלים רבים יגיעו : סמסונג, פנסוניק, סוני הן כרגע המובילות בתחום.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

MartinHSabag כתב:
המשקפיים המסופקות עם מסכי התלת מימד של פנסוניק, יעבדו בתאימות מלאה עם הכרטיסים NVIDIA.
...
אני מסתמך על זה, רשום "עם מסכי התלת מימד של פנסוניק", לא "עם מבחר מסכי התלת מימד שיצאו לשוק השנה".

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #12 

Huber,
זה התייחס ל"סיבוב שהם עושים בימים אלו עם פנסוניק" להדגמת הטכנולוגיה, אבל כמו שנאמר, זה יעבוד מול המסך והמשקפיים מותאמות למסך ולכן זה יעבוד עם כל משקפיים.
About.me

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #13 

חברים
אני לא מבין משהו
לי יש טלוויזיה 3D של סמסונג שלכאורה נתמכת ע"י NVIDIA 3DTV
למה אני צריך את התוסף הזה של ה3DTV?

אני בדיוק מחפש כרטיס מסך ולכן אני שואל
כשאני אחבר את הטלוויזיה למחשב, ויפעיל סרט 3D SBS אני אראה במסך חצוי לשניים ואז אני אלחץ 3D SBS בשלט של הטלוויזיה וזהו , יש לי תלת מימד

למה אתם והם רושמים שלאחר רכישת התוכנה 3DTV ,נוכל לראות סרטי 3D ? איך ומי ימנע ממני ללא זה לראות סרטי תלת מימד באופן שציינתי מקודם??
תומר

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”