בעיה מוזרה בחיבור HDMI (כבל של יס מעפן עובד, כבל 1.3 לא)
יס HD ו-HTPC מחוברים ב-HDMI לרסיבר.
עד היום מהרסיבר לטלוויזיה היה מחובר הכבל HDMI שיס מספקים עם הממיר (מכיוון שהוא הכי "חלש" אצלי, שמתי אותו שיעביר רק וידאו), היום החלפתי אותו בכבל של Mediabridge.
מה שקרה זה שהטלוויזיה מראה no signal ל-HTPC, אבל הכל סבבה עם יס HD. ברגע שאני מחזיר את הכבל הישן הכל מסתדר.
הייתי חושב שהכבל דפוק, אבל אז מה ההיגיון שהוא מוציא את יס HD בסדר?
אולי הוא לא מצליח להעביר 1080P? (יש לי כבל בדיוק כזה שיוצא מהמחשב לרסיבר, ושם הכל סבבה)
למישהו יש רעיון?
תודה
עד היום מהרסיבר לטלוויזיה היה מחובר הכבל HDMI שיס מספקים עם הממיר (מכיוון שהוא הכי "חלש" אצלי, שמתי אותו שיעביר רק וידאו), היום החלפתי אותו בכבל של Mediabridge.
מה שקרה זה שהטלוויזיה מראה no signal ל-HTPC, אבל הכל סבבה עם יס HD. ברגע שאני מחזיר את הכבל הישן הכל מסתדר.
הייתי חושב שהכבל דפוק, אבל אז מה ההיגיון שהוא מוציא את יס HD בסדר?
אולי הוא לא מצליח להעביר 1080P? (יש לי כבל בדיוק כזה שיוצא מהמחשב לרסיבר, ושם הכל סבבה)
למישהו יש רעיון?
תודה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תנסה להחליף את הצדדים שלו. אולי הוא כיווני. (כן - יש כאלה)
הרסיבר ONKYO 607drpc כתב:חסרים פרטים
סוג מגבר ??
סוג כרטיס מסך במחשב ???...
כרטיס מסך GT210 של NVIDIA
העניין הוא, שהרסיבר בוודאות מקבל את האות (אחרת הוא לא היה מוציא את האות כשמחליפים לכבל הפשוט)
מה שמוזר שאת האות של יס הכבל החדש כן מצליח להעביר, אולי הכבלים ארוכים לו מידי בשביל 1080P (כבל של 2 מטר מהמחשב לרסיבר, ועוד 2 מטר מהרסיבר לטלוויזיה, שניהם Category 2 של Mediabridge), אבל אז נראה מוזר שהכבל של יס כן יעבוד.
בקיצור,
לא יודע