מקרן להקנת סרטים לחבר'ה בגג
אהלן
אני רוצה לקנות מקרן להקרין לחברים סרטים פה על הגג שלי. יש אןר חלש בלילה (כזה שאתה רואה איפה אתה נמצא אבל לא יכול לקרוא עיתון)
עכשיו כמה שאלות...
אין לי ממש כסף לזה וקראתי ביקורת דיי טובה על benq w100 ומצאתי אותו במכירת חיסול ב2650 ש"ח.
אבל בכל אתר אני רואה שיש לו רזולוציה אחרת... אחד כותב שהוא HD אחד שהוא ממש רזולוציה נמוכה.
אין לי ממש דרך להקרין HD חוץ מיציאת המחשב וגם לא בטוח שיש לי אפשרות מבחינת מימון.
אשמח אם מישהו מכיר את המקרן או ימליץ על משהו זול וטוב. (אני יודע שאי אפשר גם וגם אבל יש ביניים)
בגלל שזה על הגג ויש רוח אז נראה לי שכל בד כמה שאני לא אחזק אותו יזוז אפילו מעט וזה יעצבן. מישהו המליץ לי לקחת פלטת עץ גדולה ולצבוע אותה בצבע שמן לבן. מה דעתכם? יראו טוב?
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=507571
אני רוצה לקנות מקרן להקרין לחברים סרטים פה על הגג שלי. יש אןר חלש בלילה (כזה שאתה רואה איפה אתה נמצא אבל לא יכול לקרוא עיתון)
עכשיו כמה שאלות...
אין לי ממש כסף לזה וקראתי ביקורת דיי טובה על benq w100 ומצאתי אותו במכירת חיסול ב2650 ש"ח.
אבל בכל אתר אני רואה שיש לו רזולוציה אחרת... אחד כותב שהוא HD אחד שהוא ממש רזולוציה נמוכה.
אין לי ממש דרך להקרין HD חוץ מיציאת המחשב וגם לא בטוח שיש לי אפשרות מבחינת מימון.
אשמח אם מישהו מכיר את המקרן או ימליץ על משהו זול וטוב. (אני יודע שאי אפשר גם וגם אבל יש ביניים)
בגלל שזה על הגג ויש רוח אז נראה לי שכל בד כמה שאני לא אחזק אותו יזוז אפילו מעט וזה יעצבן. מישהו המליץ לי לקחת פלטת עץ גדולה ולצבוע אותה בצבע שמן לבן. מה דעתכם? יראו טוב?
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=507571
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מבין משהו. זה מתיימר להיות מקרן די חדש.
אז מה זה הרזולוציה הזאת שיותר נמוכה מים המלח (854\480).
בתחילת העשור רזולוציה של 600\800 היתה מקובלת - והאיכות בהתאם.
למי שהיה מקרן עם רזולוציה של 768\1024 זה כבר היה שדרוג רציני. (native)
לקראת אמצע העשור כבר הופיעו מקרנים עם רזולוציה טבעית של 760\1280 עם יכולות חיבור hd .
ואח'כ fhd ואח'כ d3 ואח'כ הולוגרמה ואח'כ מציאות מדומה ואח'כ ריאליטי ואח'כ סוף העולם.
חבריקו
חפש מקרן אחר
אז מה זה הרזולוציה הזאת שיותר נמוכה מים המלח (854\480).
בתחילת העשור רזולוציה של 600\800 היתה מקובלת - והאיכות בהתאם.
למי שהיה מקרן עם רזולוציה של 768\1024 זה כבר היה שדרוג רציני. (native)
לקראת אמצע העשור כבר הופיעו מקרנים עם רזולוציה טבעית של 760\1280 עם יכולות חיבור hd .
ואח'כ fhd ואח'כ d3 ואח'כ הולוגרמה ואח'כ מציאות מדומה ואח'כ ריאליטי ואח'כ סוף העולם.
חבריקו
חפש מקרן אחר
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע
לפותח השרשור, יש לי רעיון.
אתה מתייעץ לגבי מקרן benqw100. אני מאמין שכבר הבנת שזה טוטאל לוס.
מה דעתך תוסיף עוד 400 ו"תלך'' על ה-benqw500 ?
מקווה ש-ride לא יכעס אבל טרם הספיקותי לצפות בו.
אבל....מקרן עם נתונים די מבטיחים. ראיתי אותו לא פעם ולא פעמיים באתרי מכירות במחיר של כ-3500 ש''ח.
עד כמה שזכור לי זהו מקרן lcd חדיש יחסית עם ניגודיות 1:4000 ורזולוציה של 760\1280 והכי חשוב hd ועוד יותר חשוב יש לו מעבד hqv שנחשב למעבד תמונה מהטובים בעולם. גם למלך המקרנים ולסגנו (האפסון 5500 והמיצובישי7000) יש כזה מעבד. אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר.
יש לו עוצמת הארה 1300 ממש כמו לטוטאל לוס.
אם יש לך כבר בסביבות 2700 ש''ח שווה להשיג עוד קצת בשביל המקרן הזה.
אתה מתייעץ לגבי מקרן benqw100. אני מאמין שכבר הבנת שזה טוטאל לוס.
מה דעתך תוסיף עוד 400 ו"תלך'' על ה-benqw500 ?
מקווה ש-ride לא יכעס אבל טרם הספיקותי לצפות בו.
אבל....מקרן עם נתונים די מבטיחים. ראיתי אותו לא פעם ולא פעמיים באתרי מכירות במחיר של כ-3500 ש''ח.
עד כמה שזכור לי זהו מקרן lcd חדיש יחסית עם ניגודיות 1:4000 ורזולוציה של 760\1280 והכי חשוב hd ועוד יותר חשוב יש לו מעבד hqv שנחשב למעבד תמונה מהטובים בעולם. גם למלך המקרנים ולסגנו (האפסון 5500 והמיצובישי7000) יש כזה מעבד. אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר.
יש לו עוצמת הארה 1300 ממש כמו לטוטאל לוס.
אם יש לך כבר בסביבות 2700 ש''ח שווה להשיג עוד קצת בשביל המקרן הזה.
הw500 יש לו עוצמת הארה של 1100 שזה נראה לי חלש מידי למקום שיש בו תאורה , אמנם חלשה אבל לא חושך מוחלט לעומת ה Vivitek D825MS שיש לו 2500
http://www.pcworld.in/product/review/vivitek-d825ms
הזמנתי אותו בנתיים (עוד לא שילמתי) אבל קיבלתי המלצות וגם באתרים הוא מקבל ביקורות ממש טובות. מה דעתכם?
http://www.pcworld.in/product/review/vivitek-d825ms
הזמנתי אותו בנתיים (עוד לא שילמתי) אבל קיבלתי המלצות וגם באתרים הוא מקבל ביקורות ממש טובות. מה דעתכם?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
גבר, בזאפ יש לך ב2800 שקלים, 2000 אנסי לומנס, רזולוציה 1280X1024
EMP-S62. אני לא מכיר אותו אישית, אבל רק לפי נתונים יותר טוב ממה שהבאת ובהפרש מאוד מאוד קטן.
יש עוד, פשוט תחפש.
EMP-S62. אני לא מכיר אותו אישית, אבל רק לפי נתונים יותר טוב ממה שהבאת ובהפרש מאוד מאוד קטן.
יש עוד, פשוט תחפש.
Vocare Ad Regnum
סליחהTANDBERG כתב:גבר, בזאפ יש לך ב2800 שקלים, 2000 אנסי לומנס, רזולוציה 1280X1024
יש עוד, פשוט תחפש....
אולי אני בור ועם הארץ
אבל למקרן הנ'ל יש רזולוציה טבעית של 600:800 שזה אך מעט טוב יותר מהטוטל לוס.
רזולוציה מקסימלית לא רלוונטית.
ברזולוציה כזאת - לא לגעת
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
קבל תיקון - רזולוציה מקסימלית. צודק.מקרנסקי כתב:סליחהTANDBERG כתב:גבר, בזאפ יש לך ב2800 שקלים, 2000 אנסי לומנס, רזולוציה 1280X1024
יש עוד, פשוט תחפש....
אולי אני בור ועם הארץ
אבל למקרן הנ'ל יש רזולוציה טבעית של 600:800 שזה אך מעט טוב יותר מהטוטל לוס.
רזולוציה מקסימלית לא רלוונטית.
ברזולוציה כזאת - לא לגעת...