Lost 16, אייקה?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
יש הפסקה בהרבה סדרות עכשיו
פרק 16 יוקרן ביום רביעי הבא
http://www.tv.com/lost/show/24313/episo ... l&season=2
פרק 16 יוקרן ביום רביעי הבא
http://www.tv.com/lost/show/24313/episo ... l&season=2
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- oferlaor
- מנהל

rwg1,
אני תקוע עם רוב עונה 2 אך ללא נגן HD (הוחזר לאחר בדיקה).
עצוב ומסכן...
אני תקוע עם רוב עונה 2 אך ללא נגן HD (הוחזר לאחר בדיקה).
עצוב ומסכן...
- oferlaor
- מנהל

rwg1,
כרגע לא ברור, אני בהחלט להוט למכשיר. מצד שני יש הפצצה טוטאלית של סדרות ביס, המהפכה שלהם עושה לנו מהפכה בבית...
מה שיותר גרוע זה שיש מרתון סרטי האחים מרקס ביס 3, מה שאומר שאני מקורקע כמעט כל לילה עד 3 בבוקר בניסיון לחלוטין לא סביר לנסות ולראות כל אחד ואחד מהסרטים (אני מטורף על המופרעים האלה וכל פעם שואל איך לעזאזל מישהו בתקופה המשוגעת ההיא נתן להם בכלל להציג את הדברים האלה על גבי המסך הגדול...).
לקחו לי את ה-STREAMER לפני שהספקתי לצפות בברזיל. זה בדיסק הקשיח מחכה לצפיה... LOST בהחלט מקבל עדיפות בגלל שהדיסקים צריכים לחזור לזאב (וגם בגלל שזו סידרה שמרתקת אותנו למסך)...
ללא מכשיר, אנחנו צופים ב-MAKING OF LOST, ב-LOST FLASHBACKS וב- LOST BLOOPERS מהדיסק השביעי בסדרת ה-DVD שרכשתי מהעונה הראשונה. יש שם כמה דברים חמודים, אבל הרוב די ברור...
כרגע לא ברור, אני בהחלט להוט למכשיר. מצד שני יש הפצצה טוטאלית של סדרות ביס, המהפכה שלהם עושה לנו מהפכה בבית...
מה שיותר גרוע זה שיש מרתון סרטי האחים מרקס ביס 3, מה שאומר שאני מקורקע כמעט כל לילה עד 3 בבוקר בניסיון לחלוטין לא סביר לנסות ולראות כל אחד ואחד מהסרטים (אני מטורף על המופרעים האלה וכל פעם שואל איך לעזאזל מישהו בתקופה המשוגעת ההיא נתן להם בכלל להציג את הדברים האלה על גבי המסך הגדול...).
לקחו לי את ה-STREAMER לפני שהספקתי לצפות בברזיל. זה בדיסק הקשיח מחכה לצפיה... LOST בהחלט מקבל עדיפות בגלל שהדיסקים צריכים לחזור לזאב (וגם בגלל שזו סידרה שמרתקת אותנו למסך)...
ללא מכשיר, אנחנו צופים ב-MAKING OF LOST, ב-LOST FLASHBACKS וב- LOST BLOOPERS מהדיסק השביעי בסדרת ה-DVD שרכשתי מהעונה הראשונה. יש שם כמה דברים חמודים, אבל הרוב די ברור...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
אגב lost, בפרק מספר 14, לוק לא הספיק להכניס את המספרים למחשב והטיימר הציג כל מיני סימנים אדומים.
בפרקים 15-16 בכלל לא הזכירו את זה
מישהו יודע מה מטרת הסימנים
מה יקרה אם הם לא ילחצו על הכפתור?
בפרקים 15-16 בכלל לא הזכירו את זה
מישהו יודע מה מטרת הסימנים
מה יקרה אם הם לא ילחצו על הכפתור?