איך יוצרים מסך פרסום?

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
rubin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה למקם בעסק שלי מסך עם פרסומות כמו המסכים שיש לארומה שבו אוכל לשלוט מרחוק (לא מהעסק עצמו), להפעיל מרחוק פרסומות ותכנים, תוך כדי שורה רצה של חדשות ועדכונים (לא קריטי מה יהיה רשום בשורה הרצה העיקר שתהיה שורה מעל הפרסומות תמיד או לבחירתי)
אני בטוח שמדובר בדבר פשוט אבל אני לא בקיא בזה כל כך.. אשמח לתשובה מפורטת
תודה

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

דבר זה נרא פשוט אך לא כל כך, מאחורי הקלעים יש קונסטלציה שלמה של אנשי התשתיות ואנשי המחשוב.
בגדול מערכת פועלת על גבי רשת, מסך מתחבר למחשב שמחובר לרשת. דרך מחשב מרוחק אתה יכול לשלוט על המחשב שמחובר למסך ובתוכנה לרשום מה שאתה צריך.

אם המחשב מרוחק במרחק של עד 300 מטר אפשרי שהוא יהיה השרת המרכזי.
מאיפה אתה בארץ? לפי התשובה אני אדע להפנות אותך לאחד מסניפי דואר או קופ"ח כללית כדי שתראה בפועל על מה מדובר.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78844
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #3 

המסכים עצמם זה לרוב החלק הקל. מאחורי הקלעים יש חברות שלמות שאחראיות על זכויות היוצרים והתוכנה שמריצים בכדי שהעסק הזה יעבוד.

אין לי לצערי לינקים או מידע לגבי מי מפעיל את השרותים הללו.

rubin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה על התגובות קודם כל.
יש לי מלא דוגמאות של מסכים המופעלים בשליטה מרחוק אך נראה לי שהבנתם את כוונתי.
המחשב המרכזי השולט במחשב שמחובר למסכים יהיה מרוחק ממנו מאוד - לא אותה עיר לצורך העניין.
ישנן תוכנות שליטה מרחוק שמצאתי בחיפוש באינטרנט כמו pcanywhere וכדומה, אך השאלה שלי היא קודם כל האם זו השיטה? אלה סוג התוכנות שאני צריך?
בנוסף, אחרי שהשתלטתי על המחשב, איך אני מציג בו קטעי פרסומות ותכניס + שורה רצה של חדשות ועדכונים? אין לכך תוכנה ייעודית עם עיצוב מובנה מראש ששם עליי רק להזין כמה מאפיינים?

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

כמובן שיש תוכנה יעודית אך התוכנה הזו לא ניתנת להפעלה על ידי כל אחד אלא על ידי אנשי שירות בלבד.
יש תוכנות אחרות כמו MYTHTV אך אין עליהן אחריות בארץ וכל התוכן והבנייה הוא על אחריותך בלבד.
כמו שאמרתי כל העסק הזה לא זול ואם זה רק לצורך חיבור מסך אחד (למשל בחנות בגדים) העלויות יכולות להגיע לאלפי שקלים. לפעמים יותר זול להכניס תוכן למסך דרך חיבורו לDVD או כרטיס זיכרון.
אם זה ברמה יותר גבוהה ומדובר על הרבה מסכים ומערכת שלמה (למשל רשת קמעונאית) אז כן שווה לקחת בחשבון עזרה ותמיכה של חברה העוסקת בתחום.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

rubin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

לא מדובר ברמה גבוהה מדי אך בכל זאת אני צריך את המסכים האלה לכמה מקומות שונים..
אם אעלה דפי אינטרנט לרשת עם התכנים שאני רוצה להציג כשלכל מקום יהיה את הדף שלו זה מספיק טוב לא? אני מפספס משהו?
כמובן שבכל מקום אצטרך חיבור לאינטרנט והגדרת המחשב שיעלה את האתר המיועד לו בלבד אבל מעבר לכך אוכל לעדכן את האתר מהמחשב בבית כמה שארצה נכון? זה אפשרי?

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #7 

אני לא חושב שאתה מפספס, לממש את זה לבד בהחלט אפשרי, אבל ניהול התוכן יהיה פרימיטיבי למדי ותצטרך לטפל לבד בהמון גליצ'ים ובעיות.
אם אין לך את הרקע המתאים אתה תמצא את עצמך בעיקר מקלל :)
גם אם יש לך את הרקע המתאים עדיין יש פה עבודה

אם ליד כל מסך יש לך מחשב שמחובר לאינטרנט אתה בהחלט יכול ליצור פתרון שבוא כל המחשבים ננעלים על אתר מסויים שמתרפרש כל כמה דקות ולעדכן את האתר איפה ומתי שרק תרצה.
רק שיהיה ברור לך שזה פתרון חובבני למדי שככל שיעבור זמן תגלה שאתה רוצה יותר והוא נותן לך פחות.

rubin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אוקיי, אז מה הפתרון הכי טוב לעשות את זה באופן עצמאי? מה אני צריך בשביל זה?
ואילו בעיות יכולות להיווצר ממחשב שמוכוון אך ורק לאתר יחיד שמתרפרש פעם בכמה דקות?

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

אין כאן "פתרון הכי טוב" - פשוט יש צורך במימוש של כל העניין
הבעיות שעולות לי לראש זה דליפות הזכרון הרגילות של דפדפנים ותהליך הרפרוש שנוטה להיות מעט מכוער, צריך לדאוג שבמערכת הפעלה לא יופיעו פתאום כל מיני הודעות על עדכונים או בדפדפן וכל מיני צרות כאלה. שלא לדבר על התנתקות מהאינטרנט שצריכה לא להעלות דף ריק וכו' וכו'

אבל לשים מחשב ליד כל מסך + חיבור לאינטרנט ? על כמה עמדות מדובר ?

מציע לברר לגבי המחיר של פתרונות סגורים יותר לפני שאתה נכנס להרפתקאה הזו. אני לא בטוח איך אפשר לעזור לך בנסגרת הפורום, נראה לי שתתצטרך להביא איזה מישהו עצמאי שיחלטר לך את הפרוייקט הזה
יש לך תקציב שחשבת עליו לכל העניין ? חומרה קיימת או חדשה?

rubin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

יש תקציב לא קטן אבל לא היסטרי.. בכל מקרה, גם אם אפנה לחברות המציעות פתרונות מהסוג הזה (אגב, עוד לא נתקלתי באחת) באיזה טכנולוגיה הם ישתמשו לעדכון הנתונים על המסך אם לא באינטרנט?

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

אף אחד לא אומר פה שזה לא יהיה האינטרנט, השאלה מה שמים במחשבים ואיך מחברים את המסכים וכל זה..
בכל אופן פתרון אמיתי לא יכלול פתיחה של דפדפן וכניסה לאתר שלך, יהיה שם תהליך יותר אלגנטי שיתרחש מתחת לפני השטח

גם אם אתה הולך על מימוש עצמאי כלשהו כדאי שתמצא חברה או שניים שמציעות דברים ותבקש שידגימו לך איך הדברים נראים ועובדים, שתדע לכוון יותר טוב למה אתה רוצה וצריך

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #12 

אי אפשר פשוט להעלות מצגת PPT למחשב הנשלט המרוחק ולהציג אותה על כל המסכים שמחוברים אליו?
נראה לי גם יותר פשוט מלדאוג לרפרש עמוד אינטרנט, לא?

כשירצה להעלות משהו חדש הוא עובד על המצגת, מעלה אותה למחשב המרוחק ומפעיל אותה שם...
של כל דבר עם 4 גלגלים!

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

הכל אפשרי, מצגת תהיה לך בעיה לטעון מחדש ולא יהיה נח לממש שורה רצה של חדשות מתעדכנות וכל מיני צרות אחרות
לא תוכל לכתוב לקובץ כי יהיה בשימוש ותצטרך לסגור ... ובלה בלה בלה
הכל אפשרי - אבל זה מימוש חובבני במיוחד :)
גם עד כמה שהבנתי לא מדובר על מחשב בודד עם הרבה מסכים

רפרוש עמוד אינטרנט זה שורה אחת והדפדפן דואג לשאר, כמו ב YNET.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”