סינכרון בין xbmc ל-Media Companion...?
שלום,
לפני כמה ימים התקנתי9.11 xbmc ובמקביל התקנתי גם Media Companion gen2 3.237
הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לגרות לxbmc לשאוב את המידע על הסרטים\סדרות מ Media Companion..
מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני יכול לעשות את זה?!
תודה מראש!
לפני כמה ימים התקנתי9.11 xbmc ובמקביל התקנתי גם Media Companion gen2 3.237
הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לגרות לxbmc לשאוב את המידע על הסרטים\סדרות מ Media Companion..
מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני יכול לעשות את זה?!
תודה מראש!
Media Companion מייצרת קבצי NFO עם המידע על הסרטים ומוסיפה אותם (בדרך כלל) לתיקיה של הסרט.
כל מה שצריך לעשות זה אחרי יצירת הקבצים להוסיף אותם לXBMC.
את הסקרפר תגדיר כרגיל לכל תיקיה אם הסקרפר הוא לסרטים או סדרות. ברגע שקיים קובץ NFO התוכנה תקרא אותו ולא תוריד את המידע מהאינטרנט בעצמה.
בגלל זה חשוב לזכור להשתמש ב-Media Companion לפני עדכון נתונים ב XBMC.
אם הם כבר קיימים בסיפרייה של XBMC יש 2 אפשריות:
-למחוק את כל הנתונים ושיקח אותם מחדש מה NFO.
-לעבור אחד אחד ולעשות רענון למידע.
ב- EMBER קיימת אפשרות לעדכון ישירות ל XBMC אבל אני חושב שזה לא קיים גם ב-Media Companion.
כל מה שצריך לעשות זה אחרי יצירת הקבצים להוסיף אותם לXBMC.
את הסקרפר תגדיר כרגיל לכל תיקיה אם הסקרפר הוא לסרטים או סדרות. ברגע שקיים קובץ NFO התוכנה תקרא אותו ולא תוריד את המידע מהאינטרנט בעצמה.
בגלל זה חשוב לזכור להשתמש ב-Media Companion לפני עדכון נתונים ב XBMC.
אם הם כבר קיימים בסיפרייה של XBMC יש 2 אפשריות:
-למחוק את כל הנתונים ושיקח אותם מחדש מה NFO.
-לעבור אחד אחד ולעשות רענון למידע.
ב- EMBER קיימת אפשרות לעדכון ישירות ל XBMC אבל אני חושב שזה לא קיים גם ב-Media Companion.
כשאתה מוסיף תיקיה ל XBMC, לחיצה על C תעלה את התפריט.
תבחר SET CONTENT. בשלב זה תבחר אם לתוכניות או סרטים.
ממולץ לתוכניות להשתמש ב THETVDB.COM ולסרטים ב THEMOVIEDB.COM. למרות שזה לא באמת משנה במקרה שלך כי הנתונים ילקחו מהקבצים.
לאחר ההגדרות לחיצה נוספת על C בתיקיה ולבחור בתפריט ""עדכון ספריה" (הפורום לא נותן ליח לכתוב את המילה עדכון באנגלית, חושב שאני מנסה לפרוץ או משהו, הזוי).
זהו.
תבחר SET CONTENT. בשלב זה תבחר אם לתוכניות או סרטים.
ממולץ לתוכניות להשתמש ב THETVDB.COM ולסרטים ב THEMOVIEDB.COM. למרות שזה לא באמת משנה במקרה שלך כי הנתונים ילקחו מהקבצים.
לאחר ההגדרות לחיצה נוספת על C בתיקיה ולבחור בתפריט ""עדכון ספריה" (הפורום לא נותן ליח לכתוב את המילה עדכון באנגלית, חושב שאני מנסה לפרוץ או משהו, הזוי).
זהו.
אז מסיבה כל שהיא הוא לא לוקח את הקבצים האלה.. כשאני מגדיר לסרטים בXBMC להציג מידע, הXBMC מאפשר לי לבחור רק מקורות מהאינטרנט..
עוד משהו... אני חייב לעבור סרט סרט בשביל להגדיר שיוצג מידע?? אי אפשר איפשהו בהגדרות להגדיר שכל הסרטים הקיימים\כל סרט חדש שמגיע יציג את המידע מראש?? (שאני לא יצטרך להגדיר לכל סרט בנפרד)
עוד משהו... אני חייב לעבור סרט סרט בשביל להגדיר שיוצג מידע?? אי אפשר איפשהו בהגדרות להגדיר שכל הסרטים הקיימים\כל סרט חדש שמגיע יציג את המידע מראש?? (שאני לא יצטרך להגדיר לכל סרט בנפרד)