הרזולוציה עולה והמחירים איתה: מה מציעות HOT ו-yes ללקוחות המעוניינים ב HD ?
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
HOT ו-yes גובות עשרות שקלים בחודש מלקוחות המעוניינים בשידורי HD, אך התוכן עדיין מצומצם ■ "גלובס" בודק אילו ערוצים תוכלו לראות בחבילות של שתי החברות, ולמה מאלצת HOT את מנוייה להחזיק שני ממירים כדי ליהנות גם מיכולת הקלטה וגם משידורים באיכות גבוהה
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 16&fid=594
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 16&fid=594
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
כל ה-HD הזה לא שווה שום דבר, כל עוד אין סאונד רב ערוצי.
בהוט משדרים 5.1 רק שני ערוצים, אבל לא את ערוץ הסרטים, שהוא מבחינתי לפחות, החשוב ביותר בקטע הזה.
ממשתמשים אחרים הבנתי שגם ב-YES הסיפור דומה, ולכן החבילות האלה כלל לא רלוונטיות עבורי...
בהוט משדרים 5.1 רק שני ערוצים, אבל לא את ערוץ הסרטים, שהוא מבחינתי לפחות, החשוב ביותר בקטע הזה.
ממשתמשים אחרים הבנתי שגם ב-YES הסיפור דומה, ולכן החבילות האלה כלל לא רלוונטיות עבורי...
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
דווקא יצא לי לראות כבר סרטים ב HOT HD עם 5.1.bariko כתב:כל ה-HD הזה לא שווה שום דבר, כל עוד אין סאונד רב ערוצי.
ממשתמשים אחרים הבנתי שגם ב-YES הסיפור דומה, ולכן החבילות האלה כלל לא רלוונטיות עבורי......
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

BigDragoon כתב:דווקא יצא לי לראות כבר סרטים ב HOT HD עם 5.1.bariko כתב:כל ה-HD הזה לא שווה שום דבר, כל עוד אין סאונד רב ערוצי.
ממשתמשים אחרים הבנתי שגם ב-YES הסיפור דומה, ולכן החבילות האלה כלל לא רלוונטיות עבורי.........
השאלה באיזה תדירות.
תראה, אני הזמנתי את החבילה של HD מהוט בכדי לנסות.
הסרט הראשון שיצא לי לראות היה קצת ישן, ולכן הגבתי "בסלחנות" כאשר תצוגת הרסיבר הצביעה על סטריאו.
אבל הסטריאו נשאר גם בסרט הבא, וגם בזה שלאחריו וכך הלאה.
תחילה חשבתי שיש אצלי בעיה טכנית, אבל אז העברתי לאחד הערוצים האחרים (נשיונל ג'אוגרפיק אם אני לא טועה) ושם כן נכנס 5.1
עקב כך פתחתי את האשכול שלהלן, ומתוך תגובות המשתמשים הבנתי שזהו המצב, ושגם בחברת YES אין 5.1 בסרטים. (ואני כבר לא מדבר בכלל על פורמטי האודיו החדשים)
http://www.hometheater.co.il/vt92182
מאז עבר כבר הרבה זמן, ואשמח לדעת אם יש שינוי.
עבור "פריק" של סאונד כמוני, שידור סרט ב-5.1 מפעם לפעם, ממש לא מצדיק תשלום מנופח בתמורה לחבילה של HD.
נכון שהרסיבר יודע לעבוד במצב פרולוג'יק שמוציא 5.1 גם בכניסה של סטריאו, אבל זה עדיין לא הדבר האמיתי...
- BigDragoon
- חבר ותיק

בפעם האחרונה שזפזפתי לסרט ב HOT HD ראיתי שהיה 5.1 (לא זוכר מה היה).
אני אנסה לבדוק שוב ואדווח.
אני אנסה לבדוק שוב ואדווח.
- BigDragoon
- חבר ותיק

עדכון:
עכשיו יש סרט בHD אצל HOT - "משפטו של ג'קי די".
משודר ב DD5.1 (לטענת הרסיבר שלי)
עכשיו יש סרט בHD אצל HOT - "משפטו של ג'קי די".
משודר ב DD5.1 (לטענת הרסיבר שלי)
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה על העדכונים BigDragoon
חבל שאין אפשרות רצינית לברר בצורה מדויקת יותר, מהי כמות הסרטים שמשודרים ב-5.1
כששוחחתי פעם עם נציגת שירות הלקוחות של הוט, היא פשוט לא הבינה על מה אני מדבר איתה בכלל...
דרך אגב, האם יש לחברת הוט ערוץ VOD (לפי הזמנה) שמשדר HD, ואם כן, אז מה קורה שם מבחינת הסאונד?
כששוחחתי פעם עם נציגת שירות הלקוחות של הוט, היא פשוט לא הבינה על מה אני מדבר איתה בכלל...
דרך אגב, האם יש לחברת הוט ערוץ VOD (לפי הזמנה) שמשדר HD, ואם כן, אז מה קורה שם מבחינת הסאונד?
- BigDragoon
- חבר ותיק

אני חושב שיש.bariko כתב:תודה על העדכונים BigDragoon
דרך אגב, האם יש לחברת הוט ערוץ VOD (לפי הזמנה) שמשדר HD, ואם כן, אז מה קורה שם מבחינת הסאונד?...
אם אני לא טועה אישתי ראתה שם MAD MEN ב HD.
לא זכור לי שה SOUND היה DD5.1.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אם ה- SOUND לא DD5.1, אז מבחינתי לפחות זה בדיוק אותו הדבר, אם יש או אין ערוץ כזה