מיקום רמקולים
שלום לכולם,
אני וזוגתי נאלצים לעבור דירה, לאחר שפסלתי את רוב הדירות עקב סלון לא מתאים ושלל תירוצים אחרים נתקעתי ללא תירוצים ואת האחרונה הייתי חייב כבר לקבל.
לכן אני מעלה שירטוט של הסלון הוא ריק לגמרי אם תוכלו לייעץ לי כיצד למקם את המערכת זה יהיה מעולה - תודה.
המערכת -
רסיבר אונקיו 607
רמקולים - 2 רצפתיים קליפש rc62, סנטר מאותה סידרה, סאב- 10 אינטש דיגיטלי קליפש, ואחוריים יש 2 מדפיים של Jpw אבל אפשר גם 4 (עד היום עבדתי בדירה הישנה בתצורה של 7.1 עם 4 מדפיים מאחורה- כלומר יש 4 אבל אפשר להתפשר).
טלויזיה 42.
מי שרוצה גם מעבר לזה זה ספות 2,3 רגילות לחלוטין
תודה על העזרה.
מצורף שרטוט הסלון
אני וזוגתי נאלצים לעבור דירה, לאחר שפסלתי את רוב הדירות עקב סלון לא מתאים ושלל תירוצים אחרים נתקעתי ללא תירוצים ואת האחרונה הייתי חייב כבר לקבל.
לכן אני מעלה שירטוט של הסלון הוא ריק לגמרי אם תוכלו לייעץ לי כיצד למקם את המערכת זה יהיה מעולה - תודה.
המערכת -
רסיבר אונקיו 607
רמקולים - 2 רצפתיים קליפש rc62, סנטר מאותה סידרה, סאב- 10 אינטש דיגיטלי קליפש, ואחוריים יש 2 מדפיים של Jpw אבל אפשר גם 4 (עד היום עבדתי בדירה הישנה בתצורה של 7.1 עם 4 מדפיים מאחורה- כלומר יש 4 אבל אפשר להתפשר).
טלויזיה 42.
תודה על העזרה.
מצורף שרטוט הסלון
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אתה חייב להכניס את מיקום הספות . מהן העדפות הישיבה שלך?tnt424 כתב:שלום לכולם,
המערכת -
רסיבר אונקיו 607
טלויזיה 42.
תודה על העזרה.
מצורף שרטוט הסלון...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
Re: אולי זה יעזור לך...
תודה אני מכיר את הכתבה הזו ואני די מכיר את החוקים היבשים אבל כמו שאת רואים הסלון הזה רחוק מאידיאלי כדי למקם את הרמקולים ולכן אני כרגע בבעיה אז פתחתי את השרשור הזה בתקווה לעזרה....
אין לי העדפה למיקום הספות ואני מאמין שאני אשנה אותם בהתאם למיקום הרמקולים לפי ה-sweet spot .
המחשבה שלי הייתה בכיוון הזה בבקשה תקנו אותי לפי מה שאתם מכירים תודה רבה
tnt424,
בהתחשב בחלל, אני חושב שהשרטוט שלך אחלה, ויתן מענה אקוסטי טוב יותר, מרוב האלטרנטיבות שיש לחלל כזה
את הרמקולים הקידמיים תרחיק כמה עשרות ס"מ מהקיר הקידמי.
המרחק מהקיר האחורי בנקודת האזנה הוא מצויין, סחטיין.
גם התכנון לאורך החדר ולא לרוחבו, נכון מבחינה אקוסטית.
בנוסף ווילון עבה יעזור לרסן את ההחזרים מדלת המרפסת מזכוכית.
לא מכיר את הרמקולים שברשותך, אך הייתי בכל זאת מנסה לשחק עם זווית הTOE IN, של הרמקולים הקידמיים.
בהצלחה וסחטיין על התכנון
בהתחשב בחלל, אני חושב שהשרטוט שלך אחלה, ויתן מענה אקוסטי טוב יותר, מרוב האלטרנטיבות שיש לחלל כזה
את הרמקולים הקידמיים תרחיק כמה עשרות ס"מ מהקיר הקידמי.
המרחק מהקיר האחורי בנקודת האזנה הוא מצויין, סחטיין.
גם התכנון לאורך החדר ולא לרוחבו, נכון מבחינה אקוסטית.
בנוסף ווילון עבה יעזור לרסן את ההחזרים מדלת המרפסת מזכוכית.
לא מכיר את הרמקולים שברשותך, אך הייתי בכל זאת מנסה לשחק עם זווית הTOE IN, של הרמקולים הקידמיים.
בהצלחה וסחטיין על התכנון