מיקום רמקולים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
tnt424 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני וזוגתי נאלצים לעבור דירה, לאחר שפסלתי את רוב הדירות עקב סלון לא מתאים ושלל תירוצים אחרים נתקעתי ללא תירוצים ואת האחרונה הייתי חייב כבר לקבל.
לכן אני מעלה שירטוט של הסלון הוא ריק לגמרי אם תוכלו לייעץ לי כיצד למקם את המערכת זה יהיה מעולה - תודה.

המערכת -
רסיבר אונקיו 607
רמקולים - 2 רצפתיים קליפש rc62, סנטר מאותה סידרה, סאב- 10 אינטש דיגיטלי קליפש, ואחוריים יש 2 מדפיים של Jpw אבל אפשר גם 4 (עד היום עבדתי בדירה הישנה בתצורה של 7.1 עם 4 מדפיים מאחורה- כלומר יש 4 אבל אפשר להתפשר).
טלויזיה 42.
מי שרוצה גם מעבר לזה זה ספות 2,3 רגילות לחלוטין

תודה על העזרה.
מצורף שרטוט הסלון

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #2 

tnt424 כתב:שלום לכולם,
אני וזוגתי נאלצים לעבור דירה, לאחר שפסלתי את רוב הדירות עקב סלון לא מתאים ושלל תירוצים אחרים נתקעתי ללא תירוצים ואת האחרונה הייתי חייב כבר לקבל.
לכן אני מעלה שירטוט של הסלון הוא ריק לגמרי אם תוכלו לייעץ לי כיצד למקם את המערכת זה יהיה מעולה - תודה.

המערכת -
רסיבר אונקיו 607
רמקולים - 2 רצפתיים קליפש rc62, סנטר מאותה סידרה, סאב- 10 אינטש דיגיטלי קליפש, ואחוריים יש 2 מדפיים של Jpw אבל אפשר גם 4 (עד היום עבדתי בדירה הישנה בתצורה של 7.1 עם 4 מדפיים מאחורה- כלומר יש 4 אבל אפשר להתפשר).
טלויזיה 42.
מי שרוצה גם מעבר לזה זה ספות 2,3 רגילות לחלוטין

תודה על העזרה.
מצורף שרטוט הסלון
...
אתה חייב להכניס את מיקום הספות . מהן העדפות הישיבה שלך?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

אולי זה יעזור לך...

שליחה #3 

tnt424 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: אולי זה יעזור לך...

שליחה #4 

...
תודה אני מכיר את הכתבה הזו ואני די מכיר את החוקים היבשים אבל כמו שאת רואים הסלון הזה רחוק מאידיאלי כדי למקם את הרמקולים ולכן אני כרגע בבעיה אז פתחתי את השרשור הזה בתקווה לעזרה.
אין לי העדפה למיקום הספות ואני מאמין שאני אשנה אותם בהתאם למיקום הרמקולים לפי ה-sweet spot .

המחשבה שלי הייתה בכיוון הזה בבקשה תקנו אותי לפי מה שאתם מכירים תודה רבה

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #5 

tnt424,
בהתחשב בחלל, אני חושב שהשרטוט שלך אחלה, ויתן מענה אקוסטי טוב יותר, מרוב האלטרנטיבות שיש לחלל כזה (Y)
את הרמקולים הקידמיים תרחיק כמה עשרות ס"מ מהקיר הקידמי.
המרחק מהקיר האחורי בנקודת האזנה הוא מצויין, סחטיין.
גם התכנון לאורך החדר ולא לרוחבו, נכון מבחינה אקוסטית.
בנוסף ווילון עבה יעזור לרסן את ההחזרים מדלת המרפסת מזכוכית.
לא מכיר את הרמקולים שברשותך, אך הייתי בכל זאת מנסה לשחק עם זווית הTOE IN, של הרמקולים הקידמיים.
בהצלחה וסחטיין על התכנון :wink:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”