פוסט ראשון!! koda sw 1001 שידוך רמקולים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מצטער אבל זה לא נראה ככה.tktur1 כתב:אז בעצם הבנתי.... אני צריך לחבר את הרמקולים ליציאות הגדולות בחוטים ואת האודיו אני יקבל עם כבל rca אל הסאב.... אז הrca האדום הזה לא קשור? ועוד פעם תודה...
נראה שיש לסאב הזה רק כניסות לקבל אבל אין לו יציאות לרמקולים סטליטים.
ליד היציאות הגדולות אני רואה שכתוב FROM AMLIFIER וזה אומר שזאת אלטרנטיבה נוספת לחיבור למגבר שאין לו יציאת RCA לסאב.
אתה רואה משהו שכתוב לידו OUTPUT ?
ארז
בלי OUTPUT אי אפשר לחבר אותו לרמקולים נוספים.
תנסה לשאול בחנות הזאת. הם היחידים שמצאתי שמחזיקים בסאב הזה אז סביר להניח שאם יש דרך הם אמורים לדעת.
http://www.crazyedi.co.il/products/27547
ארז
תנסה לשאול בחנות הזאת. הם היחידים שמצאתי שמחזיקים בסאב הזה אז סביר להניח שאם יש דרך הם אמורים לדעת.
http://www.crazyedi.co.il/products/27547
ארז
נערך לאחרונה על ידי ארז_וחני ב 15/03/2010 12:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשיש מגבר מרחב האפשרויות גדל באופן ניכר.
אבל לפני שאתה רץ לקנות מגבר, איזה רמקולים יש לך?
יש מצב שתצטרך להחליף גם רמקולים....
אולי יהיה לך עדיף למכור את הסאב הזה ולקנות סאב פשוט (אבל שיש לו גם את היציאות הנדרשות) ביד 2 ?
זה הכל שאלה של תקציב וסדר עדיפויות.
ארז
אבל לפני שאתה רץ לקנות מגבר, איזה רמקולים יש לך?
יש מצב שתצטרך להחליף גם רמקולים....
אולי יהיה לך עדיף למכור את הסאב הזה ולקנות סאב פשוט (אבל שיש לו גם את היציאות הנדרשות) ביד 2 ?
זה הכל שאלה של תקציב וסדר עדיפויות.
ארז
אני לא בטוח שזה נכון, לדעתי הכיתוב של from amplifier מתייחס לחיבורים שמעל ולא לחיבורים לרמקולים. לדעתי אתה צריך לחבר כבל RCA לסאב, ואת הרמקולים לחבר לסאב. הכפתורים מקדימה קובעים את תדר החיתוך בין הרמקולים לסאב ואת הווליום.
בהצלחה,
אבי.
בהצלחה,
אבי.
"הילדים הם גשר אל עצמנו שנתן לנו הזמן"
לא נתקלתי בצורת חיבור כזו.bu13 כתב:אני לא בטוח שזה נכון, לדעתי הכיתוב של from amplifier מתייחס לחיבורים שמעל ולא לחיבורים לרמקולים. לדעתי אתה צריך לחבר כבל RCA לסאב, ואת הרמקולים לחבר לסאב. הכפתורים מקדימה קובעים את תדר החיתוך בין הרמקולים לסאב ואת הווליום.
בהצלחה,
אבי....
כאשר מחברים סטליטים לסאב בחיבור שנקרא HIGH LEVEL אז בכל הסאבים שאני מכיר גם הסאב צריך להתחבר למגבר באמצעות אותו חיבור. לכן בסאבים שיש להם חיבור כזה יש HIGH LEVEL INPUT לחיבור הסאב למגבר וגם HIGH LEVEL OUTPUT לחיבור הסטליטים לסאב.
ארז
ארז אתה צודק כנראה.... כל ניסיונות החיבור עלו בתוהו.... כנראה כניסה למגבר.... כרגע אין לי שום רמקול קיבלתי את הסאב ממישהו לבד.... לא עדיף לקנות מגבר ורמקולים באיזה 700 שקל... ראיתי משהו של פיוניר ב400 כנראה מדבקה.... ורמקולים ב500 של משהו נחמד.... הכל ביד 2...
אגב יש בכלל שוק לזה? אנשים יקנו?
אגב יש בכלל שוק לזה? אנשים יקנו?