עוד שניה פסח- ואני רוצה מכונה- מבקש המלצה, עזרה או הכוונה
שלום.
אני רוצה לקנות מכונה חדשה/מתצוגה/יד שניה
התקציב הוא בערך 2500+-
אני מחפש מכונה שתהיה מסוגלת להכין אספרסו טוב ובעלת יכולת הקצפה.
(לא קפסולות/פודים)
אני חשבתי על הכיוון של הסילביה (למרות שאמרו לי שעדיף ללכת על מכונת e61 אבל התקציב מוגבל....)
מטחנה כמובן שיש -רוקי (תודות וברכות לכפיר)
אשמח לקבל המלצות.
גבע.
אני רוצה לקנות מכונה חדשה/מתצוגה/יד שניה
התקציב הוא בערך 2500+-
אני מחפש מכונה שתהיה מסוגלת להכין אספרסו טוב ובעלת יכולת הקצפה.
(לא קפסולות/פודים)
אני חשבתי על הכיוון של הסילביה (למרות שאמרו לי שעדיף ללכת על מכונת e61 אבל התקציב מוגבל....)
מטחנה כמובן שיש -רוקי (תודות וברכות לכפיר)
אשמח לקבל המלצות.
גבע.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני מצטרף ל-hosq.
הסילביה מכונה מדהימה ומבחינת קפה תתן לך את התמורה הטובה ביותר. אבל האסקסו יפות יותר - משמעותית.
האסקסו דרים היא לדעתי המכונה הכי יפה בשוק, אחרי ה-E61 למיניהן, אבל ממש יקרה יותר מהסילביה.
בכל אופן, אם אתה בוחר באסקסו, תמתין כמה ימים. אולי יהיה כאן פרסום שיעזור לך...
(שששששששששש... לא אמרתי כלום).
הסילביה מכונה מדהימה ומבחינת קפה תתן לך את התמורה הטובה ביותר. אבל האסקסו יפות יותר - משמעותית.
האסקסו דרים היא לדעתי המכונה הכי יפה בשוק, אחרי ה-E61 למיניהן, אבל ממש יקרה יותר מהסילביה.
בכל אופן, אם אתה בוחר באסקסו, תמתין כמה ימים. אולי יהיה כאן פרסום שיעזור לך...
(שששששששששש... לא אמרתי כלום).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אסקסו יותר יפה ויש ביד 2 ב 1000 ש"ח אבל אני לא מכיר אותה.
על הסילביה אני יכול להמליץ בלי בעיה.
על הסילביה אני יכול להמליץ בלי בעיה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
לגבי מחירי סילביה - אני לא כ"כ יודע. מניח שדבוטאנט שמכר אחת לא מזמן יכול לשפוך אור.
מכונות אחרות שבד"כ מומלצות לבדיקה: גאג'יה למיניהן.
ישנה גם האוסקר (תכנס לתקציב רק ביד שניה), אבל לטעמי היא מכוערת בצורה בלתי אפשרית.
ואם תתעקש תוכל למצוא גם נמוקס שנמכרות פחות בארץ, אבל נחשבות טובות (למרות שלא יצא לי להפעיל אחד כזו בעצמי).
מכונות אחרות שבד"כ מומלצות לבדיקה: גאג'יה למיניהן.
ישנה גם האוסקר (תכנס לתקציב רק ביד שניה), אבל לטעמי היא מכוערת בצורה בלתי אפשרית.
ואם תתעקש תוכל למצוא גם נמוקס שנמכרות פחות בארץ, אבל נחשבות טובות (למרות שלא יצא לי להפעיל אחד כזו בעצמי).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני גם מצטרף, כמובן, להמלצות על הסילביה.
לוקח זמן ללמוד אותה אבל זה שווה כל רגע.
אני מציע, לגבי הסילביה (גם מכונות אחרות) שתפנה לניר מקפה עולה - http://caffeolle.co.il
הוא בחור מקצועי, אדיב, שירותי וידוע כאחד שלא בונה על רווח ממכירת מכונות, כי הוא יותר בצד של הקליה והאספקה של הקפה עצמו.
דבר איתו, או יותר עדיף, תיגש אליו. הוא נמצא באזור התעשיה של כנות (ליד גדרה).
יש לי גם את הנייד שלו למקרה שלא תתפוס אותו במשרד (מה שקורה הרבה כי הוא נמצא באיזור הקליה): 050-6991771.
בהצלחה!
לוקח זמן ללמוד אותה אבל זה שווה כל רגע.
אני מציע, לגבי הסילביה (גם מכונות אחרות) שתפנה לניר מקפה עולה - http://caffeolle.co.il
הוא בחור מקצועי, אדיב, שירותי וידוע כאחד שלא בונה על רווח ממכירת מכונות, כי הוא יותר בצד של הקליה והאספקה של הקפה עצמו.
דבר איתו, או יותר עדיף, תיגש אליו. הוא נמצא באזור התעשיה של כנות (ליד גדרה).
יש לי גם את הנייד שלו למקרה שלא תתפוס אותו במשרד (מה שקורה הרבה כי הוא נמצא באיזור הקליה): 050-6991771.
בהצלחה!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מכונה מתצוגה יכולה להיות זXXה של החנות שכל אחד משחק בה, לא מנקים אותה אף פעם והיא יכולה להיות דלוקה שעות סתם.
היה בתפוז scott שסבל קשות ממכונה כזו.
מצד שני - לא יודע מה הקטע בקפה עולה (לא הייתי שם אף פעם = חור בהשכלה) אבל נראה לי שהבחור שם מוכר מכונות מתצוגה בקצב מסחרר.
התצוגה שם נראית לי רק כדי להוזיל עלות מכירה בשביל הלקוח ואז יכול להיות שהמכונה לא עובדת קשה.
כמו כל מוצר חשמלי - כמה שהוא עובד יותר זה יכול להיות פחות טוב.
היה בתפוז scott שסבל קשות ממכונה כזו.
מצד שני - לא יודע מה הקטע בקפה עולה (לא הייתי שם אף פעם = חור בהשכלה) אבל נראה לי שהבחור שם מוכר מכונות מתצוגה בקצב מסחרר.
התצוגה שם נראית לי רק כדי להוזיל עלות מכירה בשביל הלקוח ואז יכול להיות שהמכונה לא עובדת קשה.
כמו כל מוצר חשמלי - כמה שהוא עובד יותר זה יכול להיות פחות טוב.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
מצטרף להמלצה של avicali לגבי הקנייה של הסילביה מניר (קפה עולה) קניתי אצלו גם מתצוגה את הבסיס המיוחד שמתאים למכונה ולמטחנהיש לכם מושג באיזה חנויות כדאי לברר על סילביה מתצוגה?...
אתה יכול לבדוק גם בקופי-טיים וקאסטלו קפה שנמצאים ברמת החייל
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
רק תיזהר מ"תצוגה" שיכולה להיות הסוואה למכונה שנקנתנה והוחזרה ע"י לקוח לא מרוצה.
יש מציאות אבל אין מתנות וצריך לבדוק טוב, אני הייתי מנסה למצוא דיל על חדשה מהקרטון או למצוא יד שניה מלקוח פרטי שלא התעלל במכונה ואת זה ניתן להבין מאיך שהיא נראית והצורה שהוא מתפעל אותה.
יש מציאות אבל אין מתנות וצריך לבדוק טוב, אני הייתי מנסה למצוא דיל על חדשה מהקרטון או למצוא יד שניה מלקוח פרטי שלא התעלל במכונה ואת זה ניתן להבין מאיך שהיא נראית והצורה שהוא מתפעל אותה.