טריילרים חדשים - [מעודכן לתאריך: 17.3.10]
החלטתי לעדכן כל פעם את האשכול הזה בטריילרים חדשים במקום לפתוח הודעה חדשה כל פעם.
הכותרת של האשכול תשתנה בהתאם לתאריך עידכון האשכול.
כל הטריילרים שאני יפרסם נלקחים היישר מאתר firstshowing שם המאמר נכתב באנגלית ואני מתרגם בצורה חופשיית את התרגום (לבקשתו של זיו)
17.3.10
טריילר חדש ל-- סקס והעיר הגדולה 2
הכותרת של האשכול תשתנה בהתאם לתאריך עידכון האשכול.
כל הטריילרים שאני יפרסם נלקחים היישר מאתר firstshowing שם המאמר נכתב באנגלית ואני מתרגם בצורה חופשיית את התרגום (לבקשתו של זיו)
17.3.10
טריילר חדש ל-- סקס והעיר הגדולה 2
נערך לאחרונה על ידי RoyalVitz ב 17/04/2010 21:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
sgrimbl,
פותח השרשור מעתיק כמדומני את התקצירים מאתרים אחרים, זהו לא כיתוב שלו.
RoyalVitz,
אני אוהב את השרשורים הללו ובהחלט הייתי רוצה לראות עוד כאלו, אך אם אתה לא מציין מקור, אנחנו לא נוכל לאפשר פרסום של שרשורים עתידיים כאלו.
RoyalVitz,
אני אוהב את השרשורים הללו ובהחלט הייתי רוצה לראות עוד כאלו, אך אם אתה לא מציין מקור, אנחנו לא נוכל לאפשר פרסום של שרשורים עתידיים כאלו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לעוד סרט בסידרת הטורף אני לא אתנגד אם הוא יעשה באיכות טובה ולא כמו ההמשכים הקודמים (הראשון ממש אהבתי, אלו שיצאו אחריו פשוט עלובים).
לגבי טרון, מטיזר אי אפשר לדעת כלום.
The Twilight Saga, למרות שהראשון היה חביב מינוס, הבנתי שהשני נופל ממנו, ככה שאני לא מצפה להרבה מהשלישי.
רובין הוד - סקוט רידלי וראסל קרו בשילוב של סרט תקופתי (ז'אנר שאני מאוד אוהב) נראה די מבטיח. ד"א, המשפט ROBIN OF THE HOOD מקבל היום משמעות מאוד משעשעת/שונה
הסרט שבהחלט מרגש אותי זה המשך לשרק. זה הסרט ה"מצויר" (כהגדרתה של אישתי) היחיד שאני ואישתי נהנינו לראות ביחד, לרב היא לא מסוגלת לראות סרטי אנימציה/CGI (האמת גם את עידן הקרח היא אהבה) ככה שאני שמח שיש עוד אחד בסידרה שיאפשר לנו לצפות בו יחדיו. מה גם שמשלושת הראשונים מאוד נהניתי.
לגבי טרון, מטיזר אי אפשר לדעת כלום.
The Twilight Saga, למרות שהראשון היה חביב מינוס, הבנתי שהשני נופל ממנו, ככה שאני לא מצפה להרבה מהשלישי.
רובין הוד - סקוט רידלי וראסל קרו בשילוב של סרט תקופתי (ז'אנר שאני מאוד אוהב) נראה די מבטיח. ד"א, המשפט ROBIN OF THE HOOD מקבל היום משמעות מאוד משעשעת/שונה
הסרט שבהחלט מרגש אותי זה המשך לשרק. זה הסרט ה"מצויר" (כהגדרתה של אישתי) היחיד שאני ואישתי נהנינו לראות ביחד, לרב היא לא מסוגלת לראות סרטי אנימציה/CGI (האמת גם את עידן הקרח היא אהבה) ככה שאני שמח שיש עוד אחד בסידרה שיאפשר לנו לצפות בו יחדיו. מה גם שמשלושת הראשונים מאוד נהניתי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
guyezra - גם אותי זה הפתיע, ברב הסרטים בהם הוא שיחק אני זוכר אותו כחלשלוש ולא כלוחם. אולי הוא ישתמש באף האימתני שלו כנשק? 
אין בעיה. לא התלוננתי או משהו כזה. הכל ברוח טובה.ziv_r כתב:sgrimbl,
RoyalVitz,
אני אוהב את השרשורים הללו ובהחלט הייתי רוצה לראות עוד כאלו, אך אם אתה לא מציין מקור, אנחנו לא נוכל לאפשר פרסום של שרשורים עתידיים כאלו....
עם כל הכבוד לרוברט רודריגז, הטריילר (לי בכל אופן) לא מבשר על סרט איכותי במיוחד...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
RoyalVitz,
עדיף כי תפתח כל פעם שרשור חדש על מנת שהתגובות יתאימו.
ההערה הראשונית שלי הייתה בכוונה שלא לבצע העתקות מאתרים אחרים.
יופי של יוזמה
עדיף כי תפתח כל פעם שרשור חדש על מנת שהתגובות יתאימו.
ההערה הראשונית שלי הייתה בכוונה שלא לבצע העתקות מאתרים אחרים.
יופי של יוזמה