מה חדש באזור פ"ת ובקעת אונו?
למי שפנה לעידן+ בגלל בעיות הקליטה הנוראיות באזור פ"ת ובקעת אונו, הטכנאי כבר הגיע? הבעיות תוקנו?
מכיוון שאצלי כל ערב ללא יוצא דופן משעות הערב המאוחרות אני "שומע" טלויזיה, לראות? בעיקר קוביות, הפרעות ותקיעות.
החיים היפים של השידור הדיגיטלי, העיקר שולחים מייל לברר פרטים.
לפני מספר שבועות שמעתי כבר על אותם טכנאים חמקמקים שצריכים להגיע לאזור על מנת לבדוק האם אנו משקרים ורק רוצים לגרור אותם מביתם החמים לעת ערב.
ספרו, חברים, מה אמרו הטכנאים? האם בכלל הגיעו לבדוק?
מכיוון שאצלי כל ערב ללא יוצא דופן משעות הערב המאוחרות אני "שומע" טלויזיה, לראות? בעיקר קוביות, הפרעות ותקיעות.
החיים היפים של השידור הדיגיטלי, העיקר שולחים מייל לברר פרטים.
לפני מספר שבועות שמעתי כבר על אותם טכנאים חמקמקים שצריכים להגיע לאזור על מנת לבדוק האם אנו משקרים ורק רוצים לגרור אותם מביתם החמים לעת ערב.
ספרו, חברים, מה אמרו הטכנאים? האם בכלל הגיעו לבדוק?
אנטנה מוגברת מחוברת לממיר בכבל איכותי.amiTT1 כתב:תגיד אין לך קליטה גם עם אנטנה מוגברת?
אני גר בקרית אונו ויש לי קליטה של 90% עם אנטנה מוגברת פשוטה....
עד שבע בערב כל יום יש לי 80% קליטה ו-94% איכות.
משבע בערב יש לי 80% קליטה ו-40% איכות.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
ועכשיו זה הסתדר? או שעדיין יש בעיה?
עדיין, כל כמה שניות.dvb-acavish כתב:ועכשיו זה הסתדר? או שעדיין יש בעיה?...
למעשה כבר עברתי לראות דברים שיש לי במחשב פשוט בגלל שנמאס.
אבל כמו שכבר כתבתי פה בעבר (ולמרות כל הצפיות לא היו תגובות, משמע כולם מודעים לכך) יש תיאום בין יס להוט והם רוצים המון כסף על תוכן נחות ביותר ולכן אין אלטרנטיבות.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אתה חייב להתקשר לכוכבית עידן הזה, ולשאול אותם מה הסיבה.
אולי הסיבה היא מאצלם ?
אולי הם עשו משהו עם המשדר או חס וחלילה הורידו את ההספק ? (שהוא גם ככה הספק מיזערי בטירוף, קטן פי 100 יחסית למדינות אחרות)
צריך גם להבין מאיזה משדר אתה קולט, כי פתח תקווה נמצאת בדיוק באמצע הדרך בין שני המשדרים, אומרים שזה לא אמור להפריע לקליטה כשיש 2 משדרים שהם על אותו התדר בדיוק (כמו מצב השידור בישראל...)
מעניין מה הם יגידו לך ברשות השניה.
אולי הסיבה היא מאצלם ?
אולי הם עשו משהו עם המשדר או חס וחלילה הורידו את ההספק ? (שהוא גם ככה הספק מיזערי בטירוף, קטן פי 100 יחסית למדינות אחרות)
צריך גם להבין מאיזה משדר אתה קולט, כי פתח תקווה נמצאת בדיוק באמצע הדרך בין שני המשדרים, אומרים שזה לא אמור להפריע לקליטה כשיש 2 משדרים שהם על אותו התדר בדיוק (כמו מצב השידור בישראל...)
מעניין מה הם יגידו לך ברשות השניה.
מה קורה? הכל טוב אצלך? הזיכרון כבר לא מה שהיה פעם?dvb-acavish כתב:אתה חייב להתקשר לכוכבית עידן הזה, ולשאול אותם מה הסיבה.
אולי הסיבה היא מאצלם ?
מעניין מה הם יגידו לך ברשות השניה....
רק לפני שבוע הגבת בשרשור שלי בו כתבתי על השירות שנותנים בעידן+, על השיחות שלי אם "אלי" הטכנאי ועל העובדה שכלום לא עוזר.
השאלות של אלי הן - האם זה קורה כל הזמן? האם יש גורם סביבתי שמפריע? האם אתה יכול לחשוב על בעיה כלשהיא?
hello.... אני הטכנאי פה? תביא מישהו לאזור שלי בערב עם spectrum analyzer ותראה את הקפיצות באיכות של האות.
ישנה דבוקה של אנשים מהאיזור אשר מספרים על אותה בעיה בדיוק (עם ציוד שונה לכל אחד משמע לא בעיית ציוד קליטה) והם אומרים את זה כבר חודש וחצי לרשות השניה ולטכנאים שלה. מישהו שם עשה משהו חוץ מלשלוח מייל מעקב?
אני מבין שזה השירות הציבורי והם עושים מה שבראש שלהם, אבל זה כבר מוגזם. חודש וחצי ואין תשובה.