GOW3 אצלי ביד.....הולך להיות לי לילה לבן.....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
איך זה ?
השיקו אותו בסוף מוקדם יותר או משהו ?
חשבתי שהוא מושק רק עוד כמה ימים...
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אני אקנה אותו עוד כמה חודשים. מכמה סיבות :
1) ברגעים אלו ממש אני משחקים ב GOW1 ואחריו אני אשחק ב GOW2
רק לפני מספר ימים קניתי את GOW:COLLECTION בגלל שלא שחקתי מעולם ב GOW ב PS2 שהיה לי בזמנו.
2) אני מחכה קצת שהמחיר יירד (כמו שאני תמיד עושה) ואז אני אקנה אותו מיד 2 ממישהו באיזה 150 ש"ח. (או חדש מ EBAY)
3) קניתי כבר כמה משחקים החודש. אז מבחינת תקציב זה בעיה כרגע.
בכל מקרה ,
תהנה ממנו !! אמור להיות משחק מדהים..
רק לפני מספר ימים קניתי את GOW:COLLECTION בגלל שלא שחקתי מעולם ב GOW ב PS2 שהיה לי בזמנו.
2) אני מחכה קצת שהמחיר יירד (כמו שאני תמיד עושה) ואז אני אקנה אותו מיד 2 ממישהו באיזה 150 ש"ח. (או חדש מ EBAY)
בכל מקרה ,
תהנה ממנו !! אמור להיות משחק מדהים..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73368
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כנ"ל מילה במילהjacko-il כתב:אני אקנה אותו עוד כמה חודשים. מכמה סיבות :
בכל מקרה ,
תהנה ממנו !! אמור להיות משחק מדהים.....
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
Respect !fddr כתב:28 שעות ברוטו......
ישבתי עליו יום שלם....
השיחה הבאה לא התקיימה מעולם: " כן בוס, אני מרגיש נורא חולה. לא נראה לי שאוכל להגיע היום (שיעול שיעול). לא לא תוך יום או יומיים (תלוי באורך של ה Campaign ) אני חוזר כמו חדש"
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
שאלה קצת איפנטילית אולי...איך הייתם מגדירים את רמת האלימות במשחק: ברוטלי/ ברוטלי מאוד...?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
עוד לא שיחקתי במשחק, אבל תן לי להגיד לך משהו - בעיני משחקי COD החדשים הרבה יותר אלימים ממשחקי GOW. נכון, ב GOW אתה תולש לציקלופים את העין, תוקע למינוטאור סכין לתוך הגרון או שובר למדוזות את הגב, אבל הכל בגוף שלישי, ועם מפלצות מיתולוגיות, לא אנשים אמיתיים.
לעומת זאת, ב COD אתה מתגנב עם השותף שלך, שאומר לך לחכות רגע, מתגנב מאחורי שומר ופותח לו את הגרון, או שאתה עושה סנפלינג מצוק מעל שומר ותוקע בו סכין, ואז הוא מסתכל לך בעיניים ומפרפר לפני שהוא מת, או שאתה מבצע פיגוע בשדה תעופה ויכול להרוג עשרות או אפילו מאות אזרחים חסרי ישע שמנסים לברוח, לפעמים בזחילה כי כבר פצעת אותם. הכל בסביבה שהיא לכאורה אמיתית, מנקודת הראות של הדמות ועל בני אדם.
לעומת זאת, ב COD אתה מתגנב עם השותף שלך, שאומר לך לחכות רגע, מתגנב מאחורי שומר ופותח לו את הגרון, או שאתה עושה סנפלינג מצוק מעל שומר ותוקע בו סכין, ואז הוא מסתכל לך בעיניים ומפרפר לפני שהוא מת, או שאתה מבצע פיגוע בשדה תעופה ויכול להרוג עשרות או אפילו מאות אזרחים חסרי ישע שמנסים לברוח, לפעמים בזחילה כי כבר פצעת אותם. הכל בסביבה שהיא לכאורה אמיתית, מנקודת הראות של הדמות ועל בני אדם.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
היה איזה סרטון גיימפליי שבו הראו קטע שבו אתה הורג מישהו, ורואים את הסצינה מנקודת המבט של הנהרג. לזה אתה מתכוון?
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אוקיי.....
שלא תחשבו שאני כזה רכרוכי אבל נראה לי שאני אוותר על המשחק הספציפי הזה...

שלא תחשבו שאני כזה רכרוכי אבל נראה לי שאני אוותר על המשחק הספציפי הזה...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
גם זה בין היתר....(פוסידון)Malcontent כתב:היה איזה סרטון גיימפליי שבו הראו קטע שבו אתה הורג מישהו, ורואים את הסצינה מנקודת המבט של הנהרג. לזה אתה מתכוון?...
אני לא רוצה להרוס את ההנאה למי שלא שיחק עדיין...
אבל גם את הרמס הוא הורג בברוטליות,את זאוס,ואת עריפת הראש של הליוס כולנו ראינו בדמו.